Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo dobra, piszę bo już nie wytrzymam ciśnienia tajemnicy :diabloti:

Jutro wieczorem Timba przyjeżdża do mnie :loveu:
ale nie będzie już Timbą, trwa wymyślanie nowego imienia.

Posłanko czeka :loveu: i wszystko, a najbardziej to ja się nie mogę doczekać :)

Posted

Niunia już u nas!
Dostała imię Beza :loveu:
W samochodzie rzygała jak kot - to chyba jakaś kara od przeznaczenia, bo poprzednie psy bezproblemowo znosiły jazdę autem, i w Bezie się skumulowało wszystko :diabloti:

Domem była wystraszona (zwłaszcza schodami), cichutko pozwiedzała, trzyma się mnie jak przyklejona - mam nadzieję że szybko się rozkręci ;)

Ale mięciutkie posłanko wie do czego służy - już się księżniczka umościła i właśnie przysypia, jak sobie patrzę na nią :loveu:

Pucek był baardzo zaintrygowany, zapoznanie przeszło bez zgrzytów - mała wyraźnie się go bała, więc obwąchali sobie pyszczki nawzajem i tyle. Ale kiedy Beza wycofała się na swoje legowisko i Pucek chciał wleźć za nią, warknęła. Myślę że się dogadają :)

To tyle, w sumie nie wiem o czym pisać taka jestem podekscytowana, jak tylko znajdę kabel od aparatu to wkleję zdjęcia :)

Posted

Bardzo się cieszę, że sunia już w domku. Trochę czasu minie zanim się zaaklimatyzuje i pokaże prawdziwe "ja" :diabloti:.
Na pewno się z Puckiem dogadają :loveu:
Niech sobie niunia śpi spokojnie, odsypia schronisko i stresy...

No i czekamy na mnóstwo zdjęć :cool3: (Pinkmoon, szukaj tego kabelka :mad:)

Posted

Kabelka od aparatu nie znalazłam, więc tylko dwa średniej jakości zdjęcia z komórki.

Niunia kochana :loveu: leży sobie cichutko na posłanku... a jak juz wstaje, to umie siadać za smaczki :)

I strasznie boi się schodów.

Posted

Zaraz śmigamy na wieczorny spacerek, na razie żadnej wpadki w domu nie było, ładnie się załatwiała na dworze - tak trzymać ;)

Jutro wybierzemy się do weta zapoznać z nową pacjentką i pokazać łapeczkę, bo ma brzydkie obtarcie, miała smarowane w schronisku maścią Kocha więc zobaczymy co dalej z tym będziemy robić.

No i jutro pewnie będzie ładna sesja foto porządnym aparatem ;)

Posted

Akurat, jakby mogła, na pewno by powiedziała "co wyście mi zrobili, miałam taki fajny boks i kumpli Chappiego i Szarkę, a tutaj każą chodzić po SCHODACH :mad:"

:evil_lol: