Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane jesteście...naprawde bardzo dziekuję
jutro podam konto dobrze? , niestety jak wyżej pisałam muszę założyć specjalne na psiaki bo mi z TZ marudzi, i glowe suszy ze na nasze wspólne pieniądze wpływają i on musi wiecznie sprawdzać ile może wypłacic aby nie zabrać niechcacy psiakowych

Posted

obraczus87 napisał(a):
poszło 30 zł ode mnie :)

dziekuję kochana......buziole
jutro mam dostac informacje do kiedy jest opłacony hotelik i już się umówiłam na oplaty w ratach....no inaczej nie ma szans

Posted

dziękuję kochane ......dostałam nowe fotki Lalki, sa zaskakujące....warto było ja wyrwać ze schronu, niunia jest właśnie na poczatku swojej trudnej drogi do normalności ale postepy sa jak na nią wielkie

niestety wstawię je dopiero jutro rano, dzisiaj wieczorem będę umierała z rozpaczy....odwożę swoją tymczasowiczke do domku stałego i pewnie będę cały wieczór i noc wyła

Posted

Niecierpliwie czekam na zdjęcia i wiadomości o Lalce:oops: Każdy najmniejszy kroczek do przodu to wielkie osiągnięcie:oops: Mocno wierzę, że znajdzie człowieka, który sprawi że zapomni o tym co inny pseudo ludź jej zgotował:-(
Aga - oddajesz Małą? A pisali,że zostaje u Ciebie:oops:

Posted

dorota k. napisał(a):
Niecierpliwie czekam na zdjęcia i wiadomości o Lalce:oops: Każdy najmniejszy kroczek do przodu to wielkie osiągnięcie:oops: Mocno wierzę, że znajdzie człowieka, który sprawi że zapomni o tym co inny pseudo ludź jej zgotował:-(
Aga - oddajesz Małą? A pisali,że zostaje u Ciebie:oops:

ach jestem przeszczęsliwa...Lusia zostaje u mnie :)