ranias Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Marinka napisał(a):Aga, Trzymaj się. Jestem z Tobą całym sercem. Mam nadzieję, że podejrzenie będzie li tylko podejrzeniem i niczym więcej. Trzeba być dobrej myśli. Przesyłam dobrą energię i ja...... Quote
mari23 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Aimez_moi napisał(a):Moje Cudo ma zle wyniki nerkowe i watrobowe. W piatek mamy miec usg i echo serca. Jest podejrzenie nowotworu watroby......ja chyba tego nie przezyje....... całym sercem wspieram modlitwą i myślami dobrymi !!!!! Quote
ranias Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Prezes Marcelek też przesyła pozytywną energię... Quote
funia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Marcel nieuchronnie sie starzeje .Wzrok leci mu bardzo ...Dużo więcej poleguje niż biega i pózniej wychodzi z rana po nocy,oczywiście japę drze jak dawniej . .Jeszcze w tamtym roku pierwszy stał pod bramka sygnalizując ,ze chce się załatwić .Dzisiaj jak rano wypuszczam psy to on jeszcze śpi ....Futro piekne ,gruby jak był ale widze.ze starosc postępuje nieubłaganie ... Kupuje im raz w tyg.kości kulinarne same mięso z chrząstkami dziadek pomimo ,ze szczerbaty zjada sporo i bez problemu . Quote
funia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Aimez_moi napisał(a):Moje Cudo ma zle wyniki nerkowe i watrobowe. W piatek mamy miec usg i echo serca. Jest podejrzenie nowotworu watroby......ja chyba tego nie przezyje....... wierzę ,ze bedzie dobrze i tego Ci życze . Quote
ranias Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 funia napisał(a):Marcel nieuchronnie sie starzeje .Wzrok leci mu bardzo ...Dużo więcej poleguje niż biega i pózniej wychodzi z rana po nocy,oczywiście japę drze jak dawniej . .Jeszcze w tamtym roku pierwszy stał pod bramka sygnalizując ,ze chce się załatwić .Dzisiaj jak rano wypuszczam psy to on jeszcze śpi ....Futro piekne ,gruby jak był ale widze.ze starosc postępuje nieubłaganie ... Kupuje im raz w tyg.kości kulinarne same mięso z chrząstkami dziadek pomimo ,ze szczerbaty zjada sporo i bez problemu . oj funiu...jaki gruby ...Prezes Marcelek zadbany żywieniowo...a że śpi dłużej....przecież tyle Prezesunio ma na głowie... Quote
zachary Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Starość w zwierzęcym czy ludzkim wydaniu...przeważnie jest smutnawa....Czasem są okresy lepszego samopoczucia ale to już mocno ....z górki.... Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 funia napisał(a):wierzę ,ze bedzie dobrze i tego Ci życze . Dzieki Funiu......:) Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 zachary napisał(a):Starość w zwierzęcym czy ludzkim wydaniu...przeważnie jest smutnawa....Czasem są okresy lepszego samopoczucia ale to już mocno ....z górki.... Tak niestety masz racje...... Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dago przebadany od gory na dol. Badanie ogolne .....usg brzucha i echo serca. Jest tak: Mamy problem z watroba......a watrobie ktora jest troche powiekszona widoczne w usg sa jakie czarne kropki. Aby sie dowiedziec wiecej co to jest mozna zrobic biopsje......jakos ja nie mialam sily aby sie zdecydowac. Poza tym nerki super, prostaty nie ma, sledziona ok, serce bardzo dobrze. Jest troszke wolny bo ma okolo 100 a powiniem cos okolo 140. Ma dostawac leki na watrobe i karme dla watrobowcow. Za kolo dwa miesiace musze zrobic ponowne badania krwi. Cudo bylo bardzo grzeczne a po przyjezdzie do domu chcial wybzykac podusie......to chyba ma dobry humor. Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Bardzo WAM dziekuje za wsparcie..... jechalam do kliniki i myslalam sobie, ze wszystkie o nas myslicie to przeciez..... nie moze byc bardzo zle co nie? Quote
Marinka Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Aimez_moi napisał(a):Bardzo WAM dziekuje za wsparcie..... jechalam do kliniki i myslalam sobie, ze wszystkie o nas myslicie to przeciez..... nie moze byc bardzo zle co nie? A mówiłam :), że nie trzeba się wcale nastawiać na najgorsze? Dago, zuch chłopak :) Wygłasiaj go ode mnie proszę :) Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 No tak.... ale fakt jest faktem, ze w watrobie cos sie dzieje........czyli Cudo jest jakby nie patrzec chore. Teraz juz martwie sie podroza do Londynu.....znow sie wymeczy. Quote
ranias Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Pojedziecie z przystankami i będzie dobrze. A dla piesia pewnie najważniejsze,że jest z pańcią swoją....:lol: Quote
ranias Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 pewnie że dadzą radę ....i niedługo się odezwą.... Quote
Aimez_moi Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Jestem....... Kupilam juz ten Zentonil i karme Hillsa dla watrobowcow. Przyjda lada dzien. Ale nie wiem czy Cudo bedzie chcialo jesc......dzis jest glodny......nie dostal ryzu i szuka zarcia......jestem zla pancia bo udaje, ze nie wiem o co chodzi. Namoczylam Hillsa odchudzajacego w rosole i dalam Mu to tego male udko.......niestety nie zjadl. Quote
Aimez_moi Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Cudo bedzie dostawalo od jutra......Zentonil, wit. A+E, Heparegen. Do tego karma Hills Canine I/D Prescription Diet Heptic Healt. Doradzcie co jeszcze moge dawac do jedzenia czego unikac...... Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 No byla przerwa......byla..... Cudo tak jak myslalysmy wszystkie oczywiscie grymasi.....nie chce brac tabletek, nie chce jesc watrobowego Hillsa i w ogole jest obrazony. Tablety musi brac rano na czczo i jest problem......pozniej drobniutki watrobowy Hills z tunczykiem i obiad ryzanka prawie na wodzie na przemian z marchewka lub burakiem z polowka piersi lub udka. Prosze napiszcie to jeszcze moge Mu dawac...... Quote
Recommended Posts