Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja Wam kiedyś obiecałam stałą deklarację jak tylko pójdzie do domu jakiś mój deklarowicz i mogę wszem i wobec ogłosić, że tak się stało, i że za kwiecień zapłacę już 10zł :) niewiele, ale zawsze coś ;) będę płacić od dołu, tj. pod koniec miesiąca ;)

Poproszę o nr konta na Pw ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka dni temu jak śnieg zaczął się rozpuszczać założyłam chłopakom kiltixy. Zaczęłam też uczyć ich komendy "siad", Leszek szybko załapał ale niestety jak dostaje smakołyka to "odgryza" rękę, Jarek jest delikatniejszy (chociaż może to kwestia braku zębów) natomiast w ogóle nie może załapać o co chodzi z tym siadaniem :)

Posted

pragne donieść że mam nowe wpłaty na koncie :
Yana 40 zł dekl. IV +20 zł
111 zł-Staszkis
50 zł Baster i lusi od pani Miry (wyślę za moment podziękowanie)
20 zł Iwona W - fb
10 zł -karolina S. Białystok fb
70 zł Marta W-S Warszawa licytacja na fb portfela

wysyłam przelew astaroth 227 zł i mamy luty w końcu zamknięty.
Jestem teraz sporadycznie na dogo bo nie mam netu:(

Posted

[quote name='Kinia1984']pragne donieść że mam nowe wpłaty na koncie :
Yana 40 zł dekl. IV +20 zł
111 zł-Staszkis
50 zł Baster i lusi od pani Miry (wyślę za moment podziękowanie)
20 zł Iwona W - fb
10 zł -karolina S. Białystok fb
70 zł Marta W-S Warszawa licytacja na fb portfela

wysyłam przelew astaroth 227 zł i mamy luty w końcu zamknięty.
Jestem teraz sporadycznie na dogo bo nie mam netu:([/QUOTE]

A mnie nie ma w rozliczeniu, a ja - dnia 3.04.2013 - wysłałam chłopakom [B]24 zł[/B] (deklarację za kwiecień+prezencik).

• 2 weeks later...
Posted

czy ktoś może zorganizować jakiś bazarek dla chłopaków? Powiem szczerze sytuacja wygląda nieciekawie, na 9psów dogomaniackich mam w tej chwili regularnie płacone za 2,5 psa, co starcza na zakup karmy dla wszystkich zwierząt ale już nie ma mowy o opłaceniu ZUSu, rachunków itd. Nie wiem co mam z tym zrobić. U chłopaków dług za dwa miesiące (marzec, kwiecień) czyli 900zł.

Posted

właśnie wysłałam przelew 240 zł za marzec czyli brakuje 210 żeby opłacić całość... u chłopaków bieda straszna....
a ty Astaroth i tak jestes cierpliwa....

Posted (edited)

[quote name='Kinia1984']właśnie wysłałam przelew 240 zł za marzec czyli brakuje 210 żeby opłacić całość... u chłopaków bieda straszna....
a ty Astaroth i tak jestes cierpliwa....[/QUOTE]

Cierpliwością psów nie nakarmisz - Jarek i Leszek mają potężny dług w hoteliku.
Odnoszę wrażenie, że hotelik jest na skraju bankructwa.
Skoro na 10 dogomaniackich psów płacą 2 to tam jest straszna, straszna bieda... :(
[COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=comic sans ms][B]
[SIZE=5]RATUNKU[/SIZE]![SIZE=5] JAREK I LESZEK SĄ[SIZE=5] ZADŁU[SIZE=5]Ż[/SIZE]ENI I OPUSZCZENI![/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Edited by Monika z Katowic
Posted

[quote name='Monika z Katowic']Laro kochana! Każda, każda złotówka jest bezcenna, bo dana z serca, bezinteresownie!:bluepaw::bluepaw::bluepaw:[/QUOTE]

Czuję się źle, bo nie wiem jak inaczej im pomóc :(

Posted

[quote name='__Lara']Czuję się źle, bo nie wiem jak inaczej im pomóc :([/QUOTE]

Ufam, że będzie dobrze... :loveu:
Wczoraj spędziłam sporo czasu prosząc na Dogo i na FB - parę szlachetnych osób obiecało wesprzeć chłopaków.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Ufam, że będzie dobrze... :loveu:
Wczoraj spędziłam sporo czasu prosząc na Dogo i na FB - parę szlachetnych osób obiecało wesprzeć chłopaków.[/QUOTE]

Mam właśnie zrobić teraz to samo :) Może coś się uda.

Dwa, to nie potrafię zrozumieć jak takie fajne psy, ogłaszane, i nie potrafią znaleźć tyle domu, no nie potrafię pojąć, serio.

Wpiszcie te moje 10zł do stałych deklaracji na 1 stronie żebyśmy wiedziały na czym stoimy :)

Posted

[quote name='madziakato']Witajcie dziewczyny, u mnie teraz sporo psich problemów,
ale poratuję chłopaków jednorazowo drobną kwotą-poproszę o nr konta.
Fajne chłopaki z tych waszych psów:lol:[/QUOTE]

Konto wysłane - najserdeczniej dziękuję w imieniu Jarka i Leszka!:loveu:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Konto wysłane - najserdeczniej dziękuję w imieniu Jarka i Leszka!:loveu:[/QUOTE]

Dzięki, skromny przelew(10zł), poleciał do chłopaków.
Będę zaglądać do Was i chłopców!

Guest Elżbieta481
Posted

Hej
dostaliśmy cynk o chłopakach czyli PW...Co ja mogę?Mamy złą sytuację prywatną,zły stan zdrowia i ogólne zniechęcenie jakieś mnie ogarnęło do tego wszystkiego....Mogę jedynie podrzucić watek i tyle..
No to podrzucam wątek..
EOT
Elżbieta