Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hera adoptowana !!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Dzisiaj !!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Były zbiorowe płacze pożegnalne !!!:placz::placz::placz::placz::placz:
Dobrego domku !!!:bye::bye::bye::bye::bye:

Posted

[quote name='dominika8460']A ja mam pytanie. Co z tą owczareczką Lucy? Została adoptowana, czy ma iść do adopcji? I na ile ta adopcja jest pewna? Tak na 100%, czy bardziej na 50%? Pytam, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. Państwo są z okolic Terespola i wypatrzyli sunię na fb. Ich córka chodzi ze mną do klasy i pytała mnie o nią. Ona jest po sterylizacji? W jakim jest wieku?[/QUOTE]

ON'ka Lucy już adoptowana, nie ma jej w schronisku :)

Posted

[quote name='dominika8460']A ja mam pytanie. Co z tą owczareczką Lucy? Została adoptowana, czy ma iść do adopcji? I na ile ta adopcja jest pewna? Tak na 100%, czy bardziej na 50%? Pytam, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. Państwo są z okolic Terespola i wypatrzyli sunię na fb. Ich córka chodzi ze mną do klasy i pytała mnie o nią. Ona jest po sterylizacji? W jakim jest wieku?[/QUOTE]
Tak Lucy Adoptowana chyba w sobotę :) ale jest wiele psiaków :D

Posted

[SIZE=5]Thelma odeszła za tęczowy most :( [/SIZE]
[URL="http://www.tinypic.pl/2kfo5onqmsb8"][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00375/2kfo5onqmsb8_t.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Zonk.
Dzisiaj rano, tak po 7 Hera wykorzystała chwilę nieuwagi i... tyle ją widział nowy właściciel.
Dostaliśmy info ok. 15.
Byliśmy w Międzyrzecu, ale po tylu godzinach to szukanie szpilki w stogu siana.
Oplakatowaliśmy trochę Międzyrzec.
Pozostało tylko czekać na dobre info.

Posted

[quote name='gregorsat']Przed chwilą zadzwoniła Ania - Hera wróciła do nowego Pana.
No - niespotykane ![/QUOTE]

[quote name='paula98']Wspaniale że wróciła :D tak się o nią martwiłam[/QUOTE]

Mądry pies :)

Posted

[quote name='gregorsat']Dzisiaj w schronisku było wielkie focenie.
Kto nie był, niech żałuje.
A jest czego - kto był, ten wie(ale nikt, kto był - nie powie).
Tajemnica:lol:
Howgh;)[/QUOTE]

A ja jak zwykle o niczym nie wiedziałam :c

Posted

To prawda - to był wspaniały i wspaniale spędzony dzień. Całe schronisko zostało postawione na baczność. Dzięki młodym i "trochę" starszym wolontariuszom udało się wyprowadzić na sesję fotograficzną wszystkie psy, które wyprowadzić się dało :multi: . Zostały w kojcach tylko te bardzo lękliwe, bardzo agresywne, albo bardzo chore.

A to oczywiście nie miałoby miejsca, gdyby nie przyjechał do nas wspaniały fotograf MUZZY. Przez kilka godzin wytrwale focił nasze schroniskowe piękności.
Sławku, jeszcze raz DZIĘKUJĘ :loveu:

No i czekamy na zdjęcia... Cierpliwie oczywiście :siara:

Posted

[quote name='cavani']No i czekamy na zdjęcia... Cierpliwie oczywiście :siara:[/QUOTE]
I ja dziękuję za gościnę, jak zwykle bardzo miłą :) A w cierpliwość trzeba się uzbroić, i to mocno, bo zdjęć jest póki co 1569 i ich obrobienie sporo potrwa, szczególnie biorąc pod uwagę moje 'zarobienie' w najbliższych dniach... Ale obiecuję, że zdjęcia będą gotowe niezwłocznie :)

Posted

[quote name='gregorsat']Ale Aria była w dobrych rękach. ;)
Nie w moich, ale na mojej smyczy:multi:
Cały spacer i fotografowanie miałem na nią oko:smile:
Miss foto jak nic:cool2:[/QUOTE]

To dobrze :) Wszystkim psiakom ładne zdjęcia się przydadzą :)

Posted

Ja również się przyłączam do podziękowań p.Sławkowi. :) A dzień w takim towarzystwie był naprawdę bardzo mile spędzony. Dziękuję Wam wszystkim, którzy pomagaliście! ;) Poczęstunek p.Joli cudowny i oryginalny! :) Takie majówki mogłabym mieć co roku! :loveu:

P.S. Zakochałam się w Pięknym! Ten pies jest tak wesoły pomimo tego, że los mu nie sprzyja. Cudowny, cudowny, cudowny! :loveu:
Weronika (Gojasasa) jest chyba jego wolontariuszką...Przepraszam Weronika, ale nie potrafiłam nad tym zapanować...Po prostu go pokochałam! :)

Posted

Pani Ka, tych zdjęć jest aż tyle, bo Muzzy powiedział, że będzie "focił" do ostatniego psa" :lol:.
Kilkaset psów ma zdjęcia i w ruchu i w postawie i portretowe. Biedny, dzielny fotograf był na końcu baaardzo już zmęczony!
No my troszeczkę też...

Teraz tylko my, wolontariusze mamy zadanie bojowe, żeby jak najwięcej tych pieseczków ze zdjęć rozpoznać i opisać, żeby kochana Bejotka na nas nie narzekała i chciała nam dalej pieseczki ogłaszać :-) A Dominika też na pewno w tym ogłaszaniu pomoże pomoże :-)

Posted

I ja dołączam się do serdecznych podziękowań kierowanych w stronę wszystkich ,którzy byli i za wszystko ,co robili! :):loveu:
A Ty ,Muzzy-jesteś WIELKI!:iloveyou::loveu: Jak zawsze! :)

W piątek byłam z wizytą u Hery...Jest lepiej-sunia się uspokoiła,zaczyna merdać ogonem,je i wygrzewa się na słońcu!:) Chwyciła Pana za serce tym powrotem do Domu! :)

Posted

[quote name='cavani']Pani Ka, tych zdjęć jest aż tyle, bo Muzzy powiedział, że będzie "focił" do ostatniego psa" :lol:.
Kilkaset psów ma zdjęcia i w ruchu i w postawie i portretowe. Biedny, dzielny fotograf był na końcu baaardzo już zmęczony!
No my troszeczkę też...

Teraz tylko my, wolontariusze mamy zadanie bojowe, żeby jak najwięcej tych pieseczków ze zdjęć rozpoznać i opisać, żeby kochana Bejotka na nas nie narzekała i chciała nam dalej pieseczki ogłaszać :-) A Dominika też na pewno w tym ogłaszaniu pomoże pomoże :-)[/QUOTE]

Oczywiście, że pomogę! :)