Fiks Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 pinkmoon napisał(a):A tu były takie fajne fotki z Norwegiem i Tito, gdzie się podziały? Na wątku Norwega :D Quote
pinkmoon Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Noooo dobra, piszę bo już nie wytrzymam ciśnienia tajemnicy :diabloti: Jutro wieczorem Timba przyjeżdża do mnie :loveu: ale nie będzie już Timbą, trwa wymyślanie nowego imienia. Posłanko czeka :loveu: i wszystko, a najbardziej to ja się nie mogę doczekać :) Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ale śliczności :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Pinkmoon, strasznie się cieszę :lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :multi: za nowe życia w domeczku u pańci :knajpa: Quote
pinkmoon Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Ja tylko czekam na przedstawienie z Puckiem w roli głównej :diabloti: Quote
Litterka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wow! Ale super! Powodzenia obu Paniom! Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Pucek to killer, biedna Timba Ja też bardziej się martwię o nią niż o niego :diabloti: Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Niunia już u nas! Dostała imię Beza :loveu: W samochodzie rzygała jak kot - to chyba jakaś kara od przeznaczenia, bo poprzednie psy bezproblemowo znosiły jazdę autem, i w Bezie się skumulowało wszystko :diabloti: Domem była wystraszona (zwłaszcza schodami), cichutko pozwiedzała, trzyma się mnie jak przyklejona - mam nadzieję że szybko się rozkręci ;) Ale mięciutkie posłanko wie do czego służy - już się księżniczka umościła i właśnie przysypia, jak sobie patrzę na nią :loveu: Pucek był baardzo zaintrygowany, zapoznanie przeszło bez zgrzytów - mała wyraźnie się go bała, więc obwąchali sobie pyszczki nawzajem i tyle. Ale kiedy Beza wycofała się na swoje legowisko i Pucek chciał wleźć za nią, warknęła. Myślę że się dogadają :) To tyle, w sumie nie wiem o czym pisać taka jestem podekscytowana, jak tylko znajdę kabel od aparatu to wkleję zdjęcia :) Quote
agnieszka32 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bardzo się cieszę, że sunia już w domku. Trochę czasu minie zanim się zaaklimatyzuje i pokaże prawdziwe "ja" :diabloti:. Na pewno się z Puckiem dogadają :loveu: Niech sobie niunia śpi spokojnie, odsypia schronisko i stresy... No i czekamy na mnóstwo zdjęć :cool3: (Pinkmoon, szukaj tego kabelka :mad:) Quote
magenka1 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zapisuję się będę śledzić Waszą miłość :) Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Kabelka od aparatu nie znalazłam, więc tylko dwa średniej jakości zdjęcia z komórki. Niunia kochana :loveu: leży sobie cichutko na posłanku... a jak juz wstaje, to umie siadać za smaczki :) I strasznie boi się schodów. Quote
Fiks Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O ja :lol: Beza vel. Timba vel. Pepper vel. Lamia na posłanku :loveu: Przyzwyczai się do schodów, nawet nie zauważysz kiedy zacznie śmigać. Quote
Litterka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Fajnie razem wyglądacie! Rzuciłam okiem na te pierwsze zdjęcia na wątku... Tak, to dobrana para! :) Quote
zmierzchnica Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 To cudownie, że sunia ma dom u Ciebie, pinkmoon :loveu: Prześliczna jest. Będę śledzić wątek :p Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zaraz śmigamy na wieczorny spacerek, na razie żadnej wpadki w domu nie było, ładnie się załatwiała na dworze - tak trzymać ;) Jutro wybierzemy się do weta zapoznać z nową pacjentką i pokazać łapeczkę, bo ma brzydkie obtarcie, miała smarowane w schronisku maścią Kocha więc zobaczymy co dalej z tym będziemy robić. No i jutro pewnie będzie ładna sesja foto porządnym aparatem ;) Quote
agnieszka32 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Widać na zdjęciach, że troszkę niunia zdezorientowana jest. Super sunia! Quote
Litterka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Za parę dni jej przejdzie to zdezorientowanie :) Ehhh, przypomniało mi się, jak wzięłam Mikrę... Fajne uczucie, prawda? :) Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Chrapiąca Beza mówi ciociom dobranoc :loveu: Quote
Fiks Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ale Bezunia los na loterii wygrała, ma psina szczęście :loveu: Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Akurat, jakby mogła, na pewno by powiedziała "co wyście mi zrobili, miałam taki fajny boks i kumpli Chappiego i Szarkę, a tutaj każą chodzić po SCHODACH :mad:" :evil_lol: Quote
Recommended Posts