Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrowienia od Burajka :):):)

to nie ten sam pies!!!!!!
Odmłodniał w oczach, wyładniał, nabrał niesamowitej chęci do zabawy, uwielbia się przytulać, dzięki obwiązanej łapce bardzo ładnie jak na niego chodził.... i chce ustawiać wszystkie psy w okolicy hehehe... mały kamikadze.... chociaż z Uszatkiem , który dzisiaj przyjechał w miarę dobrze się dogaduje :)

Mówię wam Buraj zmienił się i to bardzo... mamy dowody w postaci zdjęć , ale nie obiecuje ,że będą dzisiaj... jutro napełnia :)

Buraj został wymiziany, wygłaskany od Cioteczek ....
szczególnie przed Dark ;), który ma do niego słabość...

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wpłacam na konto Burajka 30 zł stałej deklaracji od cioteczki Izy i 2 x 10 zł zaległe od Agnieszki.
Rozmawiałam dziś rano z panią Joasią. Buraj to prawdziwy macho. rozstawia kogo chce, ciut lepiej z Uszatkiem się dogaduje a najlepiej z jedną sunią. budzi sympatię, to dobrze. poniewaz sobie świetnie radzi może i domek mu sie w końcu trafi.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):

Rozmawiałam dziś rano z panią Joasią. Buraj to prawdziwy macho. rozstawia kogo chce, ciut lepiej z Uszatkiem się dogaduje a najlepiej z jedną sunią. budzi sympatię, to dobrze. poniewaz sobie świetnie radzi może i domek mu sie w końcu trafi.

Burajek to naprawdę macho jak się patrzy ;)
to inny piesek, zadowolony z życia, radosny i skory do zabawy. Mam nadziej ,że szybciutko znajdzie domek bo jeszcze wiele naprawdę cudownych lat mógłby przeżyć w kochającej go rodzinie , która by go doceniła :):)
Burajku do domku, hop.

Posted

Przelew za styczeń już wyszedł do Pani Joasi. Burajku buziaczki;-)

a co do znalezienia domku..... to ciężko będzie bez ogłoszeń;-)

a jak na chwilę obecną to Buraj ma ogłoszeń w sumie: 0

Posted

Ihabe kochana wykupiłam dla burajka pakiet ogłoszen na bazarku,(25) teraz tylko na bazie wszelkich informacji napiszemy piękny tekst i trzeba wybrać zdjęcia poślemy i juzpierwsze ogłoszenia będą. Mam to zamiar wypichcic dzisiaj. Na nastepnym bazarku znów coś kupię.

Posted

Super Teresko. może taki wiersz się nada, znalazłam na necie:

[FONT=Tahoma][SIZE=2]" Dziękuję, że jesteś blisko.[/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Za serce, co niesiesz w pysku![/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Za ciężką mordę i łapy obie![/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]I za kolory świata - co nosisz w sobie![/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Dziękuję, że każdej nocy [/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]ogrzewasz mnie snem spokojnym,[/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! [/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! [/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Za uśmiech dziękuję i miłość![/FONT]

[SIZE=2][FONT=Tahoma]I za nadzieję w przyszłość![/FONT]

[SIZE=2][FONT=Tahoma]Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, [/FONT]

[SIZE=2][FONT=Tahoma]choć powodów wiele, [/FONT]

[SIZE=2][FONT=Tahoma]bo jestem tylko Twoim człowiekiem...[/FONT]

[SIZE=2][FONT=Tahoma]Mój Pieseczku "

lub

[/FONT]
Ach, żeby tak mieć swojego Pana!
By otrzeć pysk na jego kolanach,
By leżeć przy nim do góry brzuchem,
I żeby drapał mnie za uchem.
I by dał pić, gdy jestem spragniony,
No i odpocząć, gdy jestem zmęczony.
I chociaż mam nos owczarka,
Z oczu mych szczera wierność wyziera.
Weź mnie do siebie mój Panie,
Będziesz miał u mnie wdzięczność bez granic.

dziś zamówiłam dla Burajka karmę suchą oraz puszeczki mokre dla seniorka.
Buziaczki Burajku

Posted

przelewy które są u mnie (już prosiłam żeby od następnego razu poszły do ihabe na konto)
ala 13.01.2010 30zł
ala 11.01.2010 30zł
ketunia 08.01.2010 20zł
certusowa 22.12.2009 20zł
ketunia 14.12.2009 20 zł
-------------------------------
razem 120 zł

Posted

Ciotki mam dla Was niespodziankę...

[video=youtube;DCsfP95S9J8]http://www.youtube.com/watch?v=DCsfP95S9J8[/video]

Wczoraj będąc w schronisku w Mielcu dodatkowo przywędrowałyśmy do hoteliku do p. Asi pofocić całą włochatą zgraję..
Przy okazji załapał się Burajek, bardzo sympatyczny z niego dziadziuś i ma w sobie mnóstwo energii, z taką łapka biedną tak sobie świetnie po śniegu radził....Większość dnia jednak spędza w swoim pokoiku, bo zima ostra. Wszystko u niego w porządku, wyglada bardzo fajnie i otrzymuje codziennie od p. Asi należną porcję miziactwa..

Niestety mam tylko tyle fotek, bo mi zamarzł aparat ;) Ale może jeszcze ciotka Ulka coś dorzuci jak się obrobi z tymi setkami fot, które wczoraj napstrykała

Posted

Burajek ma tez swoja budke w ktorej spi, czasami ma towarzyszke Mone, lepiej sobie radzi niz go widzialam pierwszy raz w hoteliku, czasami mu sie zdarza uderzyc w cos ale i tak juz swietnie sobie radzi

Posted

Cudny ten Burajek.Widać jak mu dobrze w tym domku.Miło było zobaczyć taki filmik.Sama przyjemność i serce aż rośnie.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Ładny Buraj i taki widac spokojny i ufny pies. :) No i moze sobie chodzic, nie to, co w schronisku. Skoro nie widzi, tylko slyszy, to teraz nie slyszy juz dziesiatkow nieszczesliwych psow. Teraz slyszy rozne ciekawe i normalne, codzienne dzwieiki. Super ! :)