Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba cud, albo przełom albo już sama nie wiem co. W każdym razie Samson zaczął żyć, dziś bawił się z demo nicą to boksiowa malutka dziewczynka. Przez kojec ale jednak, Mało tego potrafiłam zrobić z okna foty a on jak mnie zobaczył to nawet nie uciekał, nakręciłam tez filmik wstawię to wszystko w nocy, mam nadzieje, że pamiętam jak to się wstawia. Malo tego obserwuje mnie za budy czyli zaczynam go interesować. Chodzi sobie swobodnie po kojcu z jednej budy w drugą interesuje się psami, dlaczego szczekają, pomaga im, okno moto wychodzi do kojca Samsona także chłopaki się widzom i zaznajomią. Wet pyta o Samsona, dostaję od niego kolejne instrukcje. Widziałam już takie o to zachowanie Samsona dupsko w górze łapy przednie na dole, ogon mało się nie urwie. Chyba będzie dobrze, oby tylko mnie polubił.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lena13']To chyba cud, albo przełom albo już sama nie wiem co. W każdym razie Samson zaczął żyć, dziś bawił się z demo nicą to boksiowa malutka dziewczynka. Przez kojec ale jednak, Mało tego potrafiłam zrobić z okna foty a on jak mnie zobaczył to nawet nie uciekał, nakręciłam tez filmik wstawię to wszystko w nocy, mam nadzieje, że pamiętam jak to się wstawia. Malo tego obserwuje mnie za budy czyli zaczynam go interesować. Chodzi sobie swobodnie po kojcu z jednej budy w drugą interesuje się psami, dlaczego szczekają, pomaga im, okno moto wychodzi do kojca Samsona także chłopaki się widzom i zaznajomią. Wet pyta o Samsona, dostaję od niego kolejne instrukcje. Widziałam już takie o to zachowanie Samsona dupsko w górze łapy przednie na dole, ogon mało się nie urwie. Chyba będzie dobrze, oby tylko mnie polubił.[/QUOTE]

ale Ty o Samim piszesz ??? :loveu::loveu: wspaniałe wiadomości :multi::multi:
tylko tak dalej a Sami może się naprawdę rozbryka :lol:

Posted

[URL]http://img535.imageshack.us/g/sl740168.jpg/[/URL]

Teraz fotki Samson obserwuje demo nice boksiową która lata po podwórku i robi piruety, nie patrzcie na profesjonalne podwyższenie kojca bo to moje wykonanie, zrobiłam jak umiałam, sama jak zwykle może ktoś w końcu przyjedzie w następnym tygodniu i mi pomoże zrobić to ładnie.

Posted

[quote name='lena13']To chyba cud, albo przełom albo już sama nie wiem co. W każdym razie Samson zaczął żyć, dziś bawił się z demo nicą to boksiowa malutka dziewczynka. Przez kojec ale jednak, Mało tego potrafiłam zrobić z okna foty a on jak mnie zobaczył to nawet nie uciekał, nakręciłam tez filmik wstawię to wszystko w nocy, mam nadzieje, że pamiętam jak to się wstawia. Malo tego obserwuje mnie za budy czyli zaczynam go interesować. Chodzi sobie swobodnie po kojcu z jednej budy w drugą interesuje się psami, dlaczego szczekają, pomaga im, okno moto wychodzi do kojca Samsona także chłopaki się widzom i zaznajomią. Wet pyta o Samsona, dostaję od niego kolejne instrukcje. Widziałam już takie o to zachowanie Samsona dupsko w górze łapy przednie na dole, ogon mało się nie urwie. Chyba będzie dobrze, oby tylko mnie polubił.[/QUOTE]
To nie moze byc prawda...to są wieści o naszym Samusiu..????:o
CO za szzcescie!!Ja juz to chce widziec na filmiku, bo jajco zniose:):):);)
[quote name='lena13'][URL]http://img535.imageshack.us/g/sl740168.jpg/[/URL]

Teraz fotki Samson obserwuje demo nice boksiową która lata po podwórku i robi piruety, nie patrzcie na profesjonalne podwyższenie kojca bo to moje wykonanie, zrobiłam jak umiałam, sama jak zwykle może ktoś w końcu przyjedzie w następnym tygodniu i mi pomoże zrobić to ładnie.[/QUOTE]DObrze widze, ze są dwie fotki, czy jest wiecej a ja źle patrze..??:)

Posted

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=cktMyTHCjeQ[/URL]

Proszę bardzo, mam jeszcze jeden jak ma mnie gdzieś i zaczepia telke, jak zaraz nie będzie burzy może uda mi się go wstawić. Niestety jakość kiepska

Posted

Lena skąd kreciłas ten pierwszy film -chyba nie wlazłas na ten 'chinski' domek bo sie polamiesz:)
Samsung wyglada zupelnie normalnie to komplement w jego przypadku.

Posted

Kręciłam go z okna zrobiłam go w konia bo on zawsze szuka mnie w innym oknie a ja zakamuflowałam się w drugim pokoju, widać kawałek daszku ale to jest dach ganku, jak Sami będzie już biegał po podwórku z psami to ja pewnie będę zmuszona wleźć na ten chiński żeby go nakręcić, no chyba, że pozwoli mi być na podwórku, u niego to nigdy nic nie wiadomo.

Posted

Dzięki Lena:p

Czy zauważyliście, że Sami siusia prawie jak dziewczynka:loveu: a jak się wyprężał przy tej bokserce:loveu::loveu::multi::multi:

Posted

[video=youtube;cktMyTHCjeQ]http://www.youtube.com/watch?v=cktMyTHCjeQ[/video]

[video=youtube;R1zUqKIBg_M]http://www.youtube.com/watch?v=R1zUqKIBg_M[/video]

filmy od Leny :)

Posted

Obejrzyjcie ten drugi film raz jeszcze w pewnym momencie on mnie widzi w oknie, kiedyś dał by dyla do budy i nie wyszedł, na filmie widać jak zauważa mnie po czym idzie do budy wychodzi patrzy na mnie znowu się chowa i wychodzi. Niby nic a jednak....

Posted

[quote name='ata'](...) a jak się wyprężał przy tej bokserce:loveu::loveu::multi::multi:[/QUOTE]
nooo... :) super ... " patrz jaki ze mnie fajny chłopak " :):):)

Posted

[quote name='lena13']Obejrzyjcie ten drugi film raz jeszcze w pewnym momencie on mnie widzi w oknie, kiedyś dał by dyla do budy i nie wyszedł, na filmie widać jak zauważa mnie po czym idzie do budy wychodzi patrzy na mnie znowu się chowa i wychodzi. Niby nic a jednak....[/QUOTE]

Widziałam, widziałam :)

Posted

Po remoncie na szybko, dawna kwatera główna Samsona teraz pokój dzienny dla psiaków, obecnie żaden tam nie mieszka, Mega pokazuje Boryskowi, a tu było łóżko Samsona mojego kumpla.
[URL]http://yfrog.com/jbsl740161j[/URL]

Posted

Jestem w mega szoku po obejrzeniu filmikow i bardzo szczesliwa:):)
PAtrzac na Samusia z daleka- naparwde wyglada "normalnie":)
Rozbawilo mnie, gdy na dźwięk głosu twojego Lenka- dal od razu dyla do budy..taki wielki, a taki bojaxliwy:)
A jak sie zachowuje, gdy przychodzisz z jedzonkiem do niego..??Ucieka do budy i udaje, ze go tam nie ma..??

Posted

[quote name='gonia66']Jestem w mega szoku po obejrzeniu filmikow i bardzo szczesliwa:):)
PAtrzac na Samusia z daleka- naparwde wyglada "normalnie":)
Rozbawilo mnie, gdy na dźwięk głosu twojego Lenka- dal od razu dyla do budy..taki wielki, a taki bojaxliwy:)
A jak sie zachowuje, gdy przychodzisz z jedzonkiem do niego..??Ucieka do budy i udaje, ze go tam nie ma..??[/QUOTE]

A wet zabronił do niego mówić, a ja nadgorliwa i gwizdałam. Jak niosę michę mamy kontakt wzrokowy wchodzi do budy ale patrzy na mnie nie chowa się tylko spokojnie obserwuje co przyniosłam ale z budy, wet kazał rozpieszczać jedzeniem, co czynię.

Posted

[quote name='lena13']A wet zabronił do niego mówić, a ja nadgorliwa i gwizdałam. Jak niosę michę mamy kontakt wzrokowy wchodzi do budy ale patrzy na mnie nie chowa się tylko spokojnie obserwuje co przyniosłam ale z budy, wet kazał rozpieszczać jedzeniem, co czynię.[/QUOTE]
Będzie dobrze:):):)

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Jaki on ma wielachny ogon :) :)[/QUOTE]

to on w ogóle ma ogon ? :lol: :D w końcu coś się w nim ruszyło - widać musiał dostać "kopa w doopsko" z \bezpiecznego pomieszczonka gdzie nie wdział świata

Posted

[quote name='anna10025']Sami macha ogonem! Sami zaczyna żyć!:multi::multi::multi: Lena , aż mi sie łezka kręci , będzie z niego pies!:-(:lol:[/QUOTE]:):) hhihihi:D będzie, oj bedzie:) A jaki cudny:)

[quote name='Malwi']to on w ogóle ma ogon ? :lol: :D w końcu coś się w nim ruszyło - widać musiał dostać "kopa w doopsko" z \bezpiecznego pomieszczonka gdzie nie wdział świata[/QUOTE]
Zobaczcie, a my tak czesto się upieramy, ze dla psa tylko domek, kanapa....okazuje się jak widac, ze nie zawsze...:) Sa psy- takie jak Sami,dla ktorych dom- to prawie jak "więzienie";) Wrawdzie zima byla taka straszna..ale smiem twierdzic, ze nawet zimę spokojnie Samis by przetrwal w dobrze ocieplonej budzie- ma gruba sierść..no, ale uczymy się wszyscy- i dobrze:) CZlowiek całe lata nabiera doświadczenia:):)
SAmiś..jak ja się ciesze. ze wracasz do swiata zywych:)

Posted

Wgrywam kolejny filmik,wiecie co najbardziej mnie boli, że ja z nim tyle siedziałam mówiłam tłumaczyłam a on miał mnie w 4 literach a teraz ta mała sfiksowana boksia rozbrykała chłopaka. O tym, że liczowaliście mnie tutaj nie wspomnę- nie czytałam, nie wiem i niech tak zostanie,teraz szukam suni co by mu do kojca dokooptować lokatorkę a potem pora ten kojec otworzyć, no chyba, że doktor zaleci inaczej.