Iljova Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ja wiem co wymyśliciec że Wam tzn Tobie ranias Marcelkowi mamy oddać swoje posiłki tylko nie wiem czy z jednego dnia czy też więcej Quote
ranias Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Iljova napisał(a):ja wiem co wymyśliciec że Wam tzn Tobie ranias Marcelkowi mamy oddać swoje posiłki tylko nie wiem czy z jednego dnia czy też więcej Byłaś wczoraj za budką czy co?:cool3: To była tajna narada.... Quote
Iljova Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jestem telepatką ;-) :diabloti: :evil_lol: Quote
ranias Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Musimy przejść do podziemia...:cool3: Od jutra będziemy z Marcelkiem w konspiracji....:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tylko po ciemku uwazajcie na to co bedziecie jesc......:):) Quote
Iljova Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ranias napisał(a):Musimy przejść do podziemia...:cool3: Od jutra będziemy z Marcelkiem w konspiracji....:lol: przede mną sie nie ukryjecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kamila Proc napisał(a):w ciemnosci apetyt sie zaostrza Nie wiem jak Ranias.....:) ale Prezes sobie poradzi...... Quote
ranias Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 no w końcu od czego sie ma te okulary....:eviltong: Quote
Kamila Proc Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 chce zobaczyc jego zdjecie w okularach Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 to może funia spróbuje uchwycić Marcelka w okularkach....niełatwa sprawa....:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Witam sie z Prezesem i Cioteczkami......:) Quote
funia Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 U nas po staremu ....Mamy tylko wykopy wkoło garażu bo dociagamy prąd i psy mają radochę bo rozsypuja wielkie kopce z ziemi prosto na kostkę pod domem . Dziaduś z lubością wygrzewa się w słonku już niestety jesiennym ....Noce cudownie ciche a w dzień po staremu :diabloti: Dostał dzisiaj od Argusia na kolacje RC-Urinary ...w końcu dziadek po koleżeńsku skorzystał;) Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 funia napisał(a):U nas po staremu ....Mamy tylko wykopy wkoło garażu bo dociagamy prąd i psy mają radochę bo rozsypuja wielkie kopce z ziemi prosto na kostkę pod domem . Dziaduś z lubością wygrzewa się w słonku już niestety jesiennym ....Noce cudownie ciche a w dzień po staremu :diabloti: Dostał dzisiaj od Argusia na kolacje RC-Urinary ...w końcu dziadek po koleżeńsku skorzystał;) Marcelek musi w nocy wypocząć jak przez dzień ma tyle roboty...w końcu wykopy to poważna sprawa....:lol: a urinary to pewnie mu sie przyda tak profilaktycznie....;) Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Tak.....staruszek ma tyle pracy.......:):) Quote
funia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ranias napisał(a):Marcelek musi w nocy wypocząć jak przez dzień ma tyle roboty...w końcu wykopy to poważna sprawa....:lol: a urinary to pewnie mu sie przyda tak profilaktycznie....;) Dostaje tylko po przyjacielsku kilka razy w ciagu zużycia worka.ON też kastrat i miał problemy z prostata więc mu się przyda . Quote
ranias Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 funia napisał(a):Dostaje tylko po przyjacielsku kilka razy w ciagu zużycia worka.ON też kastrat i miał problemy z prostata więc mu się przyda . oj, to następną razą zamówię większy worek, żeby mój mistrzunio też się podkurował....:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ranias napisał(a):oj, to następną razą zamówię większy worek, żeby mój mistrzunio też się podkurował....:lol: OJ tak....:) niech sie kuruje..... Quote
Kamila Proc Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 zdrowie najwazniejsze... no, moze poza jedzonkiem Quote
ranias Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dla Mistrzunia jedzonko jest bardzo ważne, bo przecież wiecie,że non stop trenuje ......:lol: Quote
Recommended Posts