Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj do dt pojechał Borys i Wetka.  Dt sprawdzony - byly tam 2 nasze onki w DS. Bono,nazywany przez nad Dziadem i Akas,babcia.Teraz jest jeszcze Jantar:)

W sumie ludzie maja 4 owczarki:))

PART_1543692544716.jpeg.5cae2b79ca7e485f122aaa8b167a5452.jpeg

PART_1543692335687.jpeg.4d91a73be488bb2b9c53c8b699d39d4c.jpeg

PART_1543692259558.jpeg.329dca6bdb67c915b4e0e2e2e6d11dc9.jpeg

PART_1543692498411.jpeg.c83bc8e682333b046de4e14adb5f4941.jpeg

• Like 3
Posted
Dnia 2.12.2018 o 12:48, UlaFeta napisał:

CIESZYN

potrzebna osoba do wizyty p/a PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma kontaktu z osoba adoptującą nasza Miskę

Znalazł się ktoś z Cieszyna?

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

trzymamy kciuki

Można puścić:))

Wizytę p/a przeprowadziła alma 951 za co z całego serca dziekuje.:)

Miska to sunia niepełnosprawna,poruszająca się na wózku:( i były obawy jak P.Daria daje sobie rade.A daje swietnie.

Na dzień dobry alma była obszczeka przez psy,bo w domu jest jeszcze jeden w typie ratlerka. Zostaly przekupione ciasteczkami wątrobowymi i wszystko było ok. 

Domek marzenie.Miska zaopiekowana i szczęśliwa Wesoły, radosny pies").Czyli nic się nie zmieniło u Joli tez taka była.,P,Daria nawet pampersa zdjęła,żeby pokazać,ze pupa nie jest odparzona:))

P.Dario serdecznie dziękujemy za adopcje i życzymy wielu szczęśliwych lat,

Może jeszcze cos od siebie napisze alma,jak wejdzie na dogo,a do jolantinki uśmiechnę się o wstawienie zdjęć.

• Like 3
Posted
Podobny obraz
                                                                Alez cudna Misia
                                                     i cudna Pancia
                                   Stokroc Zyczymy Najpiekniejszeo Najlepsiytkiego

• Like 2
Posted

Chyba UlaFeta napisała wszystko.Zostałam bardzo miło przyjęta.Psiaki zadbane, radosne.Przepraszam za jakość zdjęć,ale robiłam komórką,a Miśka taka ruchliwa,że trudno uchwycić.P. Daria zapraszała na następne odwiedziny.

• Like 2
Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

bardzo sie wzruszylam patrzac na te fotki i relacje...naprawde super adopcja a Misia taka szczesliwa!:)

Ja też się wzruszyłam.

Gdy przeczytałam,że Misia jest niepełnosprawna a jeszcze nie widziałam zdjęć, pomyślałam,że ja chyba nie byłabym w stanie adoptować takiego pieska. I co ujrzałam na zdjęciach - nie cierpienie, tylko radosną psinę wpatrzoną w swoją panią jak w obrazek :)

• Like 2