Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ciotka, ja takiego zaproszenia nie zauważyłam! Jak zrobi się w końcu wiosna to musimy się razem z Fiksem i Bezą wybrać ;)

Ja nadal jestem w szoku że ta schroniskowa wariatka okazała się takim spokojnym leniuchem, to już prawie 2 miesiące a ona ciągle nie pokazała rogów ;) I dobrze - wszyscy są nią zachwyceni, jest cudownym, bezproblemowym i bardzo uczuciowym psiakiem :loveu:

W weekend jakieś nowe zdjęcia muszę porobić!

Posted

No właśnie jest coraz lepiej, nie jest jeszcze do końca zagojona ale widać znaczną poprawę! Tak więc w tej kwestii jestem dobrej myśli :)

kilka zdjęć sprzed paru dni

i Pucka tu dawno nie było :loveu:

a oprócz tego mogę napisać juz oficjalnie, że za 1,5 tygodnia Beza będzie miała 'siostrzyczkę'... jedną z tych klusek :)

Posted

Kana napisał(a):
To setery zapewne ciotka :D
Gordon setery?? :)

no własnie się zastanawiałam ale wydawało mi się że takie maluszki to pewnie raczej spaniele...ale rzeczywiście gabarytowo dla bezy pasowała by siostrzyczka seterka bardziej niż spanielka. i lunka(*) chyba tez była seterkowata...

Posted

No to spokój w domu wam się skończy...będziecie mieć małą szarańcze :D
Mnie się tęskni za jakimś szczeniorem w domu :D
Teraz to nawet na DT bidy żadnej wziąć nie mogę bo tata choruje i babcia nasza już leżąca niekontaktująca :(

Ale za dwa lata się szykuje na kolejnego hasiora :D

Posted

JUTRO KLUSKA PRZYJEŻDŻA...!!!

Tzn, cała rodzina jedzie po nią odebrać z hodowli... wszyscy oprócz mnie, bo zachciało mi się w soboty pracować :p

Biedna Beza jeszcze nie wie co ją czeka :evil_lol: