Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Oj Marinkaa ..... moze cos sie ruszy....:):)
No przeciez musi sie ruszyc.

Ja jeszcze ufam, że tak będzie...choć po wczorajszym sms-ie jaki dostałam z Krakowa coraz mniej ufam ludziom i coraz słabiej wierzę ich intencjom....zobacz sama:
http://www.dogomania.pl/threads/173110-Ma-cudowny-dom-Taki-na-kt%C3%B3ry-warto-czeka%C4%87Kropka-mocno-w-typie-Jack-Russell-Terrier?p=14667571&viewfull=1#post14667571

Posted

A gdzie tam u nas leje od kilku dni .Dzisiaj zimno też było .Słonce jest tylko na chwile .Marcel jest zdrowy ,zadowolony i jak w dym wali do swojego ukochanego miejsca jakim jest jego kojec :evil_lol:
Bardzo cieszy sie na widok znajomych mu osób ,kazda obca osoba przyprawia go o wielką panike ....Mało mu serce nie wyskoczy.

Posted

Jemu nie w głowie spacery u nas grzmi ,błyska ....Boi sie, woli byc w budce .Tam czuje się bezpieczny ....

15 MAJA minął kolejny miesiąc pobytu Marcelka .
Rozliczenie od 15 kwietnia do 15 maja 300zł hotel
Leczenie i leki 104zł .( wysłałam faktury sporo wcześniej)
Marcel jest więc na minusie 404 zł .
Bardzo prosze o wpłatę bo zaczął sie juz kolejny miesiąc rozliczeniowy .

Posted

Energy napisał(a):
Spacerek w taką pogodę:crazyeye:
hehe, żebyś nas Energy widziała, co dzień spacerek 2 godz.niezależnie od pogody pod lasem, wieczorną porą, a teraz peleryny, parasole, kalosze, cały osprzęt i psy ganiające po kałużach:evil_lol::evil_lol::D:D

Posted

Aimez_moi napisał(a):
O cholerka ale dlugi.....Marcel w budzie cieplo, sucho i bezpiecznie co nie?

No właśnie...ciekawa jestem kiedy mają zamiar je spłacić

Posted

bico napisał(a):
hehe, żebyś nas Energy widziała, co dzień spacerek 2 godz.niezależnie od pogody pod lasem, wieczorną porą, a teraz peleryny, parasole, kalosze, cały osprzęt i psy ganiające po kałużach:evil_lol::evil_lol::D:D

Bico to musi cudnie wyglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marcelek pokazuj się:p

Posted

Funiu, dostałam dziś informację, że prezes puścił dziś przelew do Ciebie ... daj wkrótce znać jak się sprawy mają.
Jesli znajdziesz chwilkę (wiem, że to trudne) zrób zdjęcia, przydadzą się do odnowienia ogłoszeń