luka1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ktoś go zostawił i ma go z głowy. Dla Mazura jednak nie było to szczęśliwe wyjście. Zostawiono go w zajezdni autobusowej. Na jego nieszczęście teren ten jest juz opanowany przez parę starych rezydentów. Psy-gospodarze natychmiast postanowiły się go pozbyć. Moze nawet by go zagryzły, ale ktoś go wyrwał z zębów i tak Mazur trafił do nas. Jest typen teriera-pinczera. I z wyglądu i z zachowania. Malutki, zwinniutki i strasznie szczekliwy. Odważny do przesady. Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zapraszam na bazarek dla Herkulesa, psa który dwa dni stał uwięziony w mule :shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-herkulesa-dwa-dni-stojacego-w-mule-23-xi-godz-23-oo-173710/ Quote
luka1 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Mazurek jest młodziutki i bardzo energiczny, jak mały budzik obudzi cię każdego ranka i wywlecze na spacerek Quote
Ziutka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zrobiłam ogłoszenia dla malucha : Mini piesek z tęsknotą czeka na własny dom-pokochaj Mazurka! Ktoś go zostawił i ma go z głowy. Dla Ma / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Mini piesek z utęsknieniem czeka na dom-pokochasz Mazurka? Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj, psy, pozostałe MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj Mazurka! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj Mazurka! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj Ogłoszenie nr 2860 - MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochasz Mazurka? - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl - MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj Mazurka! MINI piesek z utsknieniem czeka na dom - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl Oddam psa MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom, pokochaj Mazurka! - ogloszenia.e-gratka.info MINI piesek z utęsknieniem czekam na dom! - warsza.pl Kupię Sprzedam | MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom! Pokochaj Mazurka! MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom, pokochasz Mazurka? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogłoszenie MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom, pokochaj Mazurka! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom, pokochaj Mazurka! | Neeon.pl MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom! Pokochaj : Fundacja Nero : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://sochaczew.olx.pl/mini-piesek-z-utesknieniem-czeka-na-dom-pokochaj-mazurka-iid-56954328 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy pies beżowy z czarną maską Sochaczew Ogłoszenia Najpewniej.pl - MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom - pokochaj Mazurka - Wielorasowe Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom-pokochaj Mazurka | i-Bazar.pl MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom-pokochaj Mazurka!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie MINI piesek z utęsknieniem wypatruje domu-pokochaj Mazurka! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenie MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom-pokochaj Mazurka! Sochaczew! Ogłoszenia drobne MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom-pokochaj Mazurka! Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl do adopcji Mazowieckie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne.pl - MINI piesek z utęsknieniem czeka na dom! Pokochaj Mazurka! - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. [FONT="]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT] Quote
luka1 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Ma ogonek , a raczej pół - chyba ktoś próbował zrobić z niego ratlerka Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Mazurek malutki jest tylko ciałkiem. Wczoraj postanowił zagryżć Krawatkę. Z uporem maniaka wdzierał się do boksu Krawatki. Jest taki mały, że bez trudu przedostaje się tam między prętami. Krawatka początkowo czy to z zaskoczenia, czy z wrodzonej kultury , ignorowała dziamanie Mazurka między nogami. Ale w końcu nie wytrzymała i powaliła go na glebę. Mazur narobił takiego wrzasku, że chyba cała okolica to słyszała. Myslałam, że Krawatka wypruła z niego flaki, ale ona tylko go przygniotła do ziemi. Nawet nie użyła zębów. Gdy tylko od niego odeszła, ten szelma od nowa zaczął ją atakować. Nie mogłam go wyrzucić z boksu bo latał jak śmigło. Krawatka popatrzyła na mnie z prośbą w oczach, ale w końcu znowu trzepnęła nim o glebę. Wtedy go za skórę i won z boksu. Ale to bydle wróciło. No i w końcu wylądował z powrotem w swojej zagródce. Quote
elmira Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mazurek-koszmarek;) A z Krawatki porządna dziewczyna. Quote
luka1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 komu, komu, małego Mazurka? Nie przepuści nikogo bez obszczekania. Quote
elmira Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie wiem, czy to zgon dogo, czy brak zainteresowania naszym Mazurkiem:) Quote
luka1 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Mazurek jest małym ale bardzo energicznym psiakiem - w ogrodzie wystarczy za kilka owczarków, a je malutko. Tak więc od strony ekonomicznej też ma przewage nad innymi. Quote
luka1 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Biedny, smutny Mazurek. Ciągle biega po swoim boksie i uspakaja sie dopier gdy sie go głaszcze. To nie jest pies do boksu. Malutki, drobniutki, może trochę za energiczny, ale domowy psinek. Quote
elmira Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jak mawiał mój ojciec, gdy wkurzałam się, że psy mi ogródek ryją: ciesz się, że ryją, ogródek będziesz miała, ale to będzie znaczyło, że psów niet;) Co tam, że żywy, a po co ma sie psa?:) zapraszam przy okazji na bazarek dla piesków z Sochaczewa: http://www.dogomania.pl/threads/174941-Fantastyczny-prezentowy-Panasonic-na-Sochaczewskie-psiaki?p=13631242#post13631242 Quote
luka1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Ach, biedny Mazurek. Juz chyba wszyscy znają jego szczekanie. Quote
malibo57 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jacież, no żebym ja znowu była zdana na wyszukiwarkę, która nie działa?! Cześć Mazurek Janek:) Nie ma chętnych na budzik? Znajda się. Quote
luka1 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Zapominają o Mazurku. Ludzie ta psina niczego nie potrzebuje tylko pogłaskania co kilka minut i ciepłego słowa , no i odrobiny jedzonka. Pokochajcie psinkę, która ciągle chce byc czyjaś. :-( Quote
elmira Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mazurek ma tez taka małpiatą mordkę jak Moja. Quote
malibo57 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wraca 9-go pani Basia od Mojej. Będe z nią w kontakcie, to zapytam, co z tym sąsiadem, który był Mazurkiem zainteresowany. Quote
elmira Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mazurek-malec-szuka-domu,5729 Quote
luka1 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Elmira dzieki. Jeśli Mazurek nie znajdzie domu - oszaleje. Ziutka dziś widziała jaka bierznię wybiegał dookoła budy. Teraz w deszcz ten rów wypełnił sie wodą i Mazurek zapylał po niej. Cały mokry, utytłany w błocie, obraz nędzy i rozpaczy. Quote
Recommended Posts