ranias Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Marcelek to przecie sama mądrość na czterech łapkach....przećwiczył struny głosowe i teraz zajmuje się innymi sprawami..:loveu: Quote
funia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='mari23']o, funia pospała aż do 8.30 ;) ;)[/QUOTE] nooo,chciałbym :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Marcel jest po prostu cwany......:) Czyli obroza dziala...... ciekawe czy nasz staruszek bedzie chcial ja jeszcze przetestowac?.....:):) Ja mam nadzieje, ze nie. Quote
Kamila Proc Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Cioteczki, czy moge Was prosic o pomoc w glosowaniu na przedszkole: http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21098787 dzieki Quote
ranias Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Aimez_moi']Marcel jest po prostu cwany......:) Czyli obroza dziala...... ciekawe czy nasz staruszek bedzie chcial ja jeszcze przetestowac?.....:):) Ja mam nadzieje, ze nie.[/QUOTE] Marcelek-cwaniak :loveu: Quote
mari23 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Aimez_moi']Marcel jest po prostu cwany......:) Czyli obroza dziala...... ciekawe czy nasz staruszek bedzie chcial ja jeszcze przetestowac?.....:):) Ja mam nadzieje, ze nie. jak taka skuteczna, to może ja 3 zakupię ( na początek ;)) dla Puszka, Misia i Dropsika..... reszta będzie cicho, jak oni nie będą wszczynać "zadym" z byle powodu ;) oczywiście żartuję, sąsiedzi ( jak na razie) spokojni, to i ja przywykłam ... [quote name='Kamila Proc']Cioteczki, czy moge Was prosic o pomoc w glosowaniu na przedszkole: http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21098787 dzieki już lecę głosować :) Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Moja Mama ma taka malutka pinczerke....straszliwie jazgocze i wczoraj przyszla z allegro taka mala obrozka ...... niezbyt droga cos okolo 30zl i podobno po godzinie chodzenia male przestalo szczekac...... wszystko moze byloby super ale Tinka miala tak biedna i rozpaczliwa mine w niej, ze Tata obrozke zdjal. Czyli cos tam te obrozki dzialaja....... Quote
Kamila Proc Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='mari23']jak taka skuteczna, to może ja 3 zakupię ( na początek ;)) dla Puszka, Misia i Dropsika..... reszta będzie cicho, jak oni nie będą wszczynać "zadym" z byle powodu ;) oczywiście żartuję, sąsiedzi ( jak na razie) spokojni, to i ja przywykłam ... już lecę głosować :)[/QUOTE] bardzo dziekuje Quote
mari23 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Moja Mama ma taka malutka pinczerke....straszliwie jazgocze i wczoraj przyszla z allegro taka mala obrozka ...... niezbyt droga cos okolo 30zl i podobno po godzinie chodzenia male przestalo szczekac...... wszystko moze byloby super ale Tinka miala tak biedna i rozpaczliwa mine w niej, ze Tata obrozke zdjal. Czyli cos tam te obrozki dzialaja.......[/QUOTE] Dropsik to też taki prawie-pinczerek ;) hałaśliwy, że ojej, w dodatku niewidomy, więc słuch ma wyostrzony i reaguje na każdy szmer - reszta za nim..... a że jest ich niemało, to czasem ciężko bywa ;) domownicy przywykli, gorzej, jak są goście ( pewnie dlatego rzadko bywają ;)) póki nie mam problemów z sąsiadami - nie planuję takich "środków zaradczych", czasem tylko pośród jazgotu taka myśl mnie "napada" ;) jest wpłata dla Argo i Marcela: 25,- Roland_DE (18.07.) Quote
ranias Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 A ja Wam mówię,że Marcelek się wyciszył, bo skończył ćwiczenia oddechowe....:lol: Quote
ranias Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Czyli koniec darcia japy?....:):)[/QUOTE] no teraz będzie ćwiczył inne partie ciała, to powinno być ciszej...chyba że Marcelek będzie wentylował płuca....:p Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 A jakie On jeszcze partie ciala moze cwiczyc? Nozki jak serdelki....oczka jak perelki..... Quote
ranias Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 brzuszek...Marcelek teraz pracuje nad kaloryferem...:multi: Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Na kaloryferku to sie moze najwyzej polozyc.....:):) Quote
ranias Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Marcelek se wyrzeźbi kaloryferek...;) zobaczycie, jak mu funia pstryknie foto w sierpniu...:lol: Quote
ranias Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Marcelku, gorąco ....uważaj na słoneczko...:loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Bo jeszcze z upalow ciut schudniesz......:) Quote
ranias Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 A u mnie tu gorąc niemożliwy...piesy i kecie padnięte..:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Ranias.....:) to by znaczylo, ze nie ma polowania? Quote
ranias Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Dzisiaj Brodzio upolował kreta we współpracy z kecią 2....morderstwo błyskawiczne.....:roll: Quote
Recommended Posts