Aleksa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 super, korki na 14 mam... babka wcześniej nie może...:( Quote
UlaFeta Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='paulaa.']Ula, skąd ten pociąg jeździ ? ;) Je jeszcze nie wiem czy pojade, zależy jak z moim psem będzie..[/QUOTE] Mamy transport:multi:jakbys chciala jechac;) Godz 10-11 w jakim czasie moglabys dojechac na Brodno? A pociag jezdzi z Dworca Wilenskiego? Olu nie damy rady Cie zabrac.:shake: Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='UlaFeta']Mamy transport:multi:jakbys chciala jechac;) Godz 10-11 w jakim czasie moglabys dojechac na Brodno? A pociag jezdzi z Dworca Wilenskiego? Olu nie damy rady Cie zabrac.:shake:[/QUOTE] ju nawet byłoby za późno..:( Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='UlaFeta']Mamy transport:multi:jakbys chciala jechac;) Godz 10-11 w jakim czasie moglabys dojechac na Brodno? A pociag jezdzi z Dworca Wilenskiego? Olu nie damy rady Cie zabrac.:shake:[/QUOTE] Niestety nie dam rady tym razem, bo pies chory i sama musze chodzić za nim i sprzątać ciągle, myślałam, że uda mi się go podrzucić do babci, ale niestety.. Ale dajcie koniecznie znać, jakbyście się jeszcze kiedyś wybierały. ;) Quote
bajk21. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']Bill- około roczny pies w typie ONka. Do przytuliska trafił wycieńczony i wygłodzony. To bystry, pełen energii pies-potrzebuje domu, który sprosta jego wymaganiom. Jest inteligentny, szybko się uczy, z pewnością trzeba to wykorzystać! Ideałem byłby dom, który wykorzystałby potencjał tego psa w psich sportach. Z pewnością może wiele osiągnąć :) Bill usiłuje wydostać się z kojca, pokonuje przeszkody takie jak płot i trzeba mieć to na uwadze-oczywiście najlepiej, gdyby mógł mieszkać w domu/mieszkaniu. Mam nadzieję popracować trochę z tym psem, wtedy będę mogła napisać o nim więcej. Domu szuka od teraz! Obecnie przebywa w przytulisku Znajdki w miejscowości Krusze, koło Radzymina. motyleqq, napisała taki tekst :) dla Billa[/QUOTE] Dziękuję bardzo za ogloszenia, ale bardzo proszę nigdy nie pisać miejscowości w której przebywa pies, tylko pisać koło Radzymina, nie chciała bym aby zaczęto przerzucać mi psy przez ogrodzenie. Dlatego nie jest napisane przytulisko w Kruszu, tylko przytulisko kolo Radzymina. Dziękuję Wam, że kiedy potrzeba pomocy bo jest jakaś pilna sprawa to zawsze a przynajmniej prawie zawsze znajdzie się ktoś pomocny. Malawaszka, sunia miała robione badania i były dobre, pomimo tego, że żyla w tragicznych warunkach i jest niedożywiona. Piszjak najwięcej o niej i jak postępują zmiany na lepsze, bo sunia jest trochę wycofana a może nawet nie trochę, ale ja mam sunię Gami i psa Borysa, które są u mnie już parę lat i niestety caly czas są wycofane, im przydal by się taki domek gdzie niema tak dużo psów i wtedy może by się zmienily. Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) [quote name='bajk21.'] Malawaszka, sunia miała robione badania i były dobre, pomimo tego, że żyla w tragicznych warunkach i jest niedożywiona. Piszjak najwięcej o niej i jak postępują zmiany na lepsze, bo sunia jest trochę wycofana a może nawet nie trochę, ale ja mam sunię Gami i psa Borysa, które są u mnie już parę lat i niestety caly czas są wycofane, im przydal by się taki domek gdzie niema tak dużo psów i wtedy może by się zmienily.[/QUOTE] ona nie jest jakoś mocno wycofana jak na pierwszy dzień z nami - kontaktowa, garnie się do każdego, do dzieci się klei bardzo - mały piesek do małych ludzików :lol: ogonek w górze i buziaki rozdaje [URL="http://img821.imageshack.us/i/dsc0008jr.jpg/"][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/3154/dsc0008jr.jpg[/IMG][/URL] jak widzi jedzonko to skakać by chciała i szaleć, ale jej nie pozwalamy bo za krótko po sterylce, ale do jedzenia się cieszy całą sobą, sęp pierwszej klasy :lol: [URL="http://img819.imageshack.us/i/dsc0022yl.jpg/"][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/2751/dsc0022yl.jpg[/IMG][/URL] no i miejsce spoczynkowe - ja nie wiem co ten mój TZ ma pod pachą :evil_lol: ale wszystkie nasze tymczasiki kochaja to miejsce :lol: [URL="http://img542.imageshack.us/i/dsc0025mr.jpg/"][IMG]http://img542.imageshack.us/img542/218/dsc0025mr.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img842.imageshack.us/i/dsc0026jw.jpg/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/8743/dsc0026jw.jpg[/IMG][/URL] qpę zrobiła w domu, ale myślę, że to moja wina bo ona pokazywała że jej się chce, teraz już wiem jak pokazuje :) ale już na siku wyszłyśmy i ładnie się załatwiła na zewnątrz - jest cudowna bez dwóch zdań! EDIT: po nocy :lol: Mrówka zajmuje w łóżku więcej miejsca niż ja z moim Dropsem :D podkołderkowa panna nawet noska nie wyściubiła :loveu: wylękniona jest na spacerach, jak się do niej podchodzi to przywiera do ziemi, no i smyczy nie zna za bardzo, ale nauczymy sie pomalutku, dziś załatwiała się tylko na dworze :) jest cudna, ale taka chudzieńka, że serce boli Edited February 18, 2012 by malawaszka Quote
UlaFeta Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 No i po robocie. Tak sobie wymyslilam,ze raz w miesiacu trzeba jechac i Joli pomoc,zeby nikt jej nie straszyl powiatowym:diabloti: Mysle,ze chetnych nie zabraknie:lol: No to do zobaczenia;) Quote
Aleksa. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='UlaFeta']No i po robocie. Tak sobie wymyslilam,ze raz w miesiacu trzeba jechac i Joli pomoc,zeby nikt jej nie straszyl powiatowym:diabloti: Mysle,ze chetnych nie zabraknie:lol: No to do zobaczenia;)[/QUOTE] a jak Bill ? :loveu: Quote
bric-a-brac Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Malawaszko, dziękujemy za opiekę i relacje. Jakbym tą kruszynę zobaczyła, to bym się pewnie zakochała! Ula, dobry pomysł z tymi comiesięcznymi akcjami. A kto był? Quote
UlaFeta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Olu Bill bez zmian:diabloti: Na akcji byli Milena jej maz-ktorzy zgarneli mnie po drodze i odwiezli:loveu:pozniej dojechala Paulina (od Samby)i dwie dziewczyny spoza dogo. Moja propozycje na co miesieczne sprzatanie zostala przyjeta. Naprawde trzeba Jole odciazyc z tym sprzataniem.Odsniezanie kojcy i terenu wokol dla jednej kobity to :shake: Mozna przyjezdzac czesciej,mysle ze Jola by nic nie miala przeciwko;)ale dojazd bez samochodu to:shake: Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 czyli jest nadal świrnięty, ale kochany.:loveu: co do tych odwiedzin to ja w sierpniu prawie mieszkałam w przytulisku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie każdego dnia tam byłam :eviltong: Quote
zoja. Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Żałuję, że ja tak daleko mieszkam, bo chętnie bym sobie pojeździła -Jak jeździłąm to była to było to miłą odskocznią od codzienności. W przytulisku -dom wariatów, ale jak nie ma się ochoty na zamieszanie, zawsze można wziąć na smycz Azyla i iść na spokojny spacer :) Quote
Kejciu Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ja byłam tylko raz narazie i baaaardzo pozytywne wrażenia :) napewno będę się wybierała w niedługim czasie - dam znać :) będę miała 4 msc wolne w samochodzie także chętnie kogoś " zgarnę " po drodze z Radzymina, Legionowa lub Jabłonny lub poprostu gdzieś po drodze :) napiszę kiedy będę jechała :) Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='kejciu']ja byłam tylko raz narazie i baaaardzo pozytywne wrażenia :) napewno będę się wybierała w niedługim czasie - dam znać :) będę miała 4 msc wolne w samochodzie także chętnie kogoś " zgarnę " po drodze z Radzymina, Legionowa lub Jabłonny lub poprostu gdzieś po drodze :) napiszę kiedy będę jechała :)[/QUOTE] ja z chęcią się wtedy bym się zabrała.;) Quote
Kejciu Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 napewno dam znać :):):)i nie ma problemu :)narazie mam pracujące soboty ale jakoś w marcu może coś zorganizujemy :) Quote
UlaFeta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='zoja.']Żałuję, że ja tak daleko mieszkam, bo chętnie bym sobie pojeździła -Jak jeździłąm to była to było to miłą odskocznią od codzienności. W przytulisku -dom wariatów, ale jak nie ma się ochoty na zamieszanie, zawsze można wziąć na smycz Azyla i iść na spokojny spacer :)[/QUOTE] Dokladnie tak:lol: Kejciu zawsze w sobote jestem do dyspozycji,ale tam do roboty trzeba jechac a gril to bedzie pozniej:evil_lol:(latem)Jest jeszcze do zabrania do Igam przesylka dla Joli. Mozna tez ustalic "dyzury" kto, kiedy i wtedy Joli by bylo latwiej,i nie ma co jechac na wariata,bo Joli moze nie byc.Juz niektorzy klodki calowali.:eviltong: Quote
Kejciu Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='UlaFeta']Dokladnie tak:lol: Kejciu zawsze w sobote jestem do dyspozycji,ale tam do roboty trzeba jechac a gril to bedzie pozniej:evil_lol:(latem)Jest jeszcze do zabrania do Igam przesylka dla Joli. Mozna tez ustalic "dyzury" kto, kiedy i wtedy Joli by bylo latwiej,i nie ma co jechac na wariata,bo Joli moze nie byc.Juz niektorzy klodki calowali.:eviltong:[/QUOTE] Spokojnie - ja jestem kobieta pracująca - żadnej pracy się nie boję :):):) hehe :) impreza będzie później :D jakoś się zgadamy i ustalimy co i jak :) jestem ZA :) ( a nawet przeciw :D )hehe ;) Quote
UlaFeta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='kejciu']Spokojnie - ja jestem kobieta pracująca - żadnej pracy się nie boję :):):) hehe :) impreza będzie później :D jakoś się zgadamy i ustalimy co i jak :) jestem ZA :) ( a nawet przeciw :D )hehe ;)[/QUOTE] Ja to glownie fizyczna jestem:evil_lol: bo internet i bazarki to dla mnie czarna magia:oops: Quote
Annaa4 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='UlaFeta']Ja to glownie fizyczna jestem:evil_lol: bo internet i bazarki to dla mnie czarna magia:oops:[/QUOTE] To ja bardziej w stronę internetu i bazarków :)) każdy znajdzie swoją niszę :)) Wstępnie może następny weekend odnośnie odebrania fantów na bazarek ? Na Bródnie czy jakaś inna lokalizacja wchodzi w grę ?:) I czy to są ciężkie worki ?? Bazarek wystawię w następnym tygodniu rozliczę już te które mam, i zacznę kolejny. Quote
UlaFeta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Annaa4']To ja bardziej w stronę internetu i bazarków :)) każdy znajdzie swoją niszę :)) Wstępnie może następny weekend odnośnie odebrania fantów na bazarek ? Na Bródnie czy jakaś inna lokalizacja wchodzi w grę ?:) I czy to są ciężkie worki ?? Bazarek wystawię w następnym tygodniu rozliczę już te które mam, i zacznę kolejny.[/QUOTE] Aniu jakos sie jeszcze umowimy,nie wiem jak chcesz to zabrac? Jesli transportem miejskim to obie damy rade:evil_lol: Jako ze ja fizyczna to i sile mam:evil_lol:,a przyszly weekend moze byc Quote
Igam Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Bric - super specjalistka od bazarków :) wyszykowała śliczny akwarystyczny bazarek dla Znajdek. Roślinki rosną sobie u mnie w zbiorniczkach ;) Zapraszamy więc [url]http://www.dogomania.pl/threads/223403-***-Bazarek-AKWARYSTYCZNY-***-Ro%C5%9Bliny-do-Twojego-AKWARIUM-!-***-Na-Znajdki-do-31.03[/url] Quote
zoja. Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Przepraszam za offa, ale pilny temat jest: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223385-26-lutego-2012r.-Akcja-protestacyjna-przeciwko-rzeźniom-dla-koni-i-zbieranie-podpisów"]KONIE[/URL] Quote
Kociabanda2 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ciotki, a gdzie znajdę wątek Cygana? Widzę, że na pierwszej są linki, ale do jego wątku akurat nie ma :( Quote
bric-a-brac Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Zaledwie [B]ułamek [/B]psów ma wątki na dogo... za mało ludzi niestety... Quote
Kociabanda2 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Mam rozumieć, że Cygan nie miał swojego wątku? Quote
Recommended Posts