oska1983 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :) widzę, że Łowicz powoli przenosi się do Warki. Mam nadzieję, że ta psinka też szybko znajdzie domek. Chociaż ten hotel to chyba jest całkiem spoko:D Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jamor ma dobrą rekę do naszych psiaków!;) Quote
Vlk Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 taaaki cudny :) domek gdzieś czeka na pewno, tylko jeszcze o tym nie wie, że na Nikusia :) Quote
Dora Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja moge wrzucic chlopaka do nas na strone, tylko potrzebny opis i foteczki :) Czy Niko jest wykastrowany ? Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tak, Niko jest po kastracji, opis z pierwszej strony trzeba zmienić, bo się chłopak nieco różni już teraz. Prawdziwy opis jest w kilku ostatnich postach, ale jak trzeba sklecić jakiś opis to zrobię, bo i tak muszę do ogłoszeń. Dora - dziękujemy! Quote
Dora Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No to mam prosbe i mysle ze tak bedzie najprosciej, wyslij mi opis i kilka fotek na adres [email protected] Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dora wielkie dzieki!Czekamy jeszcze na opinię Jamora o naszym Niko ale mysle,ze będzie rózniła sie niewiele,.oczywiście doda cos po Jamorowemu...i na to czekamy! Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jamor się odezwał: Napisał mamanabank Jamor, gdyby tak udało Ci się słowo o Niko napisać, byłoby super. Zauważyłeś w ogóle, że ktoś Ci jeszcze jednego burka podrzucił? Uważam, że to jakis podstęp z Waszej strony. Nico to brat nory. W opisie charakterystyki mozecie wykorzystac norową, imię tylko zmienic.chłopak jest niesamowity. zachowuje sie,jakby miekszał z naszymi psami od urodzenia. Co więcej -Bronek i Rufus , ktorzy na wybieg wychodzą indywidualnie upodobali sobie Nico, stają przed jego boksem i się z nim liżą. nigdy nie widziałem u nich takich reakcji. Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wiedziałam,że Niko jest niesamowity!A przy okazji socjalizuje Bronka!:evil_lol: Quote
jamor Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ten wasz opis z 1 post wcale nie pasuje do Nico, chyba ze to nie te psy. zresztą w sobote lub niedziel nagram Wam kawałek. Jest wesoły kontaktowy . do dsieci tez sie nada, tylko pamietajmy , ze dzieci dzieli sie na dwie kategorie, są dzieci i skur...... Zartuje oczywiscie Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tak, tak, parę postów wyżej jest napisane, ze opis już się nie nadaje, bo był robiony po wypadku, teraz Niko to inny Niko, a na filmik poczekamy! Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 oska1983 napisał(a)::) widzę, że Łowicz powoli przenosi się do Warki. Warka produkuje jabłka dla Łowicza, a Łowicz sok z jabłek dla Warki Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jamorku,tak mniej wiecej od 44 postu widac metamorfozę Niko!Prosze raz jeszcze, przeczytaj cały watek Niko,jesteś fachowcem zalezy nam na Twojej opinii.:roll: Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Romka napisał(a):Wiedziałam,że Niko jest niesamowity!A przy okazji socjalizuje Bronka!:evil_lol:Cholera a jak to Bronek nauczy Niko swoich numerów!Niko juz potrafi otwierac boksy!Dobbrze,ze u nich dzielnicowym jest Jamor!:diabloti: Quote
pelaodrudego Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Chcę dać ogłoszenia "na miasto" (pierwsze zasypal śnieg) ale w takim razie poczekam na aktualne info o Niko. Czy jest ezansa żeby byly jeszcze dzisiaj? Quote
Romka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Mamanabank to juz druga prosba ,prosze pomóż Niko! Quote
mamanabank Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Niko jest psem bardzo dobrze zsocjalizowanym, radosnym i otwartym, a przy okazji aktywnym, uwielbia ciągnąć i biegać, świetnie nadaje się jako towarzysz do biegania lub doggtrekingu, przeciąganie zabawek również jest jego pasją. Uwielbia zabawy z innymi psami i dziećmi. Dorośli też się nadadzą, ale muszą być ludźmi aktywnymi, bez względu na wiek. Niko ma ok. roku, może mniej, zachowuje się jak podrostek (sika jeszcze na czterech), również w domu, jest po kastracji, po niedawnym wypadku, w którym doznał wstrząśnienia mózgu, nie ma już śladu. Może mieszkać z innymi psami (bez względu na płeć, takie np moje psy dwa samce i suka zaakceptowały go bez problemu w progach swojego domu, mimo, że na inne duże psy zwykle rzucają się z mordą, on wchodzi jak do siebie, cały zadowolony, ogon chodzi na lewo i prawo, on lubi psy, a psy lubią jego, mamy nadzieję, że to się nie zmieni, bo proces socjalizacji u Jamora trwa), a nawet kotami. Lubi rywalizować o jedzenie, ale jest posłuszny, tzn. łatwo nad nim zapanować, nie wiem jak w terenie, bo nie puszczałam go bez smyczy, tutaj powinien się wypowiedzieć Jamor, jak jest z wracaniem do boksu... dosyć szybko się uczy, siad to dla niego siad, jeśli tylko się opłaca usiądzie na pewno, z innymi komendami nie eksperymentowałam. Jest pozbawiony agresji w stosunku do ludzi, można go dotykac po brzuchu, łapach, oglądać zęby i co kto lubi. Świetnie odnajduje się w warunkach zupełnego zwariowania, jakie panuje np. u mnie w domu, dużo dzieci, dużo zwierząt, zamieszanie jak najbardziej wskazane na dzień dzisiejszy ( w pierwszym poście jest odwrotnie ponieważ był dopiero co po wypadku) Jeśli ktoś lubi szaleństwo na śniegu, jazdę na butach i wywrotki polecam Niko na już, póki śnieg leży, zabawa gwarantowana! Jak mi się coś jeszcze przypomni napiszę. Jamor, jeśli coś nie tak napisałam, proszę o korektę, dziewczyny też, chodziłyście z nim na spacery. Quote
mamanabank Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a, i nie jest to tekst do ogłoszeń, tylko bardziej taki dający pojęcie jakim psem jest Niko. Quote
mamanabank Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=886318171 Figa, czy mogłabyś uzupełnić pierwszy post, wpisac nowy opis i wkleić ogłoszenia? Quote
mamanabank Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Owieczka']NIKO ogłoszony na : gumtre.pl adopcjapsa.pl Animalia.pl Petsy.pl kupiepsa.pl e-zwierzaki.pl pineska.pl przygarnijzwierzaka.pl Owieczko czy te ogłoszenia są aktualne? Quote
Romka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zapytałam dziewczyn na watku Lando czy moga cos powiedziec o domu do ktorego ewentualnie ma iść Lando. Quote
Recommended Posts