Paulaabp Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='cavani'] Teraz tylko my, wolontariusze mamy zadanie bojowe, żeby jak najwięcej tych pieseczków ze zdjęć rozpoznać i opisać, żeby kochana Bejotka na nas nie narzekała i chciała nam dalej pieseczki ogłaszać :-) A Dominika też na pewno w tym ogłaszaniu pomoże pomoże :-)[/QUOTE] Ogłosimy wszystkie, na pewno :) Quote
jostel5 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Zadzwonił telefon w sprawie Kamy...Pan w sobotę wybiera się do schroniska! Quote
Gojasasa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 No i oczywiście ja też o niczym nie wiedziałam :( :( :( :( :( Quote
Gojasasa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='jostel5']Zadzwonił telefon w sprawie Kamy...Pan w sobotę wybiera się do schroniska![/QUOTE] SUPER na reszcie Kama cudownie! a w niedzielę przyjeżdża pani pooglądać psiaki(duże młode) mogę potwierdzić i dać se rękę uciąć a nawet głowę że pies szczęściarz trafi w dobre ręce :D Quote
Gojasasa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dominika8460'] P.S. Zakochałam się w Pięknym! Ten pies jest tak wesoły pomimo tego, że los mu nie sprzyja. Cudowny, cudowny, cudowny! :loveu: Weronika (Gojasasa) jest chyba jego wolontariuszką...Przepraszam Weronika, ale nie potrafiłam nad tym zapanować...Po prostu go pokochałam! :)[/QUOTE] W nim się nie da nie zakochać :D Quote
Paulaabp Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='jostel5']Zadzwonił telefon w sprawie Kamy...Pan w sobotę wybiera się do schroniska![/QUOTE] WSPANIALE ! :loveu: Kamcia, cudowny pies :loveu: Quote
cavani Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='jostel5']W piątek byłam z wizytą u Hery...Jest lepiej-sunia się uspokoiła,zaczyna merdać ogonem,je i wygrzewa się na słońcu!:smile: Chwyciła Pana za serce tym powrotem do Domu! :smile:[/QUOTE] Mądra sunieczka! Mam nadzieję, że jak Pana chwyciła za serce, to już nie puści... [quote name='jostel5']Zadzwonił telefon w sprawie Kamy...Pan w sobotę wybiera się do schroniska![/QUOTE] Kama już tak długo jest w schronisku, mam nadzieję, że spodoba się panu. [quote name='Gojasasa']...a w niedzielę przyjeżdża pani pooglądać psiaki(duże młode) mogę potwierdzić i dać se rękę uciąć a nawet głowę że pies szczęściarz trafi w dobre ręce :D[/QUOTE] No to ruszyły się adopcje - wspaniale :multi: To ja też dołożę jeszcze jedną dobrą wiadomość - Jutro wywożę Hasię do DT do Warszawy. Chyba Muzzy rozpoczął jakąś dobrą passę swoim przyjazdem. Muzzy - przyznaj się, odprawiłeś jakieś czary nad naszymi pieskami ;) Quote
Gojasasa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='cavani']Mądra sunieczka! Mam nadzieję, że jak Pana chwyciła za serce, to już nie puści... Kama już tak długo jest w schronisku, mam nadzieję, że spodoba się panu. No to ruszyły się adopcje - wspaniale :multi: To ja też dołożę jeszcze jedną dobrą wiadomość - Jutro wywożę Hasię do DT do Warszawy. Chyba Muzzy rozpoczął jakąś dobrą passę swoim przyjazdem. Muzzy - przyznaj się, odprawiłeś jakieś czary nad naszymi pieskami ;)[/QUOTE] JESTEŚCIE CUDOWNI :D :loveu: dzięki P.Sławkowi są zdjęcia dzięki Bejotce i Dominice są ogłoszenia dzięki ogłoszeniom i dobrym sercom są domki a dzięki wam są spacerki na których psiaczki poznają co to miłosć Quote
muzzy Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='cavani']Muzzy - przyznaj się, odprawiłeś jakieś czary nad naszymi pieskami ;)[/QUOTE] Żadnych czarów! Za to św. Franciszek na pewno coś tu podziałał i działać będzie dalej :) Siedzę nad zdjęciami większość popracowego popołudnia i wstępnie oporządziłem 1/10 zdjęć... Także coś czuję, że będą gotowe nie wcześniej niż w następny weekend, bo przyśpieszyć się tego za bardzo nie da... Quote
Bejotka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Bejotka nie narzeka wcale :) Czeka na cudne fotki, bo dobre zdjęcia to podstawa w ogłoszeniach :) Jak już będą zdjęcia to poprosimy o krótkie opisy psiaków i z Dominiką podzielimy się Ogonami do ogłoszeń :) Kama??? Cieszę się ogromnie i trzymam kciuki, żeby Pan okazał się dobrym panem :) Quote
orpha Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 czekam na Hasię , czekam ...heh i bardzo możliwe ,ze nie nacieszę się nią za długo bo mamy wizytę pa dla chętnych na suczkę ...zobaczyy co z tego eyjdzie. A u nas Hasia została nazwaną Naya Quote
dominika8460 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Bejotka']Bejotka nie narzeka wcale :) Czeka na cudne fotki, bo dobre zdjęcia to podstawa w ogłoszeniach :) Jak już będą zdjęcia to poprosimy o krótkie opisy psiaków i z Dominiką podzielimy się Ogonami do ogłoszeń :) Kama??? Cieszę się ogromnie i trzymam kciuki, żeby Pan okazał się dobrym panem :)[/QUOTE] Oczywiście! :) Quote
jostel5 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Hasia (Naya) jest już u Orphy! :) Pociągiem sucz jeździ zawodowo ;)-zero problemów ,a Cavani -zachwycona!:) Może po Nayi szansę dostanie przepiękny i przekochany Albert zaraz[B] po kastracji[/B]...? ;) Quote
Paulaabp Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='jostel5']Hasia (Naya) jest już u Orphy! :) Pociągiem sucz jeździ zawodowo ;)-zero problemów ,a Cavani -zachwycona!:) Może po Nayi szansę dostanie przepiękny i przekochany Albert zaraz[B] po kastracji[/B]...? ;)[/QUOTE] O tak, przepiękny! Quote
cavani Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) [quote name='muzzy']Siedzę nad zdjęciami większość popracowego popołudnia i wstępnie oporządziłem 1/10 zdjęć... Także coś czuję, że będą gotowe nie wcześniej niż w następny weekend, bo przyśpieszyć się tego za bardzo nie da...[/QUOTE] Sławku, będziemy czekać tak cierpliwie, jak to tylko możliwe :evil_lol: Dzięki Twoim pięknym zdjęciom na prawdę dzieje się wiele dobrego! A Hasia (Naya) jest już w Warszawie u kochanej Orphy. To kolejny husky z naszego schroniska zabrany przez tę cudowną kobietę :Rose: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/6/sukaok2lata.jpg/"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9018/sukaok2lata.jpg[/IMG][/URL] Sunieczkę powiozłam pociągiem. No, nie powiem, miałam obawy, czy żywiołowa dziewczynka nie będzie mi w pociągu rozrabiać. Ale nic w tych rzeczy - była arcygrzeczna! Całą grogę - ponad dwie godziny - przeleżała spokojniutko między siedzeniami. Ludzie przechodzili obok niej i nad nią, a ona nic sobie z tego nie robiła. Po drodze okazało się również, że wie co to kanapa i wycieczki samochodem. To musiał być kiedyś piesek domowy. Teraz w domu tymczasowym będzie czekała na wspaniały dom stały, bo Orpha tylko do takich wyadoptowuje swoich podopiecznych :loveu: Niestety mam też złą wiadomość. Kiedy pojechałam do schroniska po hasię dowiedziałam się, że za Tęczowy Most odeszła w nocy Tajga :-( [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-IzKVWK4y1DA/T47xN3ti3tI/AAAAAAAAEE4/XVJgFX5jBMg/s495/IMG_1771_resize.jpg[/IMG] To kolejny schroniskowy staruszek, który nie doczekał własnego domu :shake: Edited May 3, 2013 by cavani Quote
jostel5 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Tajga [*]...śpij spokojnie ,sunieczko. Tak strasznie ich żal-schroniskowe życie ,długie czekanie i w końcu schroniskowa śmierć....:( Quote
ola_jetz Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 O matko, teraz tak dużo psów w schronisku umiera, to straszne :-( Żegnaj Tajga :-( Quote
cavani Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Te wszystkie pieski które odeszły tej wiosny to schorowane staruszki, którym zabrakło już nadziei i sił na czekanie... Tylko tak żal, że musiały umierać w schronisku, że nie doczekały własnego domu :-( Quote
Paulaabp Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='cavani'] Niestety mam też złą wiadomość. Kiedy pojechałam do schroniska po hasię dowiedziałam się, że za Tęczowy Most odeszła w nocy Tajga :-( To kolejny schroniskowy staruszek, który nie doczekał własnego domu :shake:[/QUOTE] [quote name='jostel5']Tajga [*]...śpij spokojnie ,sunieczko. Tak strasznie ich żal-schroniskowe życie ,długie czekanie i w końcu schroniskowa śmierć....:([/QUOTE] [quote name='ola_jetz']O matko, teraz tak dużo psów w schronisku umiera, to straszne :-( Żegnaj Tajga :-([/QUOTE] Już kilka razy nie była na spacerze... nie dała rady.. nie jadła 4 dni... . Jak trafiła do schroniska tak wyła... do swojego pana... Kochany pies.. [*] . Dlaczego?! :-( Quote
dominika8460 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Żadne z tych niewinnych bid na to nie zasłużyło...Najsmutniejsze jest to, że odchodzą samotnie bez swojego opiekuna, bez kochającego domu, w samotności... Wiele z nich już tylko pewnie czeka na śmierć, bo przestały wierzyć w ''lepsze jutro'', straciły biedactwa nadzieję, a my jesteśmy w tym bezradni, bo takiemu zwierzęciu, któremu ''coś'' pod postacią człowieka (przepraszam, za wyrażenie, ale nie mogę inaczej nazwać) wyrządziło tyle krzywd, cierpienia i bólu nie da się zwrócić wiary i nadziei... Quote
Gojasasa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 żegnaj Tajga :( nie doczekałaś się swojego domku a być może właśnie po ciebie jechał :( Tajguś... :placz: Quote
orpha Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='cavani'] A Hasia (Naya) jest już w Warszawie u kochanej Orphy. To kolejny husky z naszego schroniska zabrany przez tę cudowną kobietę :Rose: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/6/sukaok2lata.jpg/"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9018/sukaok2lata.jpg[/IMG][/URL] Sunieczkę powiozłam pociągiem. No, nie powiem, miałam obawy, czy żywiołowa dziewczynka nie będzie mi w pociągu rozrabiać. Ale nic w tych rzeczy - była arcygrzeczna! Całą grogę - ponad dwie godziny - przeleżała spokojniutko między siedzeniami. Ludzie przechodzili obok niej i nad nią, a ona nic sobie z tego nie robiła. Po drodze okazało się również, że wie co to kanapa i wycieczki samochodem. To musiał być kiedyś piesek domowy. Teraz w domu tymczasowym będzie czekała na wspaniały dom stały, bo Orpha tylko do takich wyadoptowuje swoich podopiecznych :loveu: [/QUOTE] Naya grzeję dupkę u nas na DT , wyspacerowana, nakarmiona grzecznie śpi :) Niesamowita jest , grzeczniutka, posłuszna - zna siad , daj łapę, totalnie olała koty ,uwielbia moją Jowitkę, cały czas za nią drepcze :) Nie wykluczone ,że już jutro będzie miała swoje DS , dom sprawdzony juz jakiś czas temu Ogarnę Hasię i Aniu bierzemy się za Alberta :) Quote
Pani Ka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='orpha']Naya grzeję dupkę u nas na DT , wyspacerowana, nakarmiona grzecznie śpi :) Niesamowita jest , grzeczniutka, posłuszna - zna siad , daj łapę, totalnie olała koty ,uwielbia moją Jowitkę, cały czas za nią drepcze :) Nie wykluczone ,że już jutro będzie miała swoje DS , dom sprawdzony juz jakiś czas temu Ogarnę Hasię i Aniu bierzemy się za Alberta :)[/QUOTE] Ale się szybko dzieje:crazyeye:. Czyli kolejny aniołek z Białej? Trzymam kciuki, aby plany się udały. Quote
jostel5 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dzieje się, dzieje...!"Aniołek" po sesji ze Sławkiem mało mi ręki nie urwał razem z barkiem,kiedy go (ją) odprowadzałam do kojca,ale-na szczęście!-dzisiaj jest już u Orphy! :) Quote
Recommended Posts