Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
Jeśli tak to tak jak ja teraz się przebudziłam ;-)

To pewnie podniosl glowke puchata.......powachal okraglym noskiem czy masz cos do jedzenia..... mruknal ....i poszedl dalej spac.......:):)

Posted

ranias napisał(a):
Od popołudnia wszyscy przekonujemy siebie nawzajem,że nasza mała już jest spokojna...jakoś to nie pomaga...

To tylko czas może pomóc... ale z Wami była szczęśliwa i TAM też jest:*

Posted

U dziadka wszystko w porzo:eviltong:
Młodnieje dziadek ..On chyba się jakos konserwuje :cool3:ale jak ?
Dzisiaj wszystkie psy dostały chipsy z naturalnych składników .I wiecie kto darł japę aby dawać więcej i wiecej ?:evil_lol:Oczywiscie senior hotelowy :diabloti:Stary a lubi nowoczesne wynalazki .Znaczy zna się chłop na rzeczy i wie co dobre :cool3:

Posted

ranias napisał(a):
Od popołudnia wszyscy przekonujemy siebie nawzajem,że nasza mała już jest spokojna...jakoś to nie pomaga...

Twoja sunia poszła do mojego Charliego i do mojej maleńkiej Mimi.... i jeszcze Mikuś spogląda w te drogę,ale robię wszystko, aby przeżył i wyzdrowiał - on przecież dopiero zaczyna życie

dla nas obu ten rok zaczął się bardzo, bardzo smutno :(
Ranias...... zabrakło mi słów :(

bardzo przepraszam za zaległości w podawaniu wpłat - koniec starego i początek nowego roku spedzam głównie na wizytach u weta i na lzach.... nie mam już siły nawet płakać

zmobilizowałam się, żeby podać wplaty - i jeszcze raz przepraszam za te zaległości i już podaję:

5,- Paulina H. dla Argo 198422933 ( allegro?) 30.12.
10,- Argo i Marcel - grzenka (30.12.)
50,- dla Argo - Marta Anna M. z Celestynowa (02.01.)
40,- Argo i Marcel od ranias za I (03.01.)
40,- dla Argo Marek M. z Szydłowca (03.01.)
50,- AIMEZ_ MOI (03.01.)