gregorsat Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Hera adoptowana !!!:multi::multi::multi::multi::multi: Dzisiaj !!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Były zbiorowe płacze pożegnalne !!!:placz::placz::placz::placz::placz: Dobrego domku !!!:bye::bye::bye::bye::bye: Quote
Paulaabp Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dominika8460']A ja mam pytanie. Co z tą owczareczką Lucy? Została adoptowana, czy ma iść do adopcji? I na ile ta adopcja jest pewna? Tak na 100%, czy bardziej na 50%? Pytam, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. Państwo są z okolic Terespola i wypatrzyli sunię na fb. Ich córka chodzi ze mną do klasy i pytała mnie o nią. Ona jest po sterylizacji? W jakim jest wieku?[/QUOTE] ON'ka Lucy już adoptowana, nie ma jej w schronisku :) Quote
Gojasasa Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dominika8460']A ja mam pytanie. Co z tą owczareczką Lucy? Została adoptowana, czy ma iść do adopcji? I na ile ta adopcja jest pewna? Tak na 100%, czy bardziej na 50%? Pytam, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. Państwo są z okolic Terespola i wypatrzyli sunię na fb. Ich córka chodzi ze mną do klasy i pytała mnie o nią. Ona jest po sterylizacji? W jakim jest wieku?[/QUOTE] Tak Lucy Adoptowana chyba w sobotę :) ale jest wiele psiaków :D Quote
Olaaabp Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [SIZE=5]Thelma odeszła za tęczowy most :( [/SIZE] [URL="http://www.tinypic.pl/2kfo5onqmsb8"][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00375/2kfo5onqmsb8_t.jpg[/IMG][/URL] Quote
ola_jetz Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Żegnaj Thelma :-( Teraz już nie musisz się o nic martwić :-( Quote
Nelliel Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Jakiś pechowy ten miesiąc, to już kolejny z psiaków który odszedł :( Quote
Olaaabp Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 To prawda straciłam dwa kochane psiaki w ciągu tygodnia :( Quote
gregorsat Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Zonk. Dzisiaj rano, tak po 7 Hera wykorzystała chwilę nieuwagi i... tyle ją widział nowy właściciel. Dostaliśmy info ok. 15. Byliśmy w Międzyrzecu, ale po tylu godzinach to szukanie szpilki w stogu siana. Oplakatowaliśmy trochę Międzyrzec. Pozostało tylko czekać na dobre info. Quote
gregorsat Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Przed chwilą zadzwoniła Ania - Hera wróciła do nowego Pana. No - niespotykane ! Quote
arabiansaneta Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Czyli po prostu wybrała się na zwiedzanie okolicy? Quote
paula98 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Wspaniale że wróciła :D tak się o nią martwiłam Quote
Paulaabp Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='gregorsat']Przed chwilą zadzwoniła Ania - Hera wróciła do nowego Pana. No - niespotykane ![/QUOTE] [quote name='paula98']Wspaniale że wróciła :D tak się o nią martwiłam[/QUOTE] Mądry pies :) Quote
gregorsat Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ostatnia godzina do zagłosowania na Bernardyny. Kto jeszcze nie glosował na Krakvecie ??? Benki proszą o Wasz głos... Quote
gregorsat Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dzisiaj w schronisku było wielkie focenie. Kto nie był, niech żałuje. A jest czego - kto był, ten wie(ale nikt, kto był - nie powie). Tajemnica:lol: Howgh;) Quote
Nelliel Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='gregorsat']Dzisiaj w schronisku było wielkie focenie. Kto nie był, niech żałuje. A jest czego - kto był, ten wie(ale nikt, kto był - nie powie). Tajemnica:lol: Howgh;)[/QUOTE] A ja jak zwykle o niczym nie wiedziałam :c Quote
gregorsat Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ale Aria była w dobrych rękach. ;) Nie w moich, ale na mojej smyczy:multi: Cały spacer i fotografowanie miałem na nią oko:smile: Miss foto jak nic:cool2: Quote
cavani Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 To prawda - to był wspaniały i wspaniale spędzony dzień. Całe schronisko zostało postawione na baczność. Dzięki młodym i "trochę" starszym wolontariuszom udało się wyprowadzić na sesję fotograficzną wszystkie psy, które wyprowadzić się dało :multi: . Zostały w kojcach tylko te bardzo lękliwe, bardzo agresywne, albo bardzo chore. A to oczywiście nie miałoby miejsca, gdyby nie przyjechał do nas wspaniały fotograf MUZZY. Przez kilka godzin wytrwale focił nasze schroniskowe piękności. Sławku, jeszcze raz DZIĘKUJĘ :loveu: No i czekamy na zdjęcia... Cierpliwie oczywiście :siara: Quote
muzzy Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='cavani']No i czekamy na zdjęcia... Cierpliwie oczywiście :siara:[/QUOTE] I ja dziękuję za gościnę, jak zwykle bardzo miłą :) A w cierpliwość trzeba się uzbroić, i to mocno, bo zdjęć jest póki co 1569 i ich obrobienie sporo potrwa, szczególnie biorąc pod uwagę moje 'zarobienie' w najbliższych dniach... Ale obiecuję, że zdjęcia będą gotowe niezwłocznie :) Quote
Nelliel Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='gregorsat']Ale Aria była w dobrych rękach. ;) Nie w moich, ale na mojej smyczy:multi: Cały spacer i fotografowanie miałem na nią oko:smile: Miss foto jak nic:cool2:[/QUOTE] To dobrze :) Wszystkim psiakom ładne zdjęcia się przydadzą :) Quote
Bejotka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 I ja się cieszę jak "gupia" na te Sławkowe fotki :) :multi: Quote
dominika8460 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja również się przyłączam do podziękowań p.Sławkowi. :) A dzień w takim towarzystwie był naprawdę bardzo mile spędzony. Dziękuję Wam wszystkim, którzy pomagaliście! ;) Poczęstunek p.Joli cudowny i oryginalny! :) Takie majówki mogłabym mieć co roku! :loveu: P.S. Zakochałam się w Pięknym! Ten pies jest tak wesoły pomimo tego, że los mu nie sprzyja. Cudowny, cudowny, cudowny! :loveu: Weronika (Gojasasa) jest chyba jego wolontariuszką...Przepraszam Weronika, ale nie potrafiłam nad tym zapanować...Po prostu go pokochałam! :) Quote
Pani Ka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 1569 zdjęć:crazyeye:! Czekamy cierpliwie na wyniki sesji;) Quote
cavani Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pani Ka, tych zdjęć jest aż tyle, bo Muzzy powiedział, że będzie "focił" do ostatniego psa" :lol:. Kilkaset psów ma zdjęcia i w ruchu i w postawie i portretowe. Biedny, dzielny fotograf był na końcu baaardzo już zmęczony! No my troszeczkę też... Teraz tylko my, wolontariusze mamy zadanie bojowe, żeby jak najwięcej tych pieseczków ze zdjęć rozpoznać i opisać, żeby kochana Bejotka na nas nie narzekała i chciała nam dalej pieseczki ogłaszać :-) A Dominika też na pewno w tym ogłaszaniu pomoże pomoże :-) Quote
jostel5 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 I ja dołączam się do serdecznych podziękowań kierowanych w stronę wszystkich ,którzy byli i za wszystko ,co robili! :):loveu: A Ty ,Muzzy-jesteś WIELKI!:iloveyou::loveu: Jak zawsze! :) W piątek byłam z wizytą u Hery...Jest lepiej-sunia się uspokoiła,zaczyna merdać ogonem,je i wygrzewa się na słońcu!:) Chwyciła Pana za serce tym powrotem do Domu! :) Quote
dominika8460 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='cavani']Pani Ka, tych zdjęć jest aż tyle, bo Muzzy powiedział, że będzie "focił" do ostatniego psa" :lol:. Kilkaset psów ma zdjęcia i w ruchu i w postawie i portretowe. Biedny, dzielny fotograf był na końcu baaardzo już zmęczony! No my troszeczkę też... Teraz tylko my, wolontariusze mamy zadanie bojowe, żeby jak najwięcej tych pieseczków ze zdjęć rozpoznać i opisać, żeby kochana Bejotka na nas nie narzekała i chciała nam dalej pieseczki ogłaszać :-) A Dominika też na pewno w tym ogłaszaniu pomoże pomoże :-)[/QUOTE] Oczywiście, że pomogę! :) Quote
Recommended Posts