Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia1984']na stronie 115 sa nowe zdjecia:) tz ma jeszcze jakies jedno nowe wspolne.[/QUOTE]

Zdjęcia poza tym będa za kilka dni. Iza wykąpię przystojniaków, wyczesze i beda nie do poznania :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Zdjęcia poza tym będa za kilka dni. Iza wykąpię przystojniaków, wyczesze i beda nie do poznania :)[/QUOTE]

no to w takim razie czekam na [U]PIĘKNE[/U] fotki :D

Posted

wiecie co nade mna to jakies fatum jest ostatnio..najpierw pod koniec kwietnia umarl moj Bobuś , pozniej Fredek wrocil z adopcji, pozniej nerwy o przyszlosc chlopakow a teraz...wczoraj stracilam prace....:-(
na szczescie chlopaki bezpieczne...

Posted

[quote name='Kinia1984']wiecie co nade mna to jakies fatum jest ostatnio..najpierw pod koniec kwietnia umarl moj Bobuś , pozniej Fredek wrocil z adopcji, pozniej nerwy o przyszlosc chlopakow a teraz...wczoraj stracilam prace....:-(
na szczescie chlopaki bezpieczne...[/QUOTE]
Kinia jak to?:( Bardzo mi przykro.Na pewno cos znajdziesz taka dziewczyna jak TY to tylko kwestia czasu:)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ellig jest dobrą kobietką.... Naszego Trotterka też wspierała :).[/QUOTE]
Dziekuje Goldenek o Trotterku nie zapominam:)

Posted

z jednej strony to sie ciesze...ciezko narazie bedzie ale dam rade:) poza tym nie lubie przebywac wsrod ludzi ktorzy nie szanuja innych, w tym zwierzat...
taki maly przykladzik: w kwietniu umieral moj psiak...byl ze mna 13 lat...w pewna srode bylo juz z nim bardzo źle...siostra ktora z nim byla w dzien dzwoni do mnie ze musimy mu jak najszybciej ulzyc...ze juz czas...zebym zwolnila sie z pracy na godzine zebysmy mogly go zawiezc do weta... poszlam do szefowej i ze lzami w oczach mowie ze bardzo zalezy mi na tym zebym mogla na gora godzine wyjsc bo chcialabym z nim byc...a ona do mnie dorosnij dziewczyno! nie rob dziecinady ! życze ci tylko takich problemow...
przez telefon żegnalam mojego psa:-(
dlatego nie ma tego złego:)

Posted

Kiniu ja powiem tak .... Gdyby mój tatko nie stracił pracy 4 lata temu, ja mogłabym zapomnieć o jakichkolwiek studiach i pewnie bym zamiatała ulice... także bądź dobrej nadziei :) wszystko się ułoży ... a taką szefową to na odchodne z chęcią bym w d%^& kopnęła...

Posted

[quote name='Kinia1984']podobno chłopaki tak zakochaly sie w wolnosci ze nie chca do kojca dac sie zapedzic tylko by biegali po podworku:)[/QUOTE]

Tak, to prawda :) Owieczka wczoraj przekazala mi taka informację. A Iza (opiekunka psiakow) świata juz nie widzi poza psami :)

Posted

wlasnie gadalam z Owieczka:) powiedziala ze chlopaki to emocjonalni terrorysci bo jak tylko widza ize to placza ze chca wyjsc z kojca a pozniej po paru godzinach trzeba ich ganiac do kojca:) Leszek to zadziora do psow nie lubia sie z Porterem ale z reszta psiakow sie dogaduja:) Uwielbiaja sucha karme i wola ją jeść bez żadnych sosów:)

Posted

Czesc blizniaki :lol:

Dziewczyny, macie jakas mozliwosc przerzucenia karmy z Opola do Owieczki ? Jesli blizniaki maja zamiar tam pozostac jeszcze w czerwcu, to chetnie obdaruje obu panow, dostawa okolo 25 czerwca. Nie pytajcie mnie jaka karma i ile, nie wiem, dar od NL fundacji na kazdy przyzwoity cel ;)

Jakby co, dajcie znac do jutra na pw i tutaj na wszelki wypadek, gdyby pw nie chodzilo, dobrze? Dzieki :lol:

Posted

Współczuję utraty pracy, ale mając taką szefową lepiej znaleźć inną pracę.
Musiałaś bardzo cierpieć wtedy, miałam identyczną sytuację, tylko ja mogłam wyjść by pożegnać moją miłość;-(

Posted

[quote name='Kinia1984']z jednej strony to sie ciesze...ciezko narazie bedzie ale dam rade:) poza tym nie lubie przebywac wsrod ludzi ktorzy nie szanuja innych, w tym zwierzat...
taki maly przykladzik: w kwietniu umieral moj psiak...byl ze mna 13 lat...w pewna srode bylo juz z nim bardzo źle...siostra ktora z nim byla w dzien dzwoni do mnie ze musimy mu jak najszybciej ulzyc...ze juz czas...zebym zwolnila sie z pracy na godzine zebysmy mogly go zawiezc do weta... poszlam do szefowej i ze lzami w oczach mowie ze bardzo zalezy mi na tym zebym mogla na gora godzine wyjsc bo chcialabym z nim byc...a ona do mnie dorosnij dziewczyno! nie rob dziecinady ! życze ci tylko takich problemow...
dlatego nie ma tego złego:)[/QUOTE]

oj strasznie mi przykro
sama kiedy musiałam uśpić mojego poprzedniego psiurka miał 18 lat, poprosiłam o wolne żeby go na spokojnie zawieźć na cmentarz dla zwierząt i pochować i jakoś to odchorować to moja wtedy kierowniczka tak na mnie mordę wydarła przy klientach w markecie "chyba sobie żartujesz przecież to tylko pies", a ja miałam jej wtedy ochotę w twarz napluć za to.
ale jak ona swojego za jakieś 2 lata musiała uśpić to taaaaaaaaaaaka przybita chodziła bo to był jej piesek. a to wtedy mendzie przypomniałam jej własne słowa to jeszcze się oburzyła na mnie.
ale już mi to wtedy wisiało bo już nie byłam na jej stoisku i g....... mogła mi zrobić a poza tym wtedy byłam już na stanowisku kierowniczym i za bardzo nie mogła podskoczyć bo facet z którym wtedy byłąm pracował w ochronie w tamtejszym markecie więc tylko jej na nosie zagrałam

Posted

[quote name='Kinia1984']z jednej strony to sie ciesze...ciezko narazie bedzie ale dam rade:) poza tym nie lubie przebywac wsrod ludzi ktorzy nie szanuja innych, w tym zwierzat...

Ludzie, co za potwory.... :( czy na tym świecie liczy się tylko pieniądz?

Posted

Ludzie to potwory, ale jak wczoraj bylam z Kinia na cmenatzru u Jej dwóch psiulków - Kondzia i Bobka, to powiem szczerze, ze zapalila sie u mnie iskierka nadziei, ze sa jeszcze ludzie dobrzy, ktorzy naprawde kochaja swoje zwierzaki...

Posted

bardzo mi przykro z powodu pracy, ale szefowej nie zazrdoszczę...

ja jak mam jakiś kłopot z psami, to dzwonie do pracy, że muszę wziąć urlop, lub się spóźnię, bo np. mam chorego psa i nikt mi nie robi z tego powodu kłopotów. Nie wszyscy ludzie są tacy wredni. Życzę Ci znalezienia nowej pracy, ale z normalnymi, życzliwymi przełozonymi :-)

Posted

Trzymaj się Kinia - sercem jestem przy tobie. Jedno w tym dobre, że już nie musisz na taką osobę patrzeć.