anita_happy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 MARCEL - pies który zostanie u Funi na zawsze :P na otarcie łez po Argo i Marcelu .... zartuje... do Marcela dopieor walizeczka ze sklepu internetowego idzie...chłopak siedzi w hoteliku bo nie ma się w co spakowac.... MArcel....mysl o domku bo sam z babami zostaniesz u funi!!!! Quote
Marinka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 anita_happy napisał(a):MARCEL - pies który zostanie u Funi na zawsze :P na otarcie łez po Argo i Marcelu .... zartuje... do Marcela dopieor walizeczka ze sklepu internetowego idzie...chłopak siedzi w hoteliku bo nie ma się w co spakowac.... MArcel....mysl o domku bo sam z babami zostaniesz u funi!!!! Marcelku :loveu:, posłuchaj cioci Anity :loveu:...dobrze kobieta prawi (hihi, ale mi się udzieliła ta staropolszczyzna) Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Marcel....... faktycznie Cioteczki prawde mowia......... Quote
Marinka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Marcelek bardzo się dziś bał aparatu, ale i tak zrobiłam mu kilka fotek. Jutro jak je obrobię wstawię na wątek Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 On bardzo sie boi roznych blyskow......:) Ale powolutku juz sie oswaja.... Quote
Aimez_moi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Marcel sliczny jest....... fajnie jak sobie tak spokojnie siedzi pod drzwiami...... No a Funia to jest Funia.......! Quote
Marinka Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Aimez_moi']Marcel sliczny jest....... fajnie jak sobie tak spokojnie siedzi pod drzwiami...... No a Funia to jest Funia.......![/QUOTE] Marcelku, jak zwykle tylko Aimez_moi :loveu: do Ciebie zagląda :-( Quote
bico Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Marinkaa']Marcelku, jak zwykle tylko Aimez_moi :loveu: do Ciebie zagląda :-([/QUOTE] a właśnie, że nie tylko:eviltong::D:evil_lol: Quote
Marinka Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='bico']a właśnie, że nie tylko:eviltong::D:evil_lol:[/QUOTE] Witam nocną porą cioteczkę Bico :loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Marinkaa']Witam nocną porą cioteczkę Bico :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] heeelllloooołłlł ciemną nocą:hand::loveu: Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No wlasnie ... nie tylko..... Cioteczka Bico to chyba w ogole nie sypia....:):) tez bym tak chciala ale starosc ma juz swoje prawa..... Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Marcel taki sliczny jestes ...... pokazuj sie...:) Quote
Marinka Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Zbiorcze allegro adopcyjne: [URL]http://allegro.pl/item1022682187_psy_z_szydlowca_pies_jamnik_owczarek_husky_itp.html[/URL] Quote
Energy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Marcelku ja też zaglądam:p Piękny z ciebie psiak:loveu: Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Tak zgadza sie.....piekny....:):) Kto by pomyslal, ze taki sliczny bedzie...:) Quote
bico Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Aimez_moi'] Cioteczka Bico to chyba w ogole nie sypia....:):) tez bym tak chciala ale starosc ma juz swoje prawa.....[/QUOTE] no trochę to sypiam:evil_lol: Aimez ale...ja też już niestety nie pierwszej młodości jestem...eeech...a szkoda, że nie można cofną czasu:placz: Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no no...sypiamy wszyscy...a MARCEL domu szuka jak GOLDI Quote
Recommended Posts