ranias Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ściskam mojego wrzaskuna kochanego, było dzisiaj coś lepiej tzn. ciszej? Quote
funia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kamila Proc napisał(a):jak koteczka? Dziekuje Kamilo UFFFF....lepiej ....bedzie już cyba dobrze. Tylko nie wiadomo jakie skutki na przyszłośc bedzie miało tak silne uderzenie . Dzisiaj wyjete zostały cztery dreny z ran .Usunieto podczas operacji jeden rozszarpany gruczoł sutkowy .Nie ma więc górnego cycuszka. Biedna nawet pod balkon nie podchodzi ,tylko chowa się poo szafach ,wnękach i katach... Straszna bieda z niej się zrobiła.:shake: Quote
funia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ranias napisał(a):Ściskam mojego wrzaskuna kochanego, było dzisiaj coś lepiej tzn. ciszej? Dzisiaj zaobserwowałam co dziwne jak obroza zadziałała na nim kiedy prawie nie szczekał ... A jak naparza nie widzę efektu .Zastanawiam się nad jej skutecznością . Ta noc była spokojna i w 100%przespana. Quote
ranias Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 funia napisał(a):Dzisiaj zaobserwowałam co dziwne jak obroza zadziałała na nim kiedy prawie nie szczekał ... A jak naparza nie widzę efektu .Zastanawiam się nad jej skutecznością . Ta noc była spokojna i w 100%przespana. to może powoli wszystko się ułoży.... Quote
Kamila Proc Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 funia napisał(a):Dziekuje Kamilo UFFFF....lepiej ....bedzie już cyba dobrze. Tylko nie wiadomo jakie skutki na przyszłośc bedzie miało tak silne uderzenie . Dzisiaj wyjete zostały cztery dreny z ran .Usunieto podczas operacji jeden rozszarpany gruczoł sutkowy .Nie ma więc górnego cycuszka. Biedna nawet pod balkon nie podchodzi ,tylko chowa się poo szafach ,wnękach i katach... Straszna bieda z niej się zrobiła.:shake: ale jej szkoda. paskuda ten Argo Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Argo jest Kochany.....:) tylko cos Mu sie jakos poprzestawialo......zupelnie nie wiem dlaczego. Moze tak jak my nieraz psycha siada.....:( Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Marcel.....jak tam chlopie? Darles dzis paszcze? Quote
ranias Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Też ciekawa jestem, czy obroża działa i jak nasz mistrzunio się sprawuje....:lol: Quote
Kamila Proc Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 pewnie w przerwach miedzy posilkami drze jape Quote
ranias Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Kamila Proc napisał(a):pewnie w przerwach miedzy posilkami drze jape oby nie za głośno....:roll: Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ja tak sobie mysle, ze gdyby on w czasie jedzenia nie szczekal to moze......niech je....:):) Quote
mari23 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Aimez_moi napisał(a):Marcel.....jak tam chlopie? Darles dzis paszcze? Aimez_moi napisał(a):Ja tak sobie mysle, ze gdyby on w czasie jedzenia nie szczekal to moze......niech je....:):) no i mamy "program dnia" dla Marcelka - albo jedzenie, albo szczekanie.... biedny Marcelek - zero czasu na odpoczynek ;) dotarło już to drugie 100 zł od ranias na antyszczek dla Marcelka (02.07.) razem z poprzednią wpłatą na antyszczek ranias wpłaciła 200 złotych oraz wplaty dla Argo i Marcela: 40,- ranias VII (02.07.) 60,- piove (02.07.) 50,- Aimez_moi (03.07.) 40,- zachary (03.07.) Quote
ranias Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 no bo jak je, to trenuje przecież różne mięśnie....:roll: Quote
ranias Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Kamila Proc napisał(a):jakie????? no te odpowiedzialne za trawienie...i wydalanie ....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Kamila ......:) U Marcelka wszystkie miesnie sa wazne.....:) Quote
ranias Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Marcelkowe mięśnie wszystkie ważne, bo on bardzo harmonijnie zbudowany jest....:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Zagladam do Tlusciocha......jak tam ta Jego obroza? Quote
Recommended Posts