ranias Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ta treningow.......w jedzeniu....:):)[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::loveu: Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Niemozliwa jest ta Ciotka.....a Marcel razem z Nia.....:) Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Brak mi słó, ale się uparła z tym trenowaniem i ćwiczeniem...;-) Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']Brak mi słó, ale się uparła z tym trenowaniem i ćwiczeniem...;-)[/QUOTE] Iljova.....zajrzyj prosze na smutny watek suni z Szydlowca oddanej po 1.5 roku z adopcji..... rozjasnij smutny watek....prosze...... Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/172970-Mona-Lisa-si%C4%99-nie-u%C5%9Bmiecha-Mona-Lisa-ma-smutne-oczy...-Po-1-5-roku-zwrot-%28 Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Byłam, ale na poczatek musiałam wyrzucić z siebie co poczułam obłed... Możesz mi podpowiedzieć do kogo zwrócić sie o zrobienie allegra ( tylko nie Selenga bo raczej nie znajdzie czasu Quote
ranias Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dzisiaj z Marcelkiem ćwiczymy siadanie, bo coś nam za budką ciasno się zrobiło.....funia nam tu zagrodziła czy co :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']Byłam, ale na poczatek musiałam wyrzucić z siebie co poczułam obłed... Możesz mi podpowiedzieć do kogo zwrócić sie o zrobienie allegra ( tylko nie Selenga bo raczej nie znajdzie czasu[/QUOTE] Isadora7 robi wypasione allegro....... Zuzlikowa robi allegro...... Kana robi allegro..... Zaraz zobacze na watku Ramzesa kto jeszcze robi..... Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='ranias']Dzisiaj z Marcelkiem ćwiczymy siadanie, bo coś nam za budką ciasno się zrobiło.....funia nam tu zagrodziła czy co :evil_lol:[/QUOTE] A ile i co sobie zjedliscie???.....:):) Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Isadora7 robi wypasione allegro....... Zuzlikowa robi allegro...... Kana robi allegro..... Zaraz zobacze na watku Ramzesa kto jeszcze robi.....[/QUOTE] Dzięki przyda się muszę sobie zapisać żeby móc mieć pod ręką zawsze jak będzie trzeba żebym nie musiała znowu szukać. * [quote name='ranias']Dzisiaj z Marcelkiem ćwiczymy siadanie, bo coś nam za budką ciasno się zrobiło.....funia nam tu zagrodziła czy co :evil_lol:[/QUOTE] * No tak najlepiej zwalić na Funię że zagrodziła. Tak ćwiczycie, ale śniadanie a nie siadanie ;-) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jeżeli chodzi o zwykłe allegro (tzn. nie cegiełkowe) mogę pomóc :) Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Marinka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek']Jeżeli chodzi o zwykłe allegro (tzn. nie cegiełkowe) mogę pomóc :) Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Zagłosowałam na Twoją fotkę - świetną zresztą :) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dzięki wielkie... Nie znoszę tego rodzaju offów, ale mam już kilkaset złotych długów, adopcje stoją, psy czekają na ulicy na zabranie... I każda złotówka się liczy :( Quote
Marinka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek']Dzięki wielkie... Nie znoszę tego rodzaju offów, ale mam już kilkaset złotych długów, adopcje stoją, psy czekają na ulicy na zabranie... I każda złotówka się liczy :([/QUOTE] Doskonale to rozumiem :) Ja również gonię piętkami i mam na oku kolejnego psiaka błąkającego się po osiedlu :( Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja tylko wczoraj dostałam info o trzech... O suni z mojego podpisu i dwóch innych błąkających się w okolicy. Tylko te dwa inne zniknęły, boimy się, że zgarnął je hycel :( A jeśli zgarnął, to psy przepadły :( I tak jest wszędzie, wszyscy zapchani psami, a adopcje stoją :( Quote
ranias Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Marcelek nie może odpowiadać, bo ćwiczy skłony.....:p Quote
ranias Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Acha....chyba przelykajc po jedzonku.....:):)[/QUOTE] skłony do miski :evil_lol: wiesz, Cioteczko jaki to wysiłek, aż się łapki uginają od tego ćwiczenia:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No tak! I brzuszek sie wypelnia....i ciezko jest pozniej chodzic......:) Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Swietnie Wam ida te ćwiczenia, tylko że nie w tym kierunku :evil_lol: Quote
Marinka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 A ja proponuję wyjść zza budki i pobiegać po sadzie...tak tam pięknie :) Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pobiegac po sadzie???? Marinka......:) toz sie zmecza bardzo.....i znow pozniej beda jesc..... Quote
Recommended Posts