pinkmoon Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Tak, tak... to nie pomyłka - obecnie w Dąbrówce swoje psie życie zaczyna już ponad trzydziestka małych szczylków. Trzeba je szybko wyekspediować do domów, zanim z rozkosznych, puchatych kuleczek wyrosną na brzydkie kundle :evil_lol: jestem ZAŁAMANA ilością tych psów... Szczeniaczki są wesołe, kontaktowe, kochają wszystkich - jak to psie dzieci. Na razie jedynym domem jaki znają, jest schronisko - tak nie może być! Maluchy potrzebują kontaktu z człowiekiem, miłości, opieki, wszystkiego co może zapewnić jedynie kochający właściciel. Urocze, niezdarne małe psiorki są gotowe podbić Twoje serce już od dziś! Szczeniaki będą do odbioru mniej więcej od początku grudnia. Nie pozwól, aby swoje pierwsze święta spędziły w schronisku, gdzie nikt ich nie przytuli - daj pieskom kochający dom do końca ich życia. Przyjaźń, jaką oferuje człowiekowi pies, jest bezcenna - o tym nikogo nie trzeba przekonywać. 607 540 557 [email protected] Dąbrówka Młyn 30 84-242 Luzino Kontakt w godzinach: 9:00 - 17:00 Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mam 41 zdjęć szczylów :diabloti: Dobra wrzucę tylko 20 zdjęć. Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ........................................................... Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Dzięki :) do ogłoszeń myślę kilka zdjęć poglądowo, a gównażerię i tak chętni obejrzą na miejscu i wybiorą sobie własnego gluta ;) (niektóre to nie psy, to ohydne małe szczurki :evil_lol:) Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 pinkmoon napisał(a):.................... (niektóre to nie psy, to ohydne małe szczurki :evil_lol:) No wiesz, jak możesz tak pisać! :-o:cool3: Wszystkie szczeniaczki są śliczne, nawet Kudłata :p Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 bo ja dzisiaj mam wieczór nielubienia psów :evil_lol: najpierw Bambo obrzuciłam inwektywami, a teraz małe gluty :diabloti: wiem że są kochane. ale ładne nie będą, przynajmniej te gładkowłose :) z tych kudłatków może jeszcze coś będzie, ale ciiii, w ogłoszeniach ma być że wszystkie sa piękne. Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ależ Pinkmoon! Co Ty mówisz! To będą najwspanialsze i najukochańsze psiaki na świecie...dla swoich przyszłych właścicieli. Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 jak się właściciele znajdą, to proszę bardzo ;) glutki jak najbardziej zasługują na najlepsze, kochające domki. Quote
Litterka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ten czarny z rudo-białymi skarpetkami pójdzie pierwszy! Ja Wam to mówię!:loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=X1r7d_qOYnw Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 ja się załamię po dzisiejszym dniu... szczeniaków już 31 :( Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Boże co za czasy...już nawet szczeniaki maja problem ze znalezieniem domu... Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 dzisiaj niedziela, byłam pewna że co najmniej jeden pies pójdzie do domu... nic z tego, w zamian ludzie przywieźli dwa kolejne szczeniaki :placz: już prawie wszystkie maluchy są obfotografowane, Fiks ma ich zdjęcia. ta liczba mnie po prostu przeraża... trzydziestka szczeniaków... boże, to jakiś koszmar :shake: Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A nieświadomi problemu ludzie nadal mnożą swoje psy i będą mnożyć aż do chwili gdy te kwestie nie zostana prawnnie uregulowane.. Quote
Litterka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Koniczynko, a jak uregulują prawnie, to i tak będą mnożyć... Niestety, ludzkie kombinatorstwo to prosta droga do obejścia prawa... Tragedia, po prostu dno! :( Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Litterko jak w np Niemczech można było sobie z bezdomnością poradzić to i Polsce też możnaby było. Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 bardzo proszę, zajrzyjcie tutaj! http://www.dogomania.pl/threads/174247-Ostatni-dzwonek-dla-nich-PSIA-RODZINA-W-POTRZEBIE?p=13556759#post13556759 to kolejne nieszczęścia z dąbrówki :( Quote
Fiks Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 i rodzinka w komplecie :) Dzięki brazowa za film, dodam do ogłoszenia. Quote
pinkmoon Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dzisiaj pojawią się zdjęcia kolejnych szczeniaków... jest ich po prostu ZATRZĘSIENIE (szczeniaków, nie zdjęć :) ) i to takie przytłaczające, ciężko to w ogóle ogarnąć. I będzie większe zróżnicowanie kolorystyczne :) Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nawet nie wiesz jak bardzo przeraża mnie fakt że już nawet szczeniakom trudno jest znaleźć dom. A jeszcze jak słyszę że ktoś pokrył swoją sukę aby mieć szczeniaki "dla zdrowia" bądź "dla znajomych" to szlag mnie trafia. Podobnie jak słyszę że ktoś nie jest w stanie upilnować suki przez kilka dni... i zamiast iść do weta po zastrzyki hormonalny w pierwszej dobie albo dokonać sterylki aborcyjnej pozwala na przyjście na świat szczeniaków. Quote
Fiks Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 I mama...................................... Quote
Recommended Posts