Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marinka napisał(a):
Aga, Trzymaj się. Jestem z Tobą całym sercem.
Mam nadzieję, że podejrzenie będzie li tylko podejrzeniem i niczym więcej. Trzeba być dobrej myśli. Przesyłam dobrą energię

i ja......

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Moje Cudo ma zle wyniki nerkowe i watrobowe. W piatek mamy miec usg i echo serca. Jest podejrzenie nowotworu watroby......ja chyba tego nie przezyje.......

całym sercem wspieram modlitwą i myślami dobrymi !!!!!

Posted

Marcel nieuchronnie sie starzeje .Wzrok leci mu bardzo ...Dużo więcej poleguje niż biega i pózniej wychodzi z rana po nocy,oczywiście japę drze jak dawniej . .Jeszcze w tamtym roku pierwszy stał pod bramka sygnalizując ,ze chce się załatwić .Dzisiaj jak rano wypuszczam psy to on jeszcze śpi ....Futro piekne ,gruby jak był ale widze.ze starosc postępuje nieubłaganie ...
Kupuje im raz w tyg.kości kulinarne same mięso z chrząstkami dziadek pomimo ,ze szczerbaty zjada sporo i bez problemu .

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Moje Cudo ma zle wyniki nerkowe i watrobowe. W piatek mamy miec usg i echo serca. Jest podejrzenie nowotworu watroby......ja chyba tego nie przezyje.......

wierzę ,ze bedzie dobrze i tego Ci życze .

Posted

funia napisał(a):
Marcel nieuchronnie sie starzeje .Wzrok leci mu bardzo ...Dużo więcej poleguje niż biega i pózniej wychodzi z rana po nocy,oczywiście japę drze jak dawniej . .Jeszcze w tamtym roku pierwszy stał pod bramka sygnalizując ,ze chce się załatwić .Dzisiaj jak rano wypuszczam psy to on jeszcze śpi ....Futro piekne ,gruby jak był ale widze.ze starosc postępuje nieubłaganie ...
Kupuje im raz w tyg.kości kulinarne same mięso z chrząstkami dziadek pomimo ,ze szczerbaty zjada sporo i bez problemu .

oj funiu...jaki gruby ...Prezes Marcelek zadbany żywieniowo...a że śpi dłużej....przecież tyle Prezesunio ma na głowie...

Posted

zachary napisał(a):
Starość w zwierzęcym czy ludzkim wydaniu...przeważnie jest smutnawa....Czasem są okresy lepszego samopoczucia ale to już mocno ....z górki....

Tak niestety masz racje......

Posted

Dago przebadany od gory na dol.
Badanie ogolne .....usg brzucha i echo serca. Jest tak: Mamy problem z watroba......a watrobie ktora jest troche powiekszona widoczne w usg sa jakie czarne kropki. Aby sie dowiedziec wiecej co to jest mozna zrobic biopsje......jakos ja nie mialam sily aby sie zdecydowac. Poza tym nerki super, prostaty nie ma, sledziona ok, serce bardzo dobrze. Jest troszke wolny bo ma okolo 100 a powiniem cos okolo 140. Ma dostawac leki na watrobe i karme dla watrobowcow. Za kolo dwa miesiace musze zrobic ponowne badania krwi.
Cudo bylo bardzo grzeczne a po przyjezdzie do domu chcial wybzykac podusie......to chyba ma dobry humor.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Bardzo WAM dziekuje za wsparcie..... jechalam do kliniki i myslalam sobie, ze wszystkie o nas myslicie to przeciez..... nie moze byc bardzo zle co nie?

A mówiłam :), że nie trzeba się wcale nastawiać na najgorsze?
Dago, zuch chłopak :)
Wygłasiaj go ode mnie proszę :)

Posted

Jestem.......
Kupilam juz ten Zentonil i karme Hillsa dla watrobowcow. Przyjda lada dzien. Ale nie wiem czy Cudo bedzie chcialo jesc......dzis jest glodny......nie dostal ryzu i szuka zarcia......jestem zla pancia bo udaje, ze nie wiem o co chodzi. Namoczylam Hillsa odchudzajacego w rosole i dalam Mu to tego male udko.......niestety nie zjadl.

Posted

Cudo bedzie dostawalo od jutra......Zentonil, wit. A+E, Heparegen. Do tego karma Hills Canine I/D Prescription Diet Heptic Healt. Doradzcie co jeszcze moge dawac do jedzenia czego unikac......

Posted

No byla przerwa......byla.....

Cudo tak jak myslalysmy wszystkie oczywiscie grymasi.....nie chce brac tabletek, nie chce jesc watrobowego Hillsa i w ogole jest obrazony. Tablety musi brac rano na czczo i jest problem......pozniej drobniutki watrobowy Hills z tunczykiem i obiad ryzanka prawie na wodzie na przemian z marchewka lub burakiem z polowka piersi lub udka. 

Prosze napiszcie to jeszcze moge Mu dawac......