zoja. Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ta domena [B]znajdki.pl[/B] jest juz przeniesiona na JB trzeba tylko wejsc na dropped.pl (JB musi to zrobic) i zmienic dane kontaktowe; [B]adres mailowy oraz haslo[/B] -TYLKO TO, NIC WIECEJ :) Quote
mimiś Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 o, jakis Indiana Jones odkopał naszą zojeczkę... :evil_lol: Quote
bric-a-brac Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 I to jaki Indiana Jones! :loveu: Zoja nawet ogłoszenia Znajdkowe wyczaja i jak widzi, że coś źle wpisane, to jeszcze śpieszy ciotkom donieść jakich zmian dokonać :) Zoja, zostajesz czy przelotem tylko? Quote
emilia2280 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Bric, wyslalam Ci maila, na tego co masz w profilu, ale moze masz teraz inny? Pytalam o budym bo sklep mówi ze doszly. Quote
bric-a-brac Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Emilio, dobrze, że napisałaś tutaj, bo bym w ogóle nie zauważyła. Maila mam tego samego, ale Twoja wiadomość wpadła w folder spam, a tam rzadko zaglądam. Buda jedna już dotarła, bardzo dziękujemy. Druga jeszcze w drodze. Być może świąteczny długi weekend w Polsce trochę wydłużył dostawę. edit: Jakby ktoś miał na zbyciu legowisko dla dużego psa? Onka Gapcia (nie ma wątku, ma poważne problemy dermatologiczne, musi być codziennie kąpana, smarowana) potrzebuje miejsca by swoje chude ciałko gdzieś położyć. Quote
emilia2280 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 aaa, to dobrze, pisali ze druga buda powinna byc jutro, ale oni to tak mnie informujá ze sama nie wiem czy na pewno tak bédzie ;/ Quote
EVA2406 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='bric-a-brac']Emilio, dobrze, że napisałaś tutaj, bo bym w ogóle nie zauważyła. Maila mam tego samego, ale Twoja wiadomość wpadła w folder spam, a tam rzadko zaglądam. Buda jedna już dotarła, bardzo dziękujemy. Druga jeszcze w drodze. Być może świąteczny długi weekend w Polsce trochę wydłużył dostawę. edit: Jakby ktoś miał na zbyciu legowisko dla dużego psa? Onka Gapcia (nie ma wątku, ma poważne problemy dermatologiczne, musi być codziennie kąpana, smarowana) potrzebuje miejsca by swoje chude ciałko gdzieś położyć.[/QUOTE] Paczka z materacykami leży u mnie i czeka na Jolę. Quote
Wadercia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 w tym tygodniu bede miala wyplate wiec moge wyslac kurierem paczke z rzeczami na bazarek dla znajdek, tylko kto ostatecznie podejmuej sie podjecia prowadzenia bazarku?:) Quote
bric-a-brac Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja mogę wystawić i prowadzić. Jolam, jak z czasem, dasz radę obfocić i wysyłki zrobić? Jak nie, to mów śmiało, i tak nam dużo pomagasz. Quote
Wadercia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 to juz dogadajcie się miedzy soba:) aja poprosze adres do wysylki na PW;) Quote
zoja. Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Ja tylko przelotem. W obcych krajach jestem i ogolnie jakby oderwana od rzeczywistosci tez jestem. Ale Azyla chocby w Chinach a wypatrze ;) Quote
paros Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='zoja.']Ja tylko przelotem. W obcych krajach jestem i ogolnie jakby oderwana od rzeczywistosci tez jestem. Ale Azyla chocby w Chinach a wypatrze ;)[/QUOTE] może kiedyś przelotem się spotkamy :lol: Quote
jolam Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ja mogę wystawić i prowadzić. Jolam, jak z czasem, dasz radę obfocić i wysyłki zrobić? Jak nie, to mów śmiało, i tak nam dużo pomagasz.[/QUOTE] Bric, mogę obfocić i później wysyłać. Chyba, że masz kogoś innego chętnego ;-) Jak chcesz żebym to ja robiła to napisz mój adres na pw waderci. chyba, że nie masz mojego adresu to sama napiszę tylko daj mi znać. Quote
UlaFeta Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja mam samochodziki z festynu w Markach zdjecia zrobie i wsle do brica . Kiedy ten bazarek bedzie? Quote
bric-a-brac Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jolam, aniele, nie mam nikogo innego, więc będę Ci ogromnie wdzięczna! :loveu: Wyślij proszę waderci adresik, bo ja musiałabym gdzieś w dowodach nadania szukać. Tobie waderciu także wielkie dzięki! :* Ulu, rób przy pierwszej wolnej chwili foty i pchaj mi na pocztę. Potem jest mi łatwiej jak mam zdjęcia fantów z wielu źródeł i już znajdę chwilę, żeby je poskładać i wystawić. Ostatnio tę chwilę znajdowałam chyba ze 3 tygodnie, jak nie lepiej, co doskonale wie jolam :evil_lol: A jak już znajdę chwilę (dzięki losie, że zdarzają się czasem dłuższe weekendy), to siadam i wystawiam ;) Zoja, czyli taki anioł stróż nad Azylkiem jesteś. Zakochana w nim jak Igam :) Quote
jolam Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Bric, jesteśmy już z wadercią umówione ;-) Quote
Erin32 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dziewczyny, zaglądajcie na wątek Znajdek na Miau, bo jakoś spadł daleko :( Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kurcze, musze sie w koncu tam zalogowac Quote
Zuzka2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [B]Poszukuję osoby do sprawdzenia domu w Chotomowie koło Legionowa.[/B] Zna ktoś wolontariusza z tamtych okolic? Quote
Aleksa. Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Zuzka2'][B]Poszukuję osoby do sprawdzenia domu w Chotomowie koło Legionowa.[/B] Zna ktoś wolontariusza z tamtych okolic?[/QUOTE] W chotomowie mieszka moja ciocia. :) niestety jestam za mloda na robienie wizyt. :( Quote
emilia2280 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Bricku, przy okazji, walniesz proszé kilka fotek przy naszych budach? Rudego i Zenusia slepaczka przy budkach wlasnych. To tak jakbys juz byla na miejscu, albo ktos inny. Quote
paros Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='emilia2280']Bricku, przy okazji, walniesz proszé kilka fotek przy naszych budach? Rudego i Zenusia slepaczka przy budkach wlasnych. To tak jakbys juz byla na miejscu, albo ktos inny.[/QUOTE] Emilia :loveu: wczoraj rozmawiałam z Jolą i jest wymęczona, bo musi jeszcze ogarnąć opuszczone miejsce przed oddaniem kluczy. Powiedziała, że kiedy odda przekaże klucze to odetchnie i tu się z nią zgadzam. :roll: I na pewno będą zdjęcia psiaków w nowych budach :lol: ja sobie zapisałam, aby pamiętać Quote
Aleksa. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Kamila Proc']jak zginela?[/QUOTE] własnie..... Quote
Recommended Posts