Gosia & c.o. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wiesz to chyba był miot na współhodostwo... Quote
flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 a jaki ma przydomek?? Bo chyba Jowa jest Co-owned z Gabi?? Ja bez katalogu jak bez ręki:) A nie powiem Zorro mi sie podoba:) Quote
Dan Danilo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej Juz wyjasniam ;) Gothi jest nasza i Blanki Borowiec (Hodowla Finigan ) jest na współwłasnośc (na okres 3-4 lat), a Jasmina byla na kryciu u Zorro u Gabi (wł. hodowli de Gabritho)... pełane imie Gothi to [B]AGOTHICA FINIGAN de Gabritho[/B] ;) uff...jakoś to wyjasnilam ;) Quote
basia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jussi, gratuluję przepięknej suni;) Mój mąż jest zachwycony akitami amerykańskimi. Musze przyznać, że ja 'wizualnie' również, ale zdaję sobie sprawę z ich trudnego charakteru :roll: Dzięki za adres strony., Napewno będziemy wiernie śledzić rozwój i karierę Gothi ;) Quote
flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Jussi']Hej Juz wyjasniam ;) Gothi jest nasza i Blanki Borowiec (Hodowla Finigan ) jest na współwłasnośc (na okres 3-4 lat), a Jasmina byla na kryciu u Zorro u Gabi (wł. hodowli de Gabritho)... pełane imie Gothi to [B]AGOTHICA FINIGAN de Gabritho[/B] ;) uff...jakoś to wyjasnilam ;)[/QUOTE] Bo jakiedyś bylam na wakacjach w hodowli De Gabritho przez miesiac stąd te zainteresowanie;) Życze kolejnych sukcesów z maluszkiem:) Quote
Recommended Posts