Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bura']Nie wiecie, czy jest już szansa na podanie stawek?[/QUOTE]

dopiero 19stego zakonczyli przyjmowanie zgloszen zdaje sie :D
stawki pewnie beda na tydzien przed wystawa :]

Posted

[quote name='black-manor']W bannerze dodatkowo jest napisane: CACIB, EAST WINNER, więc tytuł ten chyba również bedzie przyznany. Mam nadzieję.... :P[/QUOTE]

Ten tytuł w banerze to chyba tak na wyrost, w dziale przyznawane tytuły nic takiego nie ma: [url]http://eastcup.slovakiadog.eu/propoziccie.htm[/url]

Tytuł Zwycięzcy Europy Środk. - Wschodn. przyznawany jest w tym roku w Bratysławie (16.05.2010).

Posted

[quote name='black-manor']W bannerze dodatkowo jest napisane: CACIB, EAST WINNER, więc tytuł ten chyba również bedzie przyznany. Mam nadzieję.... :P[/QUOTE]
Wybierasz się?

Pzdr.

Posted

[quote name='black-manor']Pytałam znajomej z Sk- powiedziała, że nie powinno być tam dużo basków...[/QUOTE]Myslę, że Słowacy dadza listę wystawców i wtedy będzie można isę zorientować.
Nas będzie całkiem sporo - 5 zgłoszonych. Plus Twoje...

Pzdr.

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']mail do pana piskaja :) i odpisze ile jest w poszczegolnej klasie[/QUOTE]
i to jak szybko!!! od razu dostałam odpowiedź - mam tylko 1 konkurenta!! w porównaniu ze stawką w brnie to szok!