Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marcel jest po prostu cwany......:) Czyli obroza dziala...... ciekawe czy nasz staruszek bedzie chcial ja jeszcze przetestowac?.....:):) Ja mam nadzieje, ze nie.[/QUOTE]

Marcelek-cwaniak :loveu:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marcel jest po prostu cwany......:) Czyli obroza dziala...... ciekawe czy nasz staruszek bedzie chcial ja jeszcze przetestowac?.....:):) Ja mam nadzieje, ze nie.

jak taka skuteczna, to może ja 3 zakupię ( na początek ;)) dla Puszka, Misia i Dropsika..... reszta będzie cicho, jak oni nie będą wszczynać "zadym" z byle powodu ;)
oczywiście żartuję, sąsiedzi ( jak na razie) spokojni, to i ja przywykłam ...

[quote name='Kamila Proc']Cioteczki, czy moge Was prosic o pomoc w glosowaniu na przedszkole:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21098787

dzieki

już lecę głosować :)

Posted

Moja Mama ma taka malutka pinczerke....straszliwie jazgocze i wczoraj przyszla z allegro taka mala obrozka ...... niezbyt droga cos okolo 30zl i podobno po godzinie chodzenia male przestalo szczekac......
wszystko moze byloby super ale Tinka miala tak biedna i rozpaczliwa mine w niej, ze Tata obrozke zdjal.
Czyli cos tam te obrozki dzialaja.......

Posted

[quote name='mari23']jak taka skuteczna, to może ja 3 zakupię ( na początek ;)) dla Puszka, Misia i Dropsika..... reszta będzie cicho, jak oni nie będą wszczynać "zadym" z byle powodu ;)
oczywiście żartuję, sąsiedzi ( jak na razie) spokojni, to i ja przywykłam ...

już lecę głosować :)[/QUOTE]

bardzo dziekuje

Posted

[quote name='Aimez_moi']Moja Mama ma taka malutka pinczerke....straszliwie jazgocze i wczoraj przyszla z allegro taka mala obrozka ...... niezbyt droga cos okolo 30zl i podobno po godzinie chodzenia male przestalo szczekac......
wszystko moze byloby super ale Tinka miala tak biedna i rozpaczliwa mine w niej, ze Tata obrozke zdjal.
Czyli cos tam te obrozki dzialaja.......[/QUOTE]

Dropsik to też taki prawie-pinczerek ;) hałaśliwy, że ojej, w dodatku niewidomy, więc słuch ma wyostrzony i reaguje na każdy szmer - reszta za nim..... a że jest ich niemało, to czasem ciężko bywa ;)
domownicy przywykli, gorzej, jak są goście ( pewnie dlatego rzadko bywają ;))
póki nie mam problemów z sąsiadami - nie planuję takich "środków zaradczych", czasem tylko pośród jazgotu taka myśl mnie "napada" ;)

jest wpłata dla Argo i Marcela:
25,- Roland_DE (18.07.)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czyli koniec darcia japy?....:):)[/QUOTE]

no teraz będzie ćwiczył inne partie ciała, to powinno być ciszej...chyba że Marcelek będzie wentylował płuca....:p