Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

szczepienie na wściekliznę i odrobaczenie ma każdziuśki pies w schronie naszym
sterylki raczej nie ma, a jak nie ma to zrobić się nie da, bo teraz same psy kastrowane są

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Kizimizi mnie pogoniła więc kilka ogłoszeń zrobiłam Etnie, a u mnie alegratke ma jeszcze Brzydula i Smutasy, tylko muszę je rozdzielić.
Tylko ja allegro nigdy nie robię , bo nie mam tam konta.

Posted

smutasy warto rozdzielić
ode mnie nugat ma alegratkę, ale już starą
czaczi bardzo podobny do szanucera olbrzyma, to warto dodać.
nugat wielkości Kaśki, a Czaczi sporo wyższy

ale o tym warto pisać na ich wątku :)

dzięki Dogo!!! oby Twoja złota ręka zadziałała :D

Posted

No niestety ostatnio adopcje jakoś gorzej idą, tak było w marcu przed Świętami, ale może teraz coś się ruszy.
Zrobiła się wiosna, albo powoli się robi, i może ludzie zapragną mieć wiernego psiego towarzysza.
Tylko, że w miastach nie ma warunków dla psów, psom nic nie wolno, a psiarze mają ciężkie życie, także wcale się nie dziwię że ludzie nie są chętni na posiadanie psa.
Pojawił się nawet taki temat na dogomanii.

Posted

Dwa psiaczki w średnim wieku:

[B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]Gustaw:[/COLOR][/SIZE][/B]

7 letni, dostojny i spokojny psiaczek.
Jest nieduży, idealny dla starszych ludzi.[B]

Jest wykastrowany, zaszczepiony p/wściekliźnie [/B]

[URL="javascript:history.back()"][IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/DSC00816.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=4][COLOR=Sienna]TOFIK [/COLOR][/SIZE]

[URL="javascript:history.back()"][IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/DSC02558.jpg[/IMG][/URL]

[B]Jest zaczipowany, zaszczepiony p/wściekliźnie. [/B]

Wychowany przy osobie starszej. Spokojny i wesoły.
Ma 6 lat.

Posted

[SIZE=4][COLOR=DimGray]Moly[/COLOR][/SIZE]

Super fajna, towarzyska, młoda sunia.
Molly jest mala, przyjazna i bardzo tęskni do człowieka. W dodatku ma tylko pół ogonka, którym chętnie macha do ludzi odwiedzających schronisko.

[B]Sunia jest zaczipowana i chyba już wysterylizowana.[/B]

[IMG]http://images45.fotosik.pl/262/48a416c75cd43832.jpg[/IMG]
[IMG]http://images49.fotosik.pl/262/09cd2e036b22b752.jpg[/IMG]

Posted

moly ma fotki w śniegu... ja jej nie kojarzę, to tyle czasu już tam jest ?

gustaw to nie ten z łapą w gipsie? widziałaś go na włąsne oczy i to inny pies? bo bardzo podony

Posted

[quote name='kora78']moly ma fotki w śniegu... ja jej nie kojarzę, to tyle czasu już tam jest ?
gustaw to nie ten z łapą w gipsie? widziałaś go na włąsne oczy i to inny pies? bo bardzo podony[/QUOTE]

Moly jest juz od początku. Pamiętam ja od października a te fotki zrobiłam gdy Berta po Maję jechała. Jest i jest.

A pies z łapką w gipsie był grubszy i młodszy, miał maks 3 lata. Był bardziej krępy niż ten.

Posted

[quote name='leni356']Co z jamniczkiem?[/QUOTE]

Mówisz o jakimś nowym czy tym? [url]http://www.dogomania.pl/threads/182357-Julek-2letni-piAE-kny-jamnik-JUA-WE-WA-ASNYM-DOMKU?p=14451681#post14451681[/url]

Posted

Tofik jest na górnych kojcach, lgnie do człowieka, fajowy psiak
Molly ma połowę ogona, taką śmieszną, grubiutka jest, zawsze do krat podbiega.

Co nowego?
wszsystko wypisałam na wątkach poszczegółnych psów.
Mamy na kw sunię młodziutką, z 6 mcy bokserkową lekko, kochaną, pięknego onka na któego już chętni czekają
Nie ma już rotkowej suki, goldena, bernardynki, malamuta.

U Rufiego i Dylana w kojcu nowy pies przerażony.
Atos znów wydany. Buli wydany.
Nie wiem,czy była Czekoladka i labkowaty czarny pies, i Biszkopta nie widziałam, ani Mopa, ani Rudego małęgo z krókim ogonkiem.
Sunia czarna spanielka wydana.
Shila wciąż czeka i jest kochana i pani prosi o ogłoszenia dla niej, bo zero zainteresowania, a wspaniałą jest. Bardzo się leni.
Reksio chore oczko trafił na ogólny, z Astrą mieszka, bo gryzł psy.

Są w dużym domku takie dwa psy biało rude, jak bliźniaki wyglądają, one dziwne są, jeden drugiego tyranizował wczoraj, nie dał mu się ruszyć, a poprzednio jeden biało rudy byłbardzo gryziony przez całą bandę

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-szukamy-domu?p=14502319#post14502319[/url]

Zapraszam Cioteczki na wątek mojej tymczasowiczki :)

Posted

kizi
zmien imię susan, bo ona ma z poprzedniego domu imię Shila. niech ma swoje imię normalne.
mam jej fotki nowe. robimy wątek osobny? czy tylko z ogłoszeniami lecieć? te 5 mogę porobić, czy to starczy?dorobisz gumtree i allegro?

zmień, że spanielka czarna wyadoptowana

z nowości, posokowiec jesdnek jest, jest na kastracji. proszą nas o ogłąszanie go, ale do domu odpowiedzialnego, bo to diabeł wcielony, gdy człlowiek go z oka spuści.m musi być ktoś w domu siedzący. czy wysyłałaś go gdzieś? trzeba tam poprawić, że kastrat i niszczy w domu.

rotka jest w boksie, gdzie był Buli, szczekała strasznie, chyba za fajna nie jest.

a jaki Gandalf masz wpisane na 1 że wydany? przecież gandalf jest nadal, jeśli o tego z piątki chodzi, czy jakiś podobny boks

aha kaśka nr 2-wydany. z nimi w tym boksie będzie posokowiec siedział

Posted

Posokowca wysylalam na forum ale przyda sie mu osobny watek na dogo to dziewczyny stad pomoga.
Jego wizal starszy PAn ale on mu wszystko gryzł, nawet kojec - to słyszałam. Nie weidzialam tylko ze oddal go spowrotem.
Załoz mu watek a ja napisze jzu do dziewczyn.

A ja Gandalfa nie widzialam ostatnio. To skoro jest poprawiam.

Posted

Zrobie teraz allegro:
Shili, Molly, Oliwi i Gandalfowi i jeszcze ktoryms.
Gumtree co jakis zcas robie ale to szybko spada. Jakby jeszcze ktos inny robił z innym tekstem byłoby dobrze bo by sie nei dublowały.