ranias Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Iljova']Tak wygląda mój kalendarz na 2012 rok :-) https://picasaweb.google.com/lh/photo/dgD50oZppi2b6A2F_Mqz2aDTjFT5f2w3K_M8AiSAAE8?feat=directlink mój kochany Marcelek jest listopadowym psiakiem w Twoim kalendarzu- śliczny..... Quote
Iljova Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A jak Marcelek musiał być szkoda zdumie miałam zaworódł tych zdjęć w czapeczce mikołaja byłby wtedy w grudniu :-) Quote
ranias Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Iljova napisał(a):A jak Marcelek musiał być szkoda zdumie miałam zaworódł tych zdjęć w czapeczce mikołaja byłby wtedy w grudniu :-) i byłby ślicznym grudniowym piesiem- może za rok będzie :lol: Quote
Iljova Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Żebyś wiedziała że tym myślałam bo zapisuje w kompie zdjęcia psiaków i sobie czekają aż będą potrzebne :-) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Marcel jako Mikolaj zrobi jeszcze furore......zobaczycie.....:) Quote
Marinka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Już zrobił :) Marcelku co u ciebie psiaku? Quote
Marinka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 A co do bazarku - to mam jeszcze małą na gwarancji, nie używaną 55l lodówkę. Myślicie, że ma szansę się sprzedać? Muszę ją tylko wyciągnąć z kąta i obfocić :) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Mysle, ze mozna sprobowac.......:):) Quote
ranias Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 U mnie zimy nie ma wcale, nie wiem jak u Was....Trochę zimy znalazłam w Gorcach, to zdjęcie z trasy na Kiczorę.... Uploaded with ImageShack.us Quote
Marinka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='ranias']U mnie zimy nie ma wcale, nie wiem jak u Was....Trochę zimy znalazłam w Gorcach, to zdjęcie z trasy na Kiczorę.... Uploaded with ImageShack.us Ranias, ta zgrabna turystka na nartach to Ty? Ja też chcę w góry a nie siedzieć zakopana w papierzyskach...buuu Ale gdzie ja narty dojrzałam to nie wiem...wzrok mi się poprawia czy pogarsza? Quote
ranias Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No prawda taka,że do zgrabności mi daleko- jednak to brzuszysko gdzieś mi się tam wylewa.Na nartach nie jeżdżę, wszędzie pieszo tylko z kijami, bo moje kolana już zaczynają protestować a i czasem ze śniegu łatwiej się wygrzebać..... Quote
Marinka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 ranias napisał(a):No prawda taka,że do zgrabności mi daleko- jednak to brzuszysko gdzieś mi się tam wylewa.Na nartach nie jeżdżę, wszędzie pieszo tylko z kijami, bo moje kolana już zaczynają protestować a i czasem ze śniegu łatwiej się wygrzebać..... Nie bądź taka skromna...Jak dla mnie cekuledę możesz spożywać śmiało - Trochę przyjemności dla podniebienia dobrze robi...a Ty i tak szybko to spalisz :) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Wlasnie.....:) wlasnie....:) ja tam nigdzie zadnego brzucha nie widze...... a oczka mam podwojne i jakie mocne.....:):) Quote
mari23 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ostatnie wplaty: 20,- Ladymonia0610 za listopad i grudzień(28.12.) 10,- DOGBOY dla Argo (27.12.) 10,- Beata K., Nowy dwór Maz. - leczenie Argo( 28.12.) 15,- aukcja allegro dla Argo - TERRO KS ( Kasia S.) Quote
ranias Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aimez_moi napisał(a):Wlasnie.....:) wlasnie....:) ja tam nigdzie zadnego brzucha nie widze...... a oczka mam podwojne i jakie mocne.....:):) bo ta fotka taka z daleka robiona i we mgle :lol: i całe szczęście, bo tak z bliska to by trzeba jakiś retusz robić :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Akurat.......:) cwiczysz Kochaniutka .... pewnie pozazdroscilac naszemu Marcelkowi umiesnienia.....:):) Quote
ranias Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aimez_moi napisał(a):Akurat.......:) cwiczysz Kochaniutka .... pewnie pozazdroscilac naszemu Marcelkowi umiesnienia.....:):) umięśnienie mamy podobne i apetyt też....:razz: Quote
Iljova Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ranias napisał(a):umięśnienie mamy podobne i apetyt też....:razz: To super :-) spokojnej nocy * Marcelku kochany szepnę Ci na uszko Tyś nasze cudowne serduszko :-) Quote
ranias Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Marcelku, zaglądam do ciebie późno....moja sunia całą noc wymiotowała.Wróciliśmy późno od weterynarza, mała dostała kroplówkę, ale niestety usg pokazało,że cukrzyca uszkodziła trzustkę i moja piesia jednak zaczyna przegrywać z chorobą...:-( a tak sobie przez rok dzielnie radziła, insulina codziennie, oślepła w maju bidusia.... Quote
Iljova Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ranias ... Nie !!! Nie mogę uwierzyć ... Tak mi przykro :( :( :( poryczałam się jak to przeczytałam :( przytul ją ode mnie. Quote
Havanka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ranias napisał(a):Marcelku, zaglądam do ciebie późno....moja sunia całą noc wymiotowała.Wróciliśmy późno od weterynarza, mała dostała kroplówkę, ale niestety usg pokazało,że cukrzyca uszkodziła trzustkę i moja piesia jednak zaczyna przegrywać z chorobą...:-( a tak sobie przez rok dzielnie radziła, insulina codziennie, oślepła w maju bidusia.... Raniasku, mnie też jest bardzo przykro z powodu choroby Twojej suni. Czy już nic nie da sie zrobić? Przytul ją również ode mnie i szepnij, że gdzieś na drugim końcu Polski, jest ktoś, kto myśli o niej i życzy jej przede wszystkim zdrowia i sił. Ciebie również mocno ściskam ! Quote
ranias Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Havanka napisał(a):Raniasku, mnie też jest bardzo przykro z powodu choroby Twojej suni. Czy już nic nie da sie zrobić? Przytul ją również ode mnie i szepnij, że gdzieś na drugim końcu Polski, jest ktoś, kto myśli o niej i życzy jej przede wszystkim zdrowia i sił. Ciebie również mocno ściskam ! Dziękuję Wam dobre duszyczki.My już jesteśmy po rannych badaniach i kroplówce. Nie jest dobrze, ale zawsze trzeba mieć nadzieję Z okazji zbliżającego się Nowego Roku przesyłam Wam gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki, radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi, i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża. I przytulamy nasze piesie i koty mocno:loveu: Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Przytulamy piesie i koty mocno.....:):) I Ciebie Ranias takze....:):) Quote
Recommended Posts