Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
A jak Marcelek musiał być szkoda zdumie miałam zaworódł tych zdjęć w czapeczce mikołaja byłby wtedy w grudniu :-)

i byłby ślicznym grudniowym piesiem- może za rok będzie :lol:

Posted

A co do bazarku - to mam jeszcze małą na gwarancji, nie używaną 55l lodówkę. Myślicie, że ma szansę się sprzedać?

Muszę ją tylko wyciągnąć z kąta i obfocić :)

Posted

[quote name='ranias']U mnie zimy nie ma wcale, nie wiem jak u Was....Trochę zimy znalazłam w Gorcach, to zdjęcie z trasy na Kiczorę....

Uploaded with ImageShack.us

Ranias, ta zgrabna turystka na nartach to Ty?
Ja też chcę w góry a nie siedzieć zakopana w papierzyskach...buuu

Ale gdzie ja narty dojrzałam to nie wiem...wzrok mi się poprawia czy pogarsza?

Posted

No prawda taka,że do zgrabności mi daleko- jednak to brzuszysko gdzieś mi się tam wylewa.Na nartach nie jeżdżę, wszędzie pieszo tylko z kijami, bo moje kolana już zaczynają protestować a i czasem ze śniegu łatwiej się wygrzebać.....

Posted

ranias napisał(a):
No prawda taka,że do zgrabności mi daleko- jednak to brzuszysko gdzieś mi się tam wylewa.Na nartach nie jeżdżę, wszędzie pieszo tylko z kijami, bo moje kolana już zaczynają protestować a i czasem ze śniegu łatwiej się wygrzebać.....

Nie bądź taka skromna...Jak dla mnie cekuledę możesz spożywać śmiało - Trochę przyjemności dla podniebienia dobrze robi...a Ty i tak szybko to spalisz :)

Posted

ostatnie wplaty:
20,- Ladymonia0610 za listopad i grudzień(28.12.)

10,- DOGBOY dla Argo (27.12.)
10,- Beata K., Nowy dwór Maz. - leczenie Argo( 28.12.)
15,- aukcja allegro dla Argo - TERRO KS ( Kasia S.)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Wlasnie.....:) wlasnie....:) ja tam nigdzie zadnego brzucha nie widze...... a oczka mam podwojne i jakie mocne.....:):)

bo ta fotka taka z daleka robiona i we mgle :lol: i całe szczęście, bo tak z bliska to by trzeba jakiś retusz robić :evil_lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Akurat.......:) cwiczysz Kochaniutka .... pewnie pozazdroscilac naszemu Marcelkowi umiesnienia.....:):)

umięśnienie mamy podobne i apetyt też....:razz:

Posted

ranias napisał(a):
umięśnienie mamy podobne i apetyt też....:razz:

To super :-) spokojnej nocy
*
Marcelku kochany szepnę Ci na uszko
Tyś nasze cudowne serduszko :-)

Posted

Marcelku, zaglądam do ciebie późno....moja sunia całą noc wymiotowała.Wróciliśmy późno od weterynarza, mała dostała kroplówkę, ale niestety usg pokazało,że cukrzyca uszkodziła trzustkę i moja piesia jednak zaczyna przegrywać z chorobą...:-( a tak sobie przez rok dzielnie radziła, insulina codziennie, oślepła w maju bidusia....

Posted

ranias napisał(a):
Marcelku, zaglądam do ciebie późno....moja sunia całą noc wymiotowała.Wróciliśmy późno od weterynarza, mała dostała kroplówkę, ale niestety usg pokazało,że cukrzyca uszkodziła trzustkę i moja piesia jednak zaczyna przegrywać z chorobą...:-( a tak sobie przez rok dzielnie radziła, insulina codziennie, oślepła w maju bidusia....

Raniasku, mnie też jest bardzo przykro z powodu choroby Twojej suni. Czy już nic nie da sie zrobić? Przytul ją również ode mnie i szepnij, że gdzieś na drugim końcu Polski, jest ktoś, kto myśli o niej i życzy jej przede wszystkim zdrowia i sił. Ciebie również mocno ściskam !

Posted

Havanka napisał(a):
Raniasku, mnie też jest bardzo przykro z powodu choroby Twojej suni. Czy już nic nie da sie zrobić? Przytul ją również ode mnie i szepnij, że gdzieś na drugim końcu Polski, jest ktoś, kto myśli o niej i życzy jej przede wszystkim zdrowia i sił. Ciebie również mocno ściskam !

Dziękuję Wam dobre duszyczki.My już jesteśmy po rannych badaniach i kroplówce. Nie jest dobrze, ale zawsze trzeba mieć nadzieję
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku przesyłam Wam gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki,
radości, która dostrzega piękno małych rzeczy,
nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie,
pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,
i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.

I przytulamy nasze piesie i koty mocno:loveu: