Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']To jeszcze jest spoko......:) ZAcznij sie martwic jak miejsca braknie......[/QUOTE]

no racja, nad tyłkiem rysuje sie półka, to jeszcze nie jest źle.....:razz:

Posted (edited)

wpłaty:

480,- bazarek ratunkowy-ranias (17.12.)
20,- ranias na weta (18.12.)
25,- Roland_DE (18.12.)

Edited by mari23
?
Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']Wlasnie doszlam do wniosku, ze jestem stara .... gruba i chyba czas sie zbierac....

to chyba masz za mało psiaków w domu.... to lekarstwo na depresję niezawodne!

bo ja też do takiego samego wniosku doszłam, wprawdzie dwa pierwsze stwierdzenia jakoś się nie dały za bardzo podważyć, ale to trzecie....
jak patrzę wokół, jak wczoraj patrzył na mnie ciężko chory Łatusiek....jak patrzy Bieduś, jak "patrzy" niewidomy Dropsik....
to doszłam do wniosku, że nie zbierać się, a zabierać się do roboty trzeba...
jedzonko, leki, spacer, wetka, kupki i kałuże posprzątać..... i tak w kółko, przerwa tylko 6 godzin w pracy....
a i w pracy tragedia.... szykuje mi się "paskudna" kontrola :(

wciąż mam "doła", ale z radości, że Łatusiowi lepiej po kroplówce - "głupawka" mnie nawet dopadła...
choć łzy mam tuż, tuż.....
sama już nie wiem, smutno mi, czy radośnie....

Aimez - Ty jesteś dobra, kochana cioteczka, tylu psiakom pomogłaś i pomagasz - i Ty chcesz się zabierać?????
chyba, że razem z nami - inaczej - VETO !!!!!!

p.s. Którego "antydepresanta" Ci podrzucić?
Czarusia polecam - maleńki i charakterny ;) rozbawi każdego ( wkurzy też ;))

a jeszcze dodam, bom gaduła:

funkcje ważna tu pełnisz i Prezes Marcel wielce z Ciebie kontent, więc sama widzisz, jak bardzo jesteś kochana i niezbędna do szczęścia dla wielu !!!:loveu:

Aimez_moi.... uśmiechnij się, bo będę płakać.....

Edited by mari23
uśmiechnij sie, Aimez !
Posted

[quote name='Aimez_moi']Wlasnie doszlam do wniosku, ze jestem stara .... gruba i chyba czas sie zbierac....[/QUOTE]

czyli mówiąc krótko wali Ci na dekiel....:megagrin: Ty się Babo bierz za pakowanie paczki styczniowej.....

Posted

[quote name='ranias']czyli mówiąc krótko wali Ci na dekiel....:megagrin: Ty się Babo bierz za pakowanie paczki styczniowej.....[/QUOTE]

o..to...to...popieram w całej rozciągłości :)

Posted

Wstretne Babska na tym Prezesowym watku sa......
przytaskalam dzis pudelko ale okazalo sie za male.....wiec zaczelam pakowac wszystko w paczke po bananach ktora mi Mama przyslala.......ona sie tak fajnie podnosi do gory......i ..... mam problem......mam juz 30kg.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wstretne Babska na tym Prezesowym watku sa......
przytaskalam dzis pudelko ale okazalo sie za male.....wiec zaczelam pakowac wszystko w paczke po bananach ktora mi Mama przyslala.......ona sie tak fajnie podnosi do gory......i ..... mam problem......mam juz 30kg.[/QUOTE]

Ile? :crazyeye:
No to chyba na pięć bazarków będzie...

Aimez... my kochane baby są :eviltong:...do rany przyłożysz i zdrowaś jak ryba :):p

Posted

[quote name='Marinka']Ile? :crazyeye:
No to chyba na pięć bazarków będzie...

Aimez... my kochane baby są :eviltong:...do rany przyłożysz i zdrowaś jak ryba :):p[/QUOTE]

czy te ryby to teraz zdrowe są? ;)

[quote name='ranias']wstrętne Babska...no pięknie.....tutaj to sie jeszcze mówi- a cycki Cie nie bolą..:evil_lol:[/QUOTE]

a to ci dopiero riposta!

zamiast pocieszyć cioteczkę, to jej dokuczają....
ciekawe co by na to Prezes Marcel powiedział..... chyba by wziął w obronę swojego rzecznika :)