Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Kaju wet jest przy Starościńskiej!Tak tam jest Niko! Quote
kajkoowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wiedziałam, ze coś pokreciłam. Sopel też chodzi tam do weta. Jak się Nikus czuje? Quote
mamanabank Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Niko w obiektywie Romki tarzający się w zapaszkach Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wczoraj Niko miał wizyte ewentualnych przyszłych włascicieli,mlodzi ludzie(małżeństwo )przyjechali w odwiedziny do Nikuśka az z Łodzi!Odwiedzili Nikuśka w lecznicy!Z rozmowy telefonicznej wynika ,że pies ich zachwycil i są zdecydowani zabrać psa zaraz po opuszczeniu lecznicy!Przyjadą po Niko we wtorek!Czekamy na sprawdzenie domku i wtedy...pożegnamy Nikuśka! Quote
kajkoowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Oby domek był dobry! Nikuś w schronisku jest taki zmarnowany i smutny... [IMG]http://i46.tinypic.com/j8jdsl.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/64hzee.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/n4fms0.jpg[/IMG] Quote
mamanabank Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 NIKO nie jedzie, SZUKAMY DOMU DALEJ! Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tak,około 16 dowiedziałam się,że Niko nie pojedzie do nowego domku!Jak napisali mi państwo w smsie pytali o psiaka z taka mieszanka ras i boja się,że pies moze być nieprzewidywalny!Boja sie,że tresura,której chcieli poddać psa coś ewentualnie mogłaby wypaczyć w charakterze psa!Nie znaja tez do końca reakcji Niko na koty!Podobno na spacerze Niko próbował zdominować innego psa(w domyśle jest dominujący i trudny)Koty w lecznicy nie reagowały na szczekanie psa(Niko raczej wyje i warczy) a koty państwa syczałyby i być może Niko byłby agresywny w takiej sytuacji!Moze to dobrze,ze stało sie to teraz a nie po adopcji ale jestem trochę zawiedziona postawą państwa!Przykro także ze względu na psiaka!Pewnie widząc przyszlych właścicieli poczul sie pewnie i jeszcze ten spacer i pewnie tym sobie nagrabił!Przykro mi Niko!Szukamy dalej domku dla Niko! Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 z tą mieszanką to jest tak, że możemy powiedzieć na pewno, ze jest mieszańcem husky, ale azjata to takie luźne skojarzenie, ale może zniechęcać, ludzie boją si,ę azjatów. Quote
Deunan Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zajrzyjcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175389-Wracamy-Aza-sunia-z-piekA-a[/url] Quote
Pluto Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [FONT=Arial][SIZE=2]Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL. [url]http://www.dogomania.pl/threads/121908-FPR-ZwP-WAE-tek-Fundacji-POMAGAJMY-RAZEM-ZWIERZETA-W-POTRZEBIE-w-A-odzi[/url] [/SIZE][/FONT] Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Trzeba się bronić przed takimi zależnościami,macie racje! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziewczyny były dzis w schronisku ,podobno Nikuś koniecznie chcial isC na spacer ale dzis przyszła kolej na sesję zdjęciowa jego towarzysza z boksu i kochana psinka nie była dzis na spacerze! Quote
Figafiga Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 dlatego zmieniałam opis, ale głupota jest rezygnować z psa po opisie...przecież my tylko domniemamy co za mix...jak człowiek chce to weźmie a jak nie to nie...szkoda Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dobrze Figuś zrobisz!Może byli to bardzo młodzi ludzie i nie mieli doświadczenia! Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nikt nie wpisuje sie na wątek,zaponialyśmy o Niko? Quote
Plicha Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hej dziewczyny własnie wpadłam na wątek, czy ogłaszałyście psiaka na stronach huskowych itp.? Może by pomogli. Jeśli nie to mogę spróbować zamiescic tam jakieś ogłoszenia. Niko wygląda jak starszy brat mojej 6 miesiecznej suni :) Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nie, nie próbowałyśmy, jeśli możesz pomóc... Niko będzie wdzięczny :loveu: Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Niko bedzie wdzieczny to moj ulubieniec!to super pies! Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Plicha napisz co ze zgłoszeniem Niko na wątek huskich!Bardzo nam zależy! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Plicha czy pomyślałaś trochę o naszym Niko?Chcemy Ci podziękować!:lol: Quote
Mantis Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Banerek dla Niko. [SIZE="1"]Tam jest niewidoczny napis... Niko, sio ze schroniska, do domu! Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tak sio ze schroniska!Byłam w sobote w schronisku!Niko pasuje do zimowej scenerii i pewnie jako jeden z niewielu psiakow nie narzeka na zimno!Ma piekną sierć jak wiecie !Jak zawsze siedział i patrzył co dzieje sie w schronisku!KIedy Grażynka wyprowadzała Diankę interesował sie tylko tym!Doszłam do wniosku,że mały tez chciałby pójść na spacer ,ale niestety nie miałysmy czasu!Dostał serdelka i mizianko po głowie i pyszczku!Lubi to bo widać to w jego zachowaniu!Tak jakby zmykał oczy! Quote
kapoka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 chcialam napisac cos od siebie po przeczytaniu calosci tematu, otoż: wasze zachowanie, opiekunów niko, jest dla mnie conajmniej niepoważne... jak mozecie wypisywac, ze tacy to straszni ludzie, psa nie wzieli? ja to rozumiem, skoro mieli male dziecko, mogli sie obawiac, a wziecie psa na spacer zeby troche go poznac nie wydaje mi sie ani troche dziwne czy niewlasciwe. przepraszam bardzo, ale gdyby ja chciala adopotowac psa ze schroniska chcialabym go rowniez poznac, dlatego nawet nie uwazam, ze gdybym nawet kilka razy przyjechala i wyszla z nim na spacer nie byloby niczyms niedobrym, bo wy to nawet nie mozecie mu czestego wyjscia zapewnic. druga rzecz: skoro domniemywacie, ze pies jest mixem takim i takim to jego wiek jest rowniez wiekiem domniemanym i rownie dobrze moze miec 2 lata, zgadza sie? po tym co przeczytalam na tym forum wspolczuje ci niko, nic wiecej nie dodam. Quote
oska1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 a to ciekawe że kapoka, osoba która napisała 1 post od razu atakuje ludzi którzy pomagają zwierzętom od kilku miesięcy czy lat. Jeżeli utworzyłaś konto na dogo po to by obrażać innych to gratuluję pomysłu. Może na kozaczek.pl załóż konto, tam też można komentować Quote
Recommended Posts