Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kochani
Bardzo proszę o informację, co mam zrobic z wpłatami ze stycznia? Czy odesłać do Was?

Pani Joasiu:
Czy zalegamy jeszcze z opłatami?

Chciałabym sie rozliczyc jak najszybciej.

Mam deklaracje Pani Ani aby jej pieniążki przekazać na inne psiaki pod moją opieką czyli pod opieką Braci MNiejszych.

Posted

ihabe napisał(a):

Mam deklaracje Pani Ani aby jej pieniążki przekazać na inne psiaki pod moją opieką czyli pod opieką Braci MNiejszych.

ihabe, podpisuję się pod tym. niech inni Wasi podopieczni skorzystają

Posted

ihabe, dzięki za zawiadomienie o odejściu Burajka... bardzo to smutna wiadomość:(

Żegnaj Buraju, do zobaczenie na pewno
[*]

ihabe, pieniążki za styczeń przekaż proszę, tak jak ustaliłyśmy, na okaleczonego sidłami Shreka.

Posted

eski napisał(a):
ihabe, podpisuję się pod tym. niech inni Wasi podopieczni skorzystają

dzieki Eski:-)

bico napisał(a):
ihabe, dzięki za zawiadomienie o odejściu Burajka... bardzo to smutna wiadomość:(

Żegnaj Buraju, do zobaczenie na pewno

• ihabe, pieniążki za styczeń przekaż proszę, tak jak ustaliłyśmy, na okaleczonego sidłami Shreka.

• juz to zrobiłam i raz jeszcze bardzo dziekuje w imieniu Shreka!!!

• 3 weeks later...
    Posted (edited)

O raju, dla mnie cios, dopiero teraz się dowiedziałam , długo mnie nie było w związku z wypadkiem poszła właśnie ostatnia deklaracje ode mnie i Joanny, 20 zł, Ihabe przekaż na Shreka, zostało mi po Burajku tułaczu piękne wspomnienie i fotki z wersalki! Mam nadziejeże mi wybaczył że na tej wersalce nie został, bo chyba u JOASI anielskiej miał lepiej!

Wielkie dzięki pani JOASIU, byłam bardzo spokojna o los psiaka który nam skradł serce/ odkąd był pod Pani opiekuńczymi skrzydłami, to nasz pierwszy psiak u Was/

Edited by TERESA BORCZ
    Posted

[quote name='TERESA BORCZ']O raju, dla mnie cios, dopiero teraz sie dowiedziałam , długo mnie nie było w związku z wypadkiem poszła własnie ostatnia deklaracje odemnie i Joanny, 20 zł, Ihabe przekaż na Shreka, zostało mi po Burajku tułaczu piękne wspomnieniei fotki z wersalki!

Tereniu, bardzo dziękuję w imieniu Shreka. Burajek na zawsze pozostanie w naszych sercach a Pani Asia jako jego anioł, który do końca był przy naszym kochanym staruszku!!! Dziekuje wam wszystkim za wasze serca i wkład jaki każdy dał aby ten wspaniały piesek nie umarł w schronie, zapomniany i niechciany!!!! Odszedł kochany przez tyle osób, miał pełna miseczkę, ciepełko zarówno z serc jak i to fizyczne. Szkoda, ze odszedł od nas ale wiem, ze teraz jest szczęśliwy tak samo jak był u Pani Asi , za TM!!!