Kejciu Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Znalazłam karmę DOG CHOW 18kg w cenie 104zł [URL]http://kacper-i-latek.pl/product-pol-43-Purina-DOG-CHOW-ADULT-LAMB-RICE-18kg-.html[/URL] Quote
Kejciu Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [FONT=comic sans ms]Ogromne podziękowania dla [/FONT] [FONT=comic sans ms]- Annaa4[/FONT] [FONT=comic sans ms]- Ala Chrzanowska[/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms]Dziewczyny zakupiły u mnie kosmetyki Oriflame i Avon - ja przeznaczyłam całą prowizję od zakupów na Znajdki i dzięki ich zamówieniu[/FONT] [FONT=comic sans ms]na konto Fundacji frunie właśnie 84zł :)[/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms]Gdyby ktoś był zainteresowany Oriflame lub Avon - proszę o info na PW :)[/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms]Każdy może pomóc Znajdkom - a większość z Was używa przecież kosmetyków :)[/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms]Zachęcam bo w ofercie już świąteczne katalogi i mega promocje :)[/FONT] Quote
zoja. Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Kamila, JB, Erin, Mimiś.. dostałyście wizytówki? Quote
Erin32 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja jeszcze nie, może jutro dojdą. Dziewczyny, jaką mokrą karmę jedzą psiaki Pani Joli? Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='zoja.']Kamila, JB, Erin, Mimiś.. dostałyście wizytówki?[/QUOTE] do mnie jeszcze nie doszly Quote
zoja. Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 hmm... jutro to już musowo! Kiepskie wieści o szczeniakach.. chorują jeden po drugim :( Quote
paros Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [B]Pomóż Przytulisku Znajdki zdobyć karmę[/B] Kochani, polubmy stronę Dolina Noteci [URL]https://www.facebook.com/dolinanotecikarma[/URL] a zwierzaki z przytuliska Znajdki dostaną 100 kg pysznej karmy i nakarmimy ich puste brzuszki! Zapraszajcie znajomych do udziału! Wystarczy polubić stronę. Brakuje jeszcze ok. 500 „lubię to”. [IMG]http://imageshack.us/a/img23/5165/aciw.jpg[/IMG] Quote
Kejciu Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kopiuję z FB ZNAJDKI: " [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Niutek odszedł za Tęczowy Most.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Maleństwo było zbyt słabe, a organizm nie podjął walki z chorobą.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Strasznie nam przykro... [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande][ * ] " [/FONT][/COLOR] Quote
Erin32 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Niuteńku :( Śpij, psiaczku [*] Zapytam jeszcze raz, bo umknęło - jaką mokrą karmę jedzą psiaki Pani Joli? Animonda, Bozita, inna? Quote
paros Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='kejciu']Kopiuję z FB ZNAJDKI: " [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Niutek odszedł za Tęczowy Most.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Maleństwo było zbyt słabe, a organizm nie podjął walki z chorobą.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Strasznie nam przykro... [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande][ * ] " [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Kilka dni temu Pestka [*], teraz maleńki Niutek [*] :cry::cry: strasznie przykro........ [quote name='Erin32']Niuteńku :( Śpij, psiaczku [*] Zapytam jeszcze raz, bo umknęło - jaką mokrą karmę jedzą psiaki Pani Joli? Animonda, Bozita, inna?[/QUOTE] Erin, szczeniaki jedzą RC Gastro Intestinal Junior Quote
Erin32 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Kejciu, zoja, bric-a-brac, dajcie znać, OK? Quote
paula82 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='paros'][B]Pomóż Przytulisku Znajdki zdobyć karmę[/B] Kochani, polubmy stronę Dolina Noteci [URL]https://www.facebook.com/dolinanotecikarma[/URL] a zwierzaki z przytuliska Znajdki dostaną 100 kg pysznej karmy i nakarmimy ich puste brzuszki! Zapraszajcie znajomych do udziału! Wystarczy polubić stronę. Brakuje jeszcze ok. 500 „lubię to”. [IMG]http://imageshack.us/a/img23/5165/aciw.jpg[/IMG][/QUOTE] polubiłam i wrzuciłam na forum SPŚM. Quote
wawer Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Nie pomogę - nie ma mnie tam, choć lubię tę dolinę ;). Quote
Kejciu Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Erin32']Kejciu, zoja, bric-a-brac, dajcie znać, OK?[/QUOTE] z czym mam dać znać? Quote
Erin32 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Jaką karmę jedzą psiaki Pani Joli? Chodzi mi o puszki dla dorosłych psów. Quote
Aleksa. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Erin32']Jaką karmę jedzą psiaki Pani Joli? Chodzi mi o puszki dla dorosłych psów.[/QUOTE] Bozite w kartonikach lub carno puszki :) Quote
zoja. Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Uzupełniam: Osoby, które są chętne do rozniesienia wizytówek proszę o informację na PW ile sztuk do Was dotarło (czy się nie pomyliłam) i gdzie zostały/zostaną położone (chodzi o to, żeby nie powielać miejsc) Moje PW w tym temacie jest na dogo, na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel.504-080-091 (mam darmowy -mogę oddzwonić -jakby co :smile: ).Po wizytówki zgłosiły się dotychczas: [LIST=1] [*]Paros (100 szt.), [odebrane 100szt.], [*]Paula (100 szt.), [wysłane 29.10] [odebrane 100szt.] [*]Kejciu (200 szt.), [wysłane 29.10] [odebrane 200szt.] [*]Erin (50 szt.), [wysłane 31.10][odebrane 50szt.] [*]zoja. (100szt.), [odebrane] [*][B]JB się nie zgłosiła, ale też dostanie ;-) (150 szt.), [wysłane 29.10][/B] [*][B]UlaFeta (50szt.za pośrednictwem JB), [wysłane 29.10][/B] [*][B]Mimiś (100 szt.), [wysłane 31.10][/B] [*]Kamila Proc (100 szt.). [wysłane 31.10][odebrane 100szt.] [/LIST] Quote
Erin32 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 No, ja to rozdam trochę w pracy i w lecznicy zostawię. Ale chyba się nie powieli ;) Quote
zoja. Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 tia.. powielenie Ciebie jest faktycznie mało prawdopodobne :) Na 23 lub 24 listopada (raczej 24) szykuje się wstępnie spotkanie przyjaciół przytuliska - w przytulisku. Celem "najazdu" ma być ustalenie różnych spraw technicznych dot. funkcjonowania i oczywiście pokazanie się czworognogom od najlepszej strony :) Wszyscy zainteresowani niech czują się zaproszeni :) Quote
Kejciu Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Zaglądam do Znajdzioszków :) UlaFeta - gdzieś Ty się zapodziała???? :) Quote
Recommended Posts