zalerek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Jak tylko prześlę na YouTube film zrobiony ze zdjęć z budowy Azylu wrzucę go tu i na skarbonkę ... Zdjęcia mam dzięki uprzejmości Kierowniak schronu ... Quote
Onaa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 A to buda jest jego, a ja zobaczyłam, że garnek przyczepiony i myślałam, że to może jakieś schroniskowe rozwiązanie wodopoju dla psiaków :). A inne pieski dla których są te budy przeznaczone to one będą luzem, tak ? Quote
elmira Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Zalerku dzięki za wstawienie fotek. Ja niestety mam kłopoty z Internetem, a z tego, co widzę, to i dogomania słabo działa. Bardzo fajnie to wygląda. Przekleiłam zdjęcia na wątek Skarbonki. Quote
zalerek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Dogo07']A to buda jest jego, a ja zobaczyłam, że garnek przyczepiony i myślałam, że to może jakieś schroniskowe rozwiązanie wodopoju dla psiaków :). A inne pieski dla których są te budy przeznaczone to one będą luzem, tak ?[/QUOTE] Tak to rozwiązanie wodopoju, żeby nie wylewały wody ... Wszystkie zwierzaki w tym dużym azylu będą luzem ... wreszcie bez łańcuchów ... Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ale mamy zmiany w schronisku i byt się psiakom poprawi:loveu:!! Quote
jostel5 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/5107/p1060039.jpg[/IMG]Zalerku,mnie też się bardzo podoba perspektywa widoku psiaków BEZ łańcuchów...Oby już niedługo,a przynajmniej przed zimą. A teraz trochę Misi-sporej,kudłatej suni,którą ostro adorował Jeżyk.:) Misia jeszcze niedawno żyła na łańcuchu.[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/9551/p1060040a.jpg[/IMG] [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/8341/p1060038y.jpg[/IMG] A tak wyglądała Misia na spacerku.Roześmiana...:) Od kiedy zamieszkała w drewnianym boksie,zorientowała się,że "tutaj wyprowadzają na spacerki" i teraz za nic się w kojcu nie załatwi.:) [IMG]http://img718.imageshack.us/img718/3272/sdc10341j.jpg[/IMG] Quote
jostel5 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nie podoba Wam się Misia...?:-( Bo tak jakoś smutno milczycie...?:shake: Quote
wasabi81 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jostel5']Nie podoba Wam się Misia...?:-( Bo tak jakoś smutno milczycie...?:shake:[/QUOTE] Jostej, Misia jest przepiekna!! Na pierwszych zdjeciach (na lancuchu) taka smutna... a na ostatnim widac jaka ona na spacerku jest szczesliwa!!!:loveu:... tak niewiele psiakom do szczescia potrzeba!!! Quote
muzzy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jostel5']Nie podoba Wam się Misia...?:-( Bo tak jakoś smutno milczycie...?:shake:[/QUOTE] Miśka jest super :) Pozwolę sobie wrzucić ostatnie zdjęcie przekręcone, żeby jeszcze lepiej było widać jej psiękny uśmiech :) [CENTER][IMG]http://muzzy.strony.nplay.pl/1/misia.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
wasabi81 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dzieki muzzy... juz nie musze tak strasznie przekrecac glowy!!;-) Quote
jostel5 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No,ochrzaniłam lekko i od razu jest efekt!:evil_lol: Nawet moja fuszerka została naprawiona-DZIĘKUJĘ! :) Pozwalaj sobie,Muzzy,pozwalaj zawsze,kiedy trzeba ,bo ze mnie taki komputerowiec jak z koziej ...trąba!:oops: A co z sobotą? Oczywiście-jeśli nie będzie lało... Quote
muzzy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jostel5']A co z sobotą? Oczywiście-jeśli nie będzie lało...[/QUOTE] Najbliższą sobotę rezerwowałem na hotelik u Murki, ale prognozy straszą deszczem, więc wygląda na to, że ze zdjęć będzie lipa :( Za tydzień też odpada, bo najpewniej mam ważny wyjazd. Za to za dwa tygodnie (tj. od 18 września) zaczynam urlop :) I wtedy będziemy mogli się umówić na zdjęcia niezależnie od dnia tygodnia, byle tylko pogoda była :) Quote
jostel5 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dobrze,po 18-tym września.:) Może w "lasku" obok schroniska będzie wtedy już trochę złoto-jesiennie,ze słońcem między gałęziami drzew...Taki klimacik miły :). Niech tylko wreszcie przestanie tak strasznie padać! Wstawa w Kazimierzu (dokładniej-w Mięćmierzu ) to Twoje prace? Quote
muzzy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jostel5']Dobrze,po 18-tym września.:) Może w "lasku" obok schroniska będzie wtedy już trochę złoto-jesiennie,ze słońcem między gałęziami drzew...Taki klimacik miły :).[/QUOTE] Oj, jakby się udało trafić na taką fajną, słoneczną i kolorową jesień, to myślę, że zdjęcia byłyby... hmmm... fajne :) [quote name='jostel5']Wstawa w Kazimierzu (dokładniej-w Mięćmierzu ) to Twoje prace?[/QUOTE] Nie, nic mi na ten temat nie wiadomo. Quote
jostel5 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Myślałam,że to Twoje zdjęcia ,bo w podobny sposób fotografujesz psy :) Na Twoich zdjęciach widać urodę,ale i charakterek zwierzaka!:) Quote
muzzy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='jostel5']Na Twoich zdjęciach widać urodę,ale i charakterek zwierzaka!:)[/QUOTE] To przede wszystkim zasługa psich modeli i modelek :) Quote
Onaa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Misia sympatyczna, taki uśmiechnięty psiak :lol:. Quote
zalerek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Fragment Azylu dla staruszków w schronie w Białej Podlaskiej :) [video=youtube;b9lnRr6fEJo]http://www.youtube.com/watch?v=b9lnRr6fEJo[/video] Quote
zalerek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='kinga_kinga7']wspaniały filmik:multi:[/QUOTE] Film jak film zdjęcia ważne ... a one są dzięki uprzejmości Kierowniak i temu, że monitorował budowę :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='zalerek']Film jak film zdjęcia ważne ... a one są dzięki uprzejmości Kierowniak i temu, że monitorował budowę :)[/QUOTE] zdjęcia też wspaniałe:loveu: i gratulacje dla p.kierownika :multi: Quote
zalerek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Film też wrzuciłem do skarbonki ... bo chyba tam powinien głównie być :) Quote
Onaa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Super, że w tych ciężkich czasach i dla ludzi i dla zwierząt, można jeszcze tyle dobrego zrobić dla psiaczków :). Quote
wasabi81 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Bardzo milo sie oglada tak wspaniale zmiany w schronisku!!:-) Quote
jostel5 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jutro będę w schronie.:) Zobaczę,które staruszki zamieszkały w Azylku,wyspaceruję trochę psiaków-Obisia też,bo jest bardzo smutny! Quote
Recommended Posts