Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Przestaw albo przedluz lusterko Sarenko......:):) Quote
ranias Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 w dużym lustrze odbija sie mój tyłek, ale jakoś nie kojarzy mi się z sarenką.......:megagrin: Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 A widac tam cos jeszcze? Czy wszystko przeslania?......:):) Quote
ranias Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 no coś tam się przebija, ale tyłek dominuje.....:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='ranias']no coś tam się przebija, ale tyłek dominuje.....:diabloti:[/QUOTE] To jeszcze jest spoko......:) ZAcznij sie martwic jak miejsca braknie...... Quote
ranias Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Aimez_moi']To jeszcze jest spoko......:) ZAcznij sie martwic jak miejsca braknie......[/QUOTE] no racja, nad tyłkiem rysuje sie półka, to jeszcze nie jest źle.....:razz: Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Dobrze, ze nasz Prezes nie ma takich problemow.... a wlasnie moze Funia jakis smakolyk by na Swieta naszym chlopakom kupila jak myslicie? Quote
ranias Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 ja się zastanawiam do kiedy Argusiowi wystarczy lekarstwa, bo to sie podaje określony czas, potem przerwa i od nowa.... Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Funia bedzie wiedziala......ale cos mi sie kolacze po glowie, ze chyba 3 miesiace i przerwa....... Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) wpłaty: 480,- bazarek ratunkowy-ranias (17.12.) 20,- ranias na weta (18.12.) 25,- Roland_DE (18.12.) _________________________________________________________ a gdzież to Marcelkowi ciocie? Edited December 19, 2013 by mari23 ? Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sa ciotki ale .........przynajmniej jedna jakas taka bez humoru...... Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Sa ciotki ale .........przynajmniej jedna jakas taka bez humoru......[/QUOTE] ojej, a któraż to? i kto Jej humor zepsuł? Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Wlasnie doszlam do wniosku, ze jestem stara .... gruba i chyba czas sie zbierac.... Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) [quote name='Aimez_moi']Wlasnie doszlam do wniosku, ze jestem stara .... gruba i chyba czas sie zbierac.... to chyba masz za mało psiaków w domu.... to lekarstwo na depresję niezawodne! bo ja też do takiego samego wniosku doszłam, wprawdzie dwa pierwsze stwierdzenia jakoś się nie dały za bardzo podważyć, ale to trzecie.... jak patrzę wokół, jak wczoraj patrzył na mnie ciężko chory Łatusiek....jak patrzy Bieduś, jak "patrzy" niewidomy Dropsik.... to doszłam do wniosku, że nie zbierać się, a zabierać się do roboty trzeba... jedzonko, leki, spacer, wetka, kupki i kałuże posprzątać..... i tak w kółko, przerwa tylko 6 godzin w pracy.... a i w pracy tragedia.... szykuje mi się "paskudna" kontrola :( wciąż mam "doła", ale z radości, że Łatusiowi lepiej po kroplówce - "głupawka" mnie nawet dopadła... choć łzy mam tuż, tuż..... sama już nie wiem, smutno mi, czy radośnie.... Aimez - Ty jesteś dobra, kochana cioteczka, tylu psiakom pomogłaś i pomagasz - i Ty chcesz się zabierać????? chyba, że razem z nami - inaczej - VETO !!!!!! p.s. Którego "antydepresanta" Ci podrzucić? Czarusia polecam - maleńki i charakterny ;) rozbawi każdego ( wkurzy też ;)) a jeszcze dodam, bom gaduła: funkcje ważna tu pełnisz i Prezes Marcel wielce z Ciebie kontent, więc sama widzisz, jak bardzo jesteś kochana i niezbędna do szczęścia dla wielu !!!:loveu: ________________________ Aimez_moi.... uśmiechnij się, bo będę płakać..... Edited December 19, 2013 by mari23 uśmiechnij sie, Aimez ! Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 No tak...... Prezes....:):) zupelnie zapomnialam o Wielce Szanownym Prezesie....:) Dzieki Mari.....:) Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Wlasnie doszlam do wniosku, ze jestem stara .... gruba i chyba czas sie zbierac....[/QUOTE] czyli mówiąc krótko wali Ci na dekiel....:megagrin: Ty się Babo bierz za pakowanie paczki styczniowej..... Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='ranias']czyli mówiąc krótko wali Ci na dekiel....:megagrin: Ty się Babo bierz za pakowanie paczki styczniowej.....[/QUOTE] o..to...to...popieram w całej rozciągłości :) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Wstretne Babska na tym Prezesowym watku sa...... przytaskalam dzis pudelko ale okazalo sie za male.....wiec zaczelam pakowac wszystko w paczke po bananach ktora mi Mama przyslala.......ona sie tak fajnie podnosi do gory......i ..... mam problem......mam juz 30kg. Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Wstretne Babska na tym Prezesowym watku sa...... przytaskalam dzis pudelko ale okazalo sie za male.....wiec zaczelam pakowac wszystko w paczke po bananach ktora mi Mama przyslala.......ona sie tak fajnie podnosi do gory......i ..... mam problem......mam juz 30kg.[/QUOTE] Ile? :crazyeye: No to chyba na pięć bazarków będzie... Aimez... my kochane baby są :eviltong:...do rany przyłożysz i zdrowaś jak ryba :):p Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 wstrętne Babska...no pięknie.....tutaj to sie jeszcze mówi- a cycki Cie nie bolą..:evil_lol: Quote
mari23 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Marinka']Ile? :crazyeye: No to chyba na pięć bazarków będzie... Aimez... my kochane baby są :eviltong:...do rany przyłożysz i zdrowaś jak ryba :):p[/QUOTE] czy te ryby to teraz zdrowe są? ;) [quote name='ranias']wstrętne Babska...no pięknie.....tutaj to sie jeszcze mówi- a cycki Cie nie bolą..:evil_lol:[/QUOTE] a to ci dopiero riposta! zamiast pocieszyć cioteczkę, to jej dokuczają.... ciekawe co by na to Prezes Marcel powiedział..... chyba by wziął w obronę swojego rzecznika :) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 A ja slyszalam takie.....przyloz do rany i gangrena gotowa.....:):) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 A cycki juz mnie nie bola.....hihi....bo.....puscilo....:evil_lol: Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']A cycki juz mnie nie bola.....hihi....bo.....puscilo....:evil_lol:[/QUOTE] i oto chodzi.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ranias.....i co ja mam zrobic z ta paczka? Po Swietach musze do Cie zadzwonic i obgadamy co wyslac bo wszystko sie nie zmiesci...... Quote
Recommended Posts