__Lara Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 A ja Wam kiedyś obiecałam stałą deklarację jak tylko pójdzie do domu jakiś mój deklarowicz i mogę wszem i wobec ogłosić, że tak się stało, i że za kwiecień zapłacę już 10zł :) niewiele, ale zawsze coś ;) będę płacić od dołu, tj. pod koniec miesiąca ;) Poproszę o nr konta na Pw ;) Quote
Kinia1984 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 wow, doczekała się psina :) dzięki Lara już wysyłam PW:) Quote
baster i lusi Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 P.Mira która wspomagała Barta przelewa mi co miesiąc 100 zł na pomoc psiakom. 50 ZŁ przelałam na konto Jarka i Leszka. Gdy dojdzie kasa proszę o wysłanie emeil z podziękowaniem do P.Miry [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Astaroth Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kilka dni temu jak śnieg zaczął się rozpuszczać założyłam chłopakom kiltixy. Zaczęłam też uczyć ich komendy "siad", Leszek szybko załapał ale niestety jak dostaje smakołyka to "odgryza" rękę, Jarek jest delikatniejszy (chociaż może to kwestia braku zębów) natomiast w ogóle nie może załapać o co chodzi z tym siadaniem :) Quote
Monika z Katowic Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Jarek z wykonywaniem komendy radzi sobie gorzej od Leszka, ale za to z jedzeniem lepiej... :):) Quote
Kinia1984 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 pragne donieść że mam nowe wpłaty na koncie : Yana 40 zł dekl. IV +20 zł 111 zł-Staszkis 50 zł Baster i lusi od pani Miry (wyślę za moment podziękowanie) 20 zł Iwona W - fb 10 zł -karolina S. Białystok fb 70 zł Marta W-S Warszawa licytacja na fb portfela wysyłam przelew astaroth 227 zł i mamy luty w końcu zamknięty. Jestem teraz sporadycznie na dogo bo nie mam netu:( Quote
Monika z Katowic Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Kinia1984']pragne donieść że mam nowe wpłaty na koncie : Yana 40 zł dekl. IV +20 zł 111 zł-Staszkis 50 zł Baster i lusi od pani Miry (wyślę za moment podziękowanie) 20 zł Iwona W - fb 10 zł -karolina S. Białystok fb 70 zł Marta W-S Warszawa licytacja na fb portfela wysyłam przelew astaroth 227 zł i mamy luty w końcu zamknięty. Jestem teraz sporadycznie na dogo bo nie mam netu:([/QUOTE] A mnie nie ma w rozliczeniu, a ja - dnia 3.04.2013 - wysłałam chłopakom [B]24 zł[/B] (deklarację za kwiecień+prezencik). Quote
Kinia1984 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 przepraszam Moniko juz wpisałam. 10 za IV i 14 zł jednorazowo na marzec :) dzieki:) Quote
Monika z Katowic Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Kinia1984']przepraszam Moniko juz wpisałam. 10 za IV i 14 zł jednorazowo na marzec :) dzieki:)[/QUOTE] To dobrze, że moja kaska dla kochanych chłopaków dotarła! :) Quote
Astaroth Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 czy ktoś może zorganizować jakiś bazarek dla chłopaków? Powiem szczerze sytuacja wygląda nieciekawie, na 9psów dogomaniackich mam w tej chwili regularnie płacone za 2,5 psa, co starcza na zakup karmy dla wszystkich zwierząt ale już nie ma mowy o opłaceniu ZUSu, rachunków itd. Nie wiem co mam z tym zrobić. U chłopaków dług za dwa miesiące (marzec, kwiecień) czyli 900zł. Quote
Kinia1984 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 właśnie wysłałam przelew 240 zł za marzec czyli brakuje 210 żeby opłacić całość... u chłopaków bieda straszna.... a ty Astaroth i tak jestes cierpliwa.... Quote
Awit Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Pod koniec kwietnia moja deklaracja też poszła. Biedne chłopaki, tyle lat i nikt ich nie chce. Quote
Monika z Katowic Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) [quote name='Kinia1984']właśnie wysłałam przelew 240 zł za marzec czyli brakuje 210 żeby opłacić całość... u chłopaków bieda straszna.... a ty Astaroth i tak jestes cierpliwa....[/QUOTE] Cierpliwością psów nie nakarmisz - Jarek i Leszek mają potężny dług w hoteliku. Odnoszę wrażenie, że hotelik jest na skraju bankructwa. Skoro na 10 dogomaniackich psów płacą 2 to tam jest straszna, straszna bieda... :( [COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=comic sans ms][B] [SIZE=5]RATUNKU[/SIZE]![SIZE=5] JAREK I LESZEK SĄ[SIZE=5] ZADŁU[SIZE=5]Ż[/SIZE]ENI I OPUSZCZENI![/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] Edited May 10, 2013 by Monika z Katowic Quote
Jolanta08 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Jestem u tych biedaków prześlijcie mi nr konta na pw to przeleję jakiś grosik. Quote
__Lara Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Robi się masakrycznie :( :( :( Przelałam swoje nędzne 10zł :( Quote
Monika z Katowic Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='__Lara']Robi się masakrycznie :( :( :( Przelałam swoje nędzne 10zł :([/QUOTE] Laro kochana! Każda, każda złotówka jest bezcenna, bo dana z serca, bezinteresownie!:bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
__Lara Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Laro kochana! Każda, każda złotówka jest bezcenna, bo dana z serca, bezinteresownie!:bluepaw::bluepaw::bluepaw:[/QUOTE] Czuję się źle, bo nie wiem jak inaczej im pomóc :( Quote
Monika z Katowic Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='__Lara']Czuję się źle, bo nie wiem jak inaczej im pomóc :([/QUOTE] Ufam, że będzie dobrze... :loveu: Wczoraj spędziłam sporo czasu prosząc na Dogo i na FB - parę szlachetnych osób obiecało wesprzeć chłopaków. Quote
__Lara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Ufam, że będzie dobrze... :loveu: Wczoraj spędziłam sporo czasu prosząc na Dogo i na FB - parę szlachetnych osób obiecało wesprzeć chłopaków.[/QUOTE] Mam właśnie zrobić teraz to samo :) Może coś się uda. Dwa, to nie potrafię zrozumieć jak takie fajne psy, ogłaszane, i nie potrafią znaleźć tyle domu, no nie potrafię pojąć, serio. Wpiszcie te moje 10zł do stałych deklaracji na 1 stronie żebyśmy wiedziały na czym stoimy :) Quote
madziakato Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witajcie dziewczyny, u mnie teraz sporo psich problemów, ale poratuję chłopaków jednorazowo drobną kwotą-poproszę o nr konta. Fajne chłopaki z tych waszych psów:lol: Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='madziakato']Witajcie dziewczyny, u mnie teraz sporo psich problemów, ale poratuję chłopaków jednorazowo drobną kwotą-poproszę o nr konta. Fajne chłopaki z tych waszych psów:lol:[/QUOTE] Konto wysłane - najserdeczniej dziękuję w imieniu Jarka i Leszka!:loveu: Quote
madziakato Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Konto wysłane - najserdeczniej dziękuję w imieniu Jarka i Leszka!:loveu:[/QUOTE] Dzięki, skromny przelew(10zł), poleciał do chłopaków. Będę zaglądać do Was i chłopców! Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Hej dostaliśmy cynk o chłopakach czyli PW...Co ja mogę?Mamy złą sytuację prywatną,zły stan zdrowia i ogólne zniechęcenie jakieś mnie ogarnęło do tego wszystkiego....Mogę jedynie podrzucić watek i tyle.. No to podrzucam wątek.. EOT Elżbieta Quote
Recommended Posts