Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Brak mi słó, ale się uparła z tym trenowaniem i ćwiczeniem...;-)[/QUOTE]

Iljova.....zajrzyj prosze na smutny watek suni z Szydlowca oddanej po 1.5 roku z adopcji.....
rozjasnij smutny watek....prosze......

Posted

Byłam, ale na poczatek musiałam wyrzucić z siebie co poczułam obłed... Możesz mi podpowiedzieć do kogo zwrócić sie o zrobienie allegra ( tylko nie Selenga bo raczej nie znajdzie czasu

Posted

[quote name='Iljova']Byłam, ale na poczatek musiałam wyrzucić z siebie co poczułam obłed... Możesz mi podpowiedzieć do kogo zwrócić sie o zrobienie allegra ( tylko nie Selenga bo raczej nie znajdzie czasu[/QUOTE]

Isadora7 robi wypasione allegro.......
Zuzlikowa robi allegro......
Kana robi allegro.....
Zaraz zobacze na watku Ramzesa kto jeszcze robi.....

Posted

[quote name='ranias']Dzisiaj z Marcelkiem ćwiczymy siadanie, bo coś nam za budką ciasno się zrobiło.....funia nam tu zagrodziła czy co :evil_lol:[/QUOTE]

A ile i co sobie zjedliscie???.....:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Isadora7 robi wypasione allegro.......
Zuzlikowa robi allegro......
Kana robi allegro.....
Zaraz zobacze na watku Ramzesa kto jeszcze robi.....[/QUOTE]

Dzięki przyda się muszę sobie zapisać żeby móc mieć pod ręką zawsze jak będzie trzeba żebym nie musiała znowu szukać.
*
[quote name='ranias']Dzisiaj z Marcelkiem ćwiczymy siadanie, bo coś nam za budką ciasno się zrobiło.....funia nam tu zagrodziła czy co :evil_lol:[/QUOTE]

*
No tak najlepiej zwalić na Funię że zagrodziła.
Tak ćwiczycie, ale śniadanie a nie siadanie ;-)

Posted

Dzięki wielkie... Nie znoszę tego rodzaju offów, ale mam już kilkaset złotych długów, adopcje stoją, psy czekają na ulicy na zabranie... I każda złotówka się liczy :(

Posted

[quote name='koosiek']Dzięki wielkie... Nie znoszę tego rodzaju offów, ale mam już kilkaset złotych długów, adopcje stoją, psy czekają na ulicy na zabranie... I każda złotówka się liczy :([/QUOTE]

Doskonale to rozumiem :) Ja również gonię piętkami i mam na oku kolejnego psiaka błąkającego się po osiedlu :(

Posted

Ja tylko wczoraj dostałam info o trzech... O suni z mojego podpisu i dwóch innych błąkających się w okolicy. Tylko te dwa inne zniknęły, boimy się, że zgarnął je hycel :( A jeśli zgarnął, to psy przepadły :( I tak jest wszędzie, wszyscy zapchani psami, a adopcje stoją :(

Posted

[quote name='Aimez_moi']Acha....chyba przelykajc po jedzonku.....:):)[/QUOTE]

skłony do miski :evil_lol: wiesz, Cioteczko jaki to wysiłek, aż się łapki uginają od tego ćwiczenia:eviltong: