UlaFeta Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 22 godziny temu, Livka napisał: Trzymam kciuki za Znajdki :) Trzymaj mocno:) 1 Quote
Livka Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Wszystko stało się jasne… 300 kg wysokiej jakości karmy od Chicopee otrzyma Przytulisko Fundacji Znajdki koło Radzymina 1 Quote
UlaFeta Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 9 minut temu, Livka napisał: Wszystko stało się jasne… 300 kg wysokiej jakości karmy od Chicopee otrzyma Przytulisko Fundacji Znajdki koło Radzymina Ale jakie emocje na końcówce były:) Quote
UlaFeta Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Potrzebujemy zapisac Jole do Pana Profesora Adama Maciejewskiego w KATOWICACH.!!!!!!!!!! Ktos może pomóc.Prosimy. 664 821 160 tel.do Joli, Wizyta ogarnieta na czwartek Quote
Nadziejka Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Dnia 11.03.2019 o 16:08, UlaFeta napisał: Potrzebujemy zapisac Jole do Pana Profesora Adama Maciejewskiego w KATOWICACH.!!!!!!!!!! Ktos może pomóc.Prosimy. 664 821 160 tel.do Joli, Wizyta ogarnieta na czwartek Za Pania Jolenke i za Znajdusie modle caluni czas Quote
Kejciu Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 https://www.dogomania.com/forum/topic/350368-na-karmę-dla-znajdek-do-31082019/ Quote
Kejciu Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Gdyby ktoś się wybierał do Fundacji w najbliższą niedzielę a nie ma czym dojechać z Radzymina - będę jechała samochodem z Nowego Dworu Mazowieckiego przez Radzymin i mam 3 wolne miejsca... 1 Quote
UlaFeta Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Gdyby ktoś się wybierał do Fundacji w najbliższą niedzielę a nie ma czym dojechać z Radzymina - będę jechała samochodem z Nowego Dworu Mazowieckiego przez Radzymin i mam 3 wolne miejsca... Ja. Quote
Kejciu Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Ja. no wiem dlatego napisałam że 3 wolne miejsca :D Quote
UlaFeta Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 17 minut temu, Kejciu napisał: no wiem dlatego napisałam że 3 wolne miejsca :D :D Dzieki za podwozke i Wielkie za Bazarek. Klaniam się nisko. Quote
Kejciu Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Gdyby ktoś się zdecydował na odwiedziny w Znajdkach - czekam na info. Nadal 3 miejsca wolne :D Quote
Kejciu Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Znajdki 2 godz. · Zapraszamy, dołączcie do nas z psami adoptowanymi ze Znajdek :) Jak co roku można podczas Parady wspierać Znajdki . Będę nasze firmowe kubeczki i torby. 25 sierpnia w ramach festiwalu Otwarta Ząbkowska zapraszamy na jedyną w swoim rodzaju Paradę Psów Łaciatych i Kundelków. To już piąta edycja parady, która rozpocznie się o godzinie 14.00 na skrzyżowaniu ulicy Targowej i Ząbkowskiej i dojdzie na Bazar Różyckiego. Na miejscu będą czekały psie atrakcje oraz konkursy z nagrodami.Zachęcamy wolontariuszy do pomocy!!! Fundacja Znajdki Quote
Kejciu Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Serdecznie dziękujemy za niesamowity odzew na apel o pomoc dla Pani Joli. Dziękujemy za pomoc przysłaną bezpośrednio do przytuliska, przywiezione potrzebne środki opatrunkowe i pomoc finansową...Wdzięczni jesteśmy za słowa pocieszenia i współczucia i za zdjęcia naszych znajdeczek w Waszych dobrych domach. To jest najlepszy dowód,że dzieło Pani Joli cały czas trwa i daje szczęście i ludziom i zwierzętom :)Pani Jola obecnie jest w domu i jak widzicie pisze dla Was podziekowania :)Za Wasze serduszka ser dziękują Znajdki 2 Quote
Kejciu Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Cent i Lira.Przeurocze buraskowe rodzeństwo... Nie znalazło jeszcze chętnych do adopcji :(To naprawdę przeurocze kociaki w wieku ok. 3,5-4 miesiąca.Odrobaczone, zaszczepione, kuwetkowe.Nie boją się psów i innych kotów. Zawsze chętne do przytulania i mruczenia.Adopcja w dwupaku lub pojedynczo w Warszawie i okolicach. Kociaki mieszkają w domu tymczasowym Tel. 514 485 568 Fundacja Znajdki <3 1 Quote
Kejciu Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Ten psiak za chwilę straci dom... Pisaliśmy już kilka miesięcy wcześniej, że jego opiekunowie są bardzo chorzy onkologicznie i szukają dla niego domu. Zgłosiła się wtedy rodzina, która poznała psa i obiecała zabrać do siebie. Jak zapewne się domyślacie - nie zrobili tego :(W zeszłym tygodniu dowiedzieliśmy się, że pies jest nadal, a pan ma złamaną rękę i nikt nie może się nim zająć. Trzeba psa zabrać jak najszybciej. Piesek bardzo grzeczny, kochany, domowy, ma ok 4 lat (nie wiemy dokładnie). I brak pomysłu, jak wybrnąć z tej trudnej sytuacji. Serdecznie proszę o wszelką pomoc, udostępnianie, pytanie znajomych. Pies przebywa w okolicach Radzymina. Gdyby trzeba było zorganizujemy transport do domu stałego poza Warszawą Fundacja Znajdki tel. 604 424 929 1 Quote
Kejciu Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Mopik, jeden z najstarszych psów w przytulisku o przykrej historii...Był psem na łańcuchu przez kilkanaście lat. Znał tylko budę, kojec, zimno i obojętność. Mieszkał przy domu starszej pani, która została zabrana do córki ze względu na wiek. Psa nikt nie chciał... wiadomo... po co komu taki problem.Zadzwonili do Pani Joli. Była zima, mróz... pojechała, zobaczyła go trzęsącego się z zimna i od razu zabrała.Mopik nie chciał wychodzić z ciepłej łazienki gdzie zamieszkał, nie przestawał jeść pysznego jedzenia - był wreszcie szczęśliwy, bo czuł się kochany :) Mopik nie bardzo widzi, niewiele słyszy, ledwo chodzi, ostatnio miał zabieg usunięcia resztek zębów. Szansa na to, że znajdzie dom jest zerowa. Dla niego to nie ma znaczenia-przytulisko jest dla niego emeryturą na Hawajach :) Taki pies... taka historia... Fundacja Znajdki 1 Quote
Recommended Posts