Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 To jeszcze ile jedzenia przed Toba.....:) Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 będę musiała zjeść ten kawał, gdzie palucha wsadziłam- już zaglądałam do lodówki 4 razy, patrząc na ślady....:oops: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Musisz koniecznie aby sie sladow pozbyc....... ja chyba jutro popedze do polskiego sklepu kupic skladniki........mam tylki whisky......:oops: Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 zawsze można wypić......i pomyśleć co dalej.....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ranias napisał(a):zawsze można wypić......i pomyśleć co dalej.....:evil_lol: Nie podpuszczaj mnie ........ Kochaniutka wlozylam cztery malutkie dzemiki.......jak pojda to kupie wiecej ok? Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Aimez_moi napisał(a):Nie podpuszczaj mnie ........ Kochaniutka wlozylam cztery malutkie dzemiki.......jak pojda to kupie wiecej ok? ja bardzo lubię masło orzechowe, na to dżemik..... Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Raczej nie bo jutro bede pakowac i mam taka folie srebrna babelkowa to zapakuje ja cala....tylko sie nie wystrasz....... Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ranias napisał(a):co se ten kurier pomyśli......:evil_lol: Ale dlaczego bo nie zajarzylam...... Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 no...co tam wsadzili...taka paaka wielka...:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Srednio duza........ ale ciezka okolo 30kg. Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Kamila Proc napisał(a):kurierzy tez mysla Myslisz?......:) Quote
ranias Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 to ja dołączam coś dla myślących kurierów i nie tylko......a zdjęcie z dzisiejszej wycieczki dodam jutro.. [FONT=Verdana]Recepta na cały rok[/FONT] [FONT=Verdana]Bierzemy 12 miesięcy,[/FONT] [FONT=Verdana]oczyszczamy je dokładnie[/FONT] [FONT=Verdana]z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku,[/FONT] [FONT=Verdana]po czym rozkrajamy każdy miesiąc[/FONT] [FONT=Verdana]na 30 lub 31 części tak, aby zapasu[/FONT] [FONT=Verdana]wystarczyło dokładnie na cały rok.[/FONT] [FONT=Verdana]Każdy dzień przyrządzamy osobno[/FONT] [FONT=Verdana]z jednego kawałka pracy[/FONT] [FONT=Verdana]i dwóch kawałków pogody i humoru.[/FONT] [FONT=Verdana]Do tego dodajemy trzy duże łyżki[/FONT] [FONT=Verdana]nagromadzonego optymizmu,[/FONT] [FONT=Verdana]łyżeczkę tolerancji,[/FONT] [FONT=Verdana]ziarenko ironii i odrobinę taktu.[/FONT] [FONT=Verdana]Następnie całą masę polewamy dokładnie[/FONT] [FONT=Verdana]dużą ilością miłości. Gotową potrawę[/FONT] [FONT=Verdana]przyozdabiamy bukietem uprzejmości[/FONT] [FONT=Verdana]i podajemy codziennie z radością [/FONT] [FONT=Verdana]i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki. [/FONT] [FONT=Verdana](Ketherina Elizabeth Gorthe) [/FONT] Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ranias......nie laz tak duzo bo bardzo schudniesz........ dobrze, ze za kilka dni paczka poleci.....:eviltong: Quote
ranias Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dzisiaj nie łaziłam po górach tylko szlajałam się po zabytkowych różnościach....:lol: Quote
Kamila Proc Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Aimez_moi napisał(a):Myslisz?......:) tak mi sie wydaje, przynajmnije niektorzy Quote
ranias Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A teraz obrazek dla pana Prezesa, może chciałby zamieszkać w takim domku..pałac w Łosiowie..ale co ja gadam, bardzo przepraszam :oops: Prezes przecież przyzwyczajony do lepszych widoków.... Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Oj ja nie wiem....... Prezes chyba lubi bardziej zywe kolory......:):) Quote
ranias Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 no...a to tu takie szarobure..zieleni mało...przestrzeni mało....ciasno jakoś.....ale ze mnie d....wołowa...:oops: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Prezes wybacza........ wiesz, ze w pewnym wieku....dojrzalym i statecznym ....... kolory pelnia duza role.....:cool3: Quote
ranias Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dobrze,że Prezes wyrozumiały.....jakoś tak nie pomyślałam o kolorach......tak mnie zaćmiło coś....:roll: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 NO ja wiem.....popatrzylas na wielkosc....:razz: Quote
Recommended Posts