Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta domena [B]znajdki.pl[/B] jest juz przeniesiona na JB trzeba tylko wejsc na dropped.pl (JB musi to zrobic) i zmienic dane kontaktowe; [B]adres mailowy oraz haslo[/B] -TYLKO TO, NIC WIECEJ :)

Posted

I to jaki Indiana Jones! :loveu: Zoja nawet ogłoszenia Znajdkowe wyczaja i jak widzi, że coś źle wpisane, to jeszcze śpieszy ciotkom donieść jakich zmian dokonać :)
Zoja, zostajesz czy przelotem tylko?

Posted

Emilio, dobrze, że napisałaś tutaj, bo bym w ogóle nie zauważyła. Maila mam tego samego, ale Twoja wiadomość wpadła w folder spam, a tam rzadko zaglądam.

Buda jedna już dotarła, bardzo dziękujemy. Druga jeszcze w drodze. Być może świąteczny długi weekend w Polsce trochę wydłużył dostawę.

edit:
Jakby ktoś miał na zbyciu legowisko dla dużego psa? Onka Gapcia (nie ma wątku, ma poważne problemy dermatologiczne, musi być codziennie kąpana, smarowana) potrzebuje miejsca by swoje chude ciałko gdzieś położyć.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Emilio, dobrze, że napisałaś tutaj, bo bym w ogóle nie zauważyła. Maila mam tego samego, ale Twoja wiadomość wpadła w folder spam, a tam rzadko zaglądam.

Buda jedna już dotarła, bardzo dziękujemy. Druga jeszcze w drodze. Być może świąteczny długi weekend w Polsce trochę wydłużył dostawę.

edit:
Jakby ktoś miał na zbyciu legowisko dla dużego psa? Onka Gapcia (nie ma wątku, ma poważne problemy dermatologiczne, musi być codziennie kąpana, smarowana) potrzebuje miejsca by swoje chude ciałko gdzieś położyć.[/QUOTE]

Paczka z materacykami leży u mnie i czeka na Jolę.

Posted

Ja tylko przelotem. W obcych krajach jestem i ogolnie jakby oderwana od rzeczywistosci tez jestem. Ale Azyla chocby w Chinach a wypatrze ;)

Posted

[quote name='zoja.']Ja tylko przelotem. W obcych krajach jestem i ogolnie jakby oderwana od rzeczywistosci tez jestem. Ale Azyla chocby w Chinach a wypatrze ;)[/QUOTE]

może kiedyś przelotem się spotkamy :lol:

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ja mogę wystawić i prowadzić. Jolam, jak z czasem, dasz radę obfocić i wysyłki zrobić? Jak nie, to mów śmiało, i tak nam dużo pomagasz.[/QUOTE]

Bric, mogę obfocić i później wysyłać. Chyba, że masz kogoś innego chętnego ;-)
Jak chcesz żebym to ja robiła to napisz mój adres na pw waderci. chyba, że nie masz mojego adresu to sama napiszę tylko daj mi znać.

Posted

Jolam, aniele, nie mam nikogo innego, więc będę Ci ogromnie wdzięczna! :loveu: Wyślij proszę waderci adresik, bo ja musiałabym gdzieś w dowodach nadania szukać.

Tobie waderciu także wielkie dzięki! :*

Ulu, rób przy pierwszej wolnej chwili foty i pchaj mi na pocztę. Potem jest mi łatwiej jak mam zdjęcia fantów z wielu źródeł i już znajdę chwilę, żeby je poskładać i wystawić. Ostatnio tę chwilę znajdowałam chyba ze 3 tygodnie, jak nie lepiej, co doskonale wie jolam :evil_lol: A jak już znajdę chwilę (dzięki losie, że zdarzają się czasem dłuższe weekendy), to siadam i wystawiam ;)

Zoja, czyli taki anioł stróż nad Azylkiem jesteś. Zakochana w nim jak Igam :)

Posted

[quote name='Zuzka2'][B]Poszukuję osoby do sprawdzenia domu w Chotomowie koło Legionowa.[/B]
Zna ktoś wolontariusza z tamtych okolic?[/QUOTE]

W chotomowie mieszka moja ciocia. :) niestety jestam za mloda na robienie wizyt. :(

Posted

[quote name='emilia2280']Bricku, przy okazji, walniesz proszé kilka fotek przy naszych budach? Rudego i Zenusia slepaczka przy budkach wlasnych. To tak jakbys juz byla na miejscu, albo ktos inny.[/QUOTE]

Emilia :loveu: wczoraj rozmawiałam z Jolą i jest wymęczona, bo musi jeszcze ogarnąć opuszczone miejsce przed oddaniem kluczy. Powiedziała, że kiedy odda przekaże klucze to odetchnie i tu się z nią zgadzam. :roll:
I na pewno będą zdjęcia psiaków w nowych budach :lol: ja sobie zapisałam, aby pamiętać