Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcelino to piesio- weteran , może burza mu niestraszna.Chociaż, chociaż mój stary Bobiś z każdym rokiem boi się bardziej. Wczorajszą burzę przeżył w szafie..

Posted

ranias napisał(a):
Marcelino to piesio- weteran , może burza mu niestraszna.Chociaż, chociaż mój stary Bobiś z każdym rokiem boi się bardziej. Wczorajszą burzę przeżył w szafie..

Marcelek właśnie panicznie boi się burzy...on ją wyczuwa zanim nadejdzie

Posted

Dziewczyny uważam ,ze Marcelowi trzeba zrobic porządek z zębami .Ma strasznie popsute czarne zgorzele wystające z dziąseł,myśle ze moze go to boleć ....A same wiemy jaki to ból jak boli ząb .
Jest staruszkiem i kazde zapalenie i bakterie ze strony'' jamy ustnej'' mogą negatywnie wpływac na wszystkie organy .
Dajcie znać jaka decyzja .ja zapytam o koszt w lecznicy i napisze .

Posted

Juz rozmawiałam z wetem .Powiedział ,ze najpierw musza go zbadać by okreslic jak serce u niego bo jest to jednak ryzyko w tym wieku .narkoza będzie głęboka jak do operacji więc co za tym idzie jednak ryzyko .....
Proponuja mi najpierw badanie osłuchowe ,jesli bedzie ok mozna robic .Jesli będa szmery ,czy kołatania serca trzeba zrobic badanie krwi .
Koszt wyrywania i czysczenia od 70 -100zł .Nie moze okreśic dokładnie bo mówi ze nie wie co tam zastanie w Marcelowej mordzie .

Posted

Jakie decyzje w sprawie umawiania wizyty i zabiegu ? Nie ma na co czekac bo nasz dziadek na pewno cierpi z powodu tych zebów .W mordce ma brzydko mówiąc bagno ....

Posted

15 czerwca minał kolejny miesiąc pobytu MARCELA u mnie .
Niestety jego konto jest puste a 5 dni temu zaczął sie kolejny miesiąc hotelowania .
Jest więc na minusie 300 zł .