Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy fajny?
Od osoby która odwiedziła \Państwa wiem ,ze lepiej trafić nie mógl i ona sama by się im wyadoptowała :)
Ludzie mają 4 psy - 2 yorki i 2 psiaki schroniskowe w tym Mukiego z dogo, który ma przetrąconą szczenę.
Ogromny teren do wybiegania, ogromny piękny dom dom do mieszkania, RC i wątóbka gotowana do jedzenia, kanapy do leżenia i Państwo do kochania :)

Czy czegoś mu więcej trzeba?:)

Posted

pojechał. i dojechał :)
I siedzi w duzym pokoju, yorki liżą go po mordce, Oliwka ( prawie goldenka ze schronu) zastanawia sie jak ma do tego wszystkiego podejść bo kolejny nowy lokator przyjechał a Muki - dogomaniacki pies - krzyczy na niego jak tylko może i na razie ( chociaz mniejszy od niego ze 4 razy) próbuje go zjeśc a Kangur się cieszy i chce bawic. Ale to dopiero pierwsze minuty. Państwo zakochani juz na maxa;)

Bedzie miał pewnie na imię Koleś, bo nie reaguje na swoje poprzednie imię.

Chciałam jeszcze napisać,że Kangurek miał jakis koszmar w trakcie jazdy- zasnał i obudził się z piskiem i w szoku :( - chyba jakaś trauma się odezwała z przeszłości....

Posted

Kangurek zawsze reaguje na swoje imię:angryy: Przekazujesz nieprawdziwą opinię - opinię obcych ludzi, u których pies zestresowany i wymęczony wielogodzinną podróżą i zmianą miejsca jest od kilku minut.
odrózniał kiedy wołaliśmy jego, a kiedy Simonę, więc trochę nie rozumiem takich tekstów podważających naszą opiekę

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]ronja dziękuję Ci bardzo za opiekę nad Kangurkiem.[/FONT]
[FONT=Tahoma]tak jak sama napisałas w mailu do mnie : [/FONT][FONT=Tahoma] "trzeba było go masować po 4 razy dziennie, wozić go do weta, oswajać, uczyć czystości i chodzenia na smyczy."[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Fakt, nie było łatwo, nie było bez problemowo ale się udało i to najważniejsze !:)[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Teraz może być już tylko lepiej, bo w końcu Kangurek znalazł swoje miejsce na tym świecie :)[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Nie mam Ci nic do zarzucenia ani tym bardziej nikt nie kwestionuje, że zajmowałaś się nim źle w jakikolwiek sposób.Nikt też nie podważył Waszych kompetencji co do opieki nad nim, jeżeli tak to zrozumiałaś, to bardzo Cię oficjalnie przepraszam.[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]

[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

Strasznie i nawet podwójnie się cieszę. Mukiego i Kangurka trochę ogłaszałem to mam mały dwupak w jednym domku. Państwo są chyba już na dogo więc na pewno będą wiadomości. Upewnię się tylko.

Posted

To dementuję swoją informację o tym, że państwo są na dogo. Na wątku Mukiego też są informacje od. Ale kontakt z domkiem jest i to najważniejsze. Mukola poznaję. Zdjęcia super. To na pewno wspaniały dom i Kagurek będzie miał wspaniałych opiekunów.

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Kangurek ma domek!!!!!!Super!!!!!!!!!!!
A Muki to ten piesek,który był poparzony czy inny?

Super:multi::multi::multi:
Kangurku bądź szczęśliwy w nowym domu:loveu:

Posted

pozdrowienia niedzielne od Kolesia ;)

oto moja rodzina :

Wiecie, że z yorkiem tez można się pobawić ?;)

i buzi dla mojej nowej pańci !

pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich, którzy mpomogli mi znalezć domek !
Trzymajcie się ciotki i wujki i o mnie nie martwcie, lepiej być nie mogło :)