Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zgłosiłam dziś rano za pomocą formularza internetowego. potwierdzenie już przysłali na maila :)
miałam tylko problem z kolorem mojej paskudy. na liście do wyboru nie mieli naszego ubarwienia ! w ogóle te ich kolory jakieś "dziwne"

Posted

[quote name='aga616']no tak właśnie wypełniłam - a potem zaczęłam się zastanawiać czy na pewno reg.number to nas polski numer rejestracyjny, no bo co właściwie ich on obchodzi?:roll:[/QUOTE]

aga bierzecie VII czy VIII ?

Posted

A ja pokręcilam bo wypełniałam po słowacku formularz :D największy miałam problem z dobraniem koloru...bo po angielsku odpowiednika pręgowanego chyba nie było a po słowacku też nie bardzo ( jaki to pasikavy? ) ale od razu dostałam potwierdzenie, że przyjęli.

Posted

[quote name='narisowa']aga bierzecie VII czy VIII ?[/QUOTE]
VIII - a Ty?? bo z tego co widzę to też 8 i 7 dysponujesz :) I pewnie malego bierzesz, nie? Fajnie by było się spotkać!!

Posted

[quote name='aga616']VIII - a Ty?? bo z tego co widzę to też 8 i 7 dysponujesz :) I pewnie malego bierzesz, nie? Fajnie by było się spotkać!![/QUOTE]
małego zgłosiłam czyli jesteśmy tak jak wy w sobotę :)

Posted

Ja już wiem czemu nam nie przyjęli - nie zauważyłam że tam jest dowód wpłaty, myślałam że tam jest championat i CU . Napisałam , że zapłacimy na wystawie, mam nadzieję że teraz już wszystko jest ok.

Posted

[quote name='Shetanka']do mnie przyszło coś wyglądające jak automatyczne , ale wcześniej wypełniłam źle i nie przyszło, więc sama juz nie wiem..[/QUOTE]
no a do mnie przyszło automatyczne, napisałam do Pana Piskay'a i okazało się że mojego zgloszenia nie ma:shake:więc zgłosiłam raz jeszcze - kolejny raz potwierdzenie na 2009 r i nie wiem czy doszło czy nie...kuźwa - termin zgłoszeń się kończy, mi zależy żeby jechać na tą wystawę i co!?!

Posted

Na wszystkie zagraniczne wystawy, jeśli nie mogę skorzystać z on-line, przesyłam mailem wypełniony druk opracowany przez ZK (są tam oprócz polskich, objaśnienia w j.angielskim) - w pliku WORD
Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi nie przyjęli.

A jak nie miałam ściągniętego tego druku, to wysyłałam na własnoręcznie opracowanym formularzu ze wszystkimi wymaganymi danymi i też przyjmowali.

Posted

[quote name='shirkan']Ja napisałam po angielsku a odpowiedz dostałam po polsku:-)[/QUOTE]
dlatego też na ogół do słowaków i czechów piszę po polsku, bo zdażało mi się że na polskiego maila odpisali a na angielskiego nie;)

Posted

Napisałam na maila pytanie , czy moje zgłoszenie przyjęte a jak nie to czy mogę zgłosić mailem wysyłając plik ze zgłoszeniem. Dostałam odpowiedź, że moje zgłoszenie jest przyjęte tylko w mailu potwierdzającym był błąd :p pisałam po angielsku i odpowiedź również dostałam po angielsku.

A np. do Olomouc wysyłałam skan formularza który był u nich na stronie, w formacie JPG i wszystko było ok. Tak samo wysyłałam do Łodzi na karjówkę V grupy i klubówkę V grupy.