Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak... to nie pomyłka - obecnie w Dąbrówce swoje psie życie zaczyna już ponad trzydziestka małych szczylków. Trzeba je szybko wyekspediować do domów, zanim z rozkosznych, puchatych kuleczek wyrosną na brzydkie kundle :evil_lol:

jestem ZAŁAMANA ilością tych psów...

Szczeniaczki są wesołe, kontaktowe, kochają wszystkich - jak to psie dzieci. Na razie jedynym domem jaki znają, jest schronisko - tak nie może być! Maluchy potrzebują kontaktu z człowiekiem, miłości, opieki, wszystkiego co może zapewnić jedynie kochający właściciel. Urocze, niezdarne małe psiorki są gotowe podbić Twoje serce już od dziś!

Szczeniaki będą do odbioru mniej więcej od początku grudnia. Nie pozwól, aby swoje pierwsze święta spędziły w schronisku, gdzie nikt ich nie przytuli - daj pieskom kochający dom do końca ich życia. Przyjaźń, jaką oferuje człowiekowi pies, jest bezcenna - o tym nikogo nie trzeba przekonywać.

607 540 557
[email protected]

Dąbrówka Młyn 30
84-242 Luzino

Kontakt w godzinach: 9:00 - 17:00

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :) do ogłoszeń myślę kilka zdjęć poglądowo, a gównażerię i tak chętni obejrzą na miejscu i wybiorą sobie własnego gluta ;)

(niektóre to nie psy, to ohydne małe szczurki :evil_lol:)

Posted

pinkmoon napisał(a):
....................
(niektóre to nie psy, to ohydne małe szczurki :evil_lol:)

No wiesz, jak możesz tak pisać! :-o:cool3:

Wszystkie szczeniaczki są śliczne, nawet Kudłata :p

Posted

bo ja dzisiaj mam wieczór nielubienia psów :evil_lol: najpierw Bambo obrzuciłam inwektywami, a teraz małe gluty :diabloti:

wiem że są kochane. ale ładne nie będą, przynajmniej te gładkowłose :) z tych kudłatków może jeszcze coś będzie, ale ciiii, w ogłoszeniach ma być że wszystkie sa piękne.

Posted

dzisiaj niedziela, byłam pewna że co najmniej jeden pies pójdzie do domu... nic z tego, w zamian ludzie przywieźli dwa kolejne szczeniaki :placz:

już prawie wszystkie maluchy są obfotografowane, Fiks ma ich zdjęcia.

ta liczba mnie po prostu przeraża... trzydziestka szczeniaków... boże, to jakiś koszmar :shake:

Posted

Dzisiaj pojawią się zdjęcia kolejnych szczeniaków... jest ich po prostu ZATRZĘSIENIE (szczeniaków, nie zdjęć :) ) i to takie przytłaczające, ciężko to w ogóle ogarnąć.

I będzie większe zróżnicowanie kolorystyczne :)

Posted

Nawet nie wiesz jak bardzo przeraża mnie fakt że już nawet szczeniakom trudno jest znaleźć dom.

A jeszcze jak słyszę że ktoś pokrył swoją sukę aby mieć szczeniaki "dla zdrowia" bądź "dla znajomych" to szlag mnie trafia. Podobnie jak słyszę że ktoś nie jest w stanie upilnować suki przez kilka dni... i zamiast iść do weta po zastrzyki hormonalny w pierwszej dobie albo dokonać sterylki aborcyjnej pozwala na przyjście na świat szczeniaków.