ihabe Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Madre słowa Tereniu, oj mądre!!!! Dziekuję , że przybyłaś na watek Quote
Poker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pytajcie się na Cudną delarowałam 30 zł miesięcznie, to mogę przenieść na malucha tę deklarację. Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja nie mogę już nic deklarować. Tu nie pomogę w ten sposób. Quote
TERESA BORCZ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 SUPER. Czyli pierwszy krok zrobiony. pierwsze deklaracje już możemy zapisywać w 1 poście. będzie więcej. Hotelik u zuziM jest od dzisiejszego ranka wstępnie zarezerwowany, ale to bedzie aktualne zaraz jak staną pierwsze nowe miejsca. dostaniemy wiadomość. do tego czasu gdzieś musi przeżyć. kto znajdzie dla niego dt do czasu wyjazdu do hoteliku. Może sie zdarzyć że jeszcze wcześniej znajdziemy mu ds. To są kroki wstępne takie by przyspieszyć akcję. Mam jeszcze miejsce do sprawdzenia na bezpłatny dt do połowy grudnia. dam znac jaki wynik. teraz kwestujmy i szukajmy dt. SZUKAMY TEŻ LEPSZYCH POMYSŁÓW DLA PSIKA., BYLE NIE CIERPIAŁ W ZGRAI. Quote
TERESA BORCZ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 POKER, SłOŃKO, A MOŻE Z PRZELANIEM DEKLARACJI CUDNEJ NA BERI PRZEJDZIE TEŻ NA BIEDAKA JEJ SZCZĘŚCIE : BŁYSKAWICZNY DOMEK LUB CHOCIAŻ SPORO DEKLARACJI.???!! oby. Quote
Mysia_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Kochani, a czy u ZuziM nie są czasami tylko kojce na dworze?? Quote
Divi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zrobiłam chłopakowi ogłoszenie. [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Berni-czeka-na-domek-ale-tylko-kochany-W0QQAdIdZ170422089[/url] Quote
Mysia_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Divi']Zrobiłam chłopakowi ogłoszenie. [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Berni-czeka-na-domek-ale-tylko-kochany-W0QQAdIdZ170422089[/url][/QUOTE] dziękujemy :loveu: Myślę, że w jego przypadku powinniśmy się skupić na szukaniu właśnie domku stałego ;) Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Mysia_']Kochani, a czy u ZuziM nie są czasami tylko kojce na dworze??[/QUOTE] Ale są bardzo dobrze ocieplone, także zwierzaczkom napewno nie jest zimno ;) Quote
Mysia_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='__Lara']Ale są bardzo dobrze ocieplone, także zwierzaczkom napewno nie jest zimno ;)[/QUOTE] __Lara, ale tak czy siak to tam jest buda... A Beri to psiak, który nie zna czegoś takiego jak buda i się absolutnie na dwór i to jeszcze przed zimą nie nadaje.... Quote
marysia55 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 no właśnie!! ślepy, domowy pies przerzucony nagle do budy na dworze. Nie wiem czy to dobry pomysł :shake:. Mało, że nie widzi to jeszcze nie wie do czego służy buda. Quote
Mysia_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 tymbardziej, że ona wcale na dworze nie lubi przebywać (chyba, ze na jakimś fajnym spacerku, ale to inna sprawa), jak go wypuszczę rano na dwór to robi co ma zrobić i szczeka pod drzwiami, żeby go wpuścić... Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='marysia55']no właśnie!! ślepy, domowy pies przerzucony nagle do budy na dworze. Nie wiem czy to dobry pomysł :shake:. Mało, że nie widzi to jeszcze nie wie do czego służy buda.[/QUOTE] Rozumiem cioteczki. W sumie to gubię się w tej ilości wątków i nawet do końca nie wiedziałam pod kątem jakiego psiaka pytacie, wybaczcie :oops: Quote
zuza1308 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Beri sercem jestem z Tobą:loveu: [URL]http://www.darmoweogloszenia.pl/ogloszenia.php?kat=155&id=94063[/URL] Quote
Mysia_ Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='zuza1308']Beri sercem jestem z Tobą:loveu: [URL]http://www.darmoweogloszenia.pl/ogloszenia.php?kat=155&id=94063[/URL][/QUOTE] dziękujemy ;) miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie Berika... ale taki... hmm... Myślę, że nic z tego nie będzie. Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 z tego co dziś przeczytałam to decyzja o wysłaniu Beri do hoteliku nie zapadła? W takim razie deklaruję te 30 zł ,ale sie wstrzymuję z wpłatą do chwili wyjaśnienia sytuacji.w razie czego dajcie mi znać na PW. Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Oby po tym jednym były następne. Bardziej konkretne. Off To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek Quote
zuza1308 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Mysia_']dziękujemy ;) miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie Berika... ale taki... hmm... Myślę, że nic z tego nie będzie.[/QUOTE] Oby tych telefonów było więcej i to konkretnych!!! Berik musi znaleźć cudowny domek- to taki śliczny psiak!!! Quote
Mysia_ Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='zuza1308']Oby tych telefonów było więcej i to konkretnych!!! Berik musi znaleźć cudowny domek- to taki śliczny psiak!!![/QUOTE] oby! Tak bardzo bym chciała, żeby juz miał swój domek.... Quote
zuza1308 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie traćmy nadziei, napewno jest gdzieś ten jedyny człowiek, który pokocha Berika i da mu domek... Quote
Bjuta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wznowiłam Barriemu wyróżnione allegro, gdyby ktoś był chętny zafundować mu następne wznowienie (12 zł) to by było super, bo ja w grudniu, to już tylko zwykłe... [url]http://www.allegro.pl/item830436877_beriemu_zdarzy_sie_cud_pies_psy.html[/url] Quote
zuza1308 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Bjuta']Wznowiłam Barriemu wyróżnione allegro, gdyby ktoś był chętny zafundować mu następne wznowienie (12 zł) to by było super, bo ja w grudniu, to już tylko zwykłe... [url]http://www.allegro.pl/item830436877_beriemu_zdarzy_sie_cud_pies_psy.html[/url][/QUOTE] Ja mu zafunduję, proszę o dane do przelewu na PW Quote
Recommended Posts