Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My właśnie wróciliśmy, ufff drogi okropne od słowacji do oświęcimia jechaliśmy w strasznej śnieżycy po bialych drogach....
Taresik dosk1, Najlepszy Weteran. Tym samym Taresik ukończył swój 10 championat - Weteran Champion Słowacji.
A na deserek[B] [COLOR=Red]BIS II Weteranów[/COLOR][/B], zaraz za Asiaczkową Felką :))

Posted

[quote name='Jagoodka']My właśnie wróciliśmy, ufff drogi okropne od słowacji do oświęcimia jechaliśmy w strasznej śnieżycy po bialych drogach....
Taresik dosk1, Najlepszy Weteran. Tym samym Taresik ukończył swój 10 championat - Weteran Champion Słowacji.
A na deserek[B] [COLOR=Red]BIS II Weteranów[/COLOR][/B], zaraz za Asiaczkową Felką :))[/QUOTE]

Wooow !!!
Co sie odwlecze to nei uciecze:)
Wielkie gratki dla Taresa !!!

Posted

[quote name='Jagoodka']My właśnie wróciliśmy, ufff drogi okropne od słowacji do oświęcimia jechaliśmy w strasznej śnieżycy po bialych drogach....
A na deserek[B] [COLOR=Red]BIS II Weteranów[/COLOR][/B], zaraz za Asiaczkową Felką :))[/QUOTE]
Gratulacje dla Taresa i dla Felki ;)

Posted

[quote name='Alojzyna']Dla mnie ringi w sam raz i co bardzo ważne - nie były śliskie, co na hali często się zdarza ;)
tam gdzie ja siedziałam nie było duszno, tylko straszne przeciągi i zimno - radzę się ciepło ubrać ;)
u nas CAC i Res.CACIB :)[/QUOTE]
Nasze baski jednak trochę ślizgały się na tym gumowym (?) podłożu.
Gratulacje!

[quote name='madika']a ja widzialam, ze sporo psow sie slizgalo na tym czyms. na szczescie swojego malucha tylko mocniej podciagalam do gory i ladnie szedl.
my wrocilismy z CAC, CACIB i East Winner - [I]zakonczylismy Championat Slowacji[/I] :)[/QUOTE]
Brawo!!!

[quote name='Lokis']To my się też pochwalimy;)
Ogar Polski - LOKIS z Gończaków (FCI) wybiegał sobie na ringu ocenę doskonałą, CAC, CACIB, EAST WINNER i BOB!!!
Kolejny raz pokazaliśmy naszą polską rasę na Słowacji i dzisiejszym CAC-em ukończyliśmy Championat Słowacji:multi::multi::multi:
Trzymamy bardzo mocno kciuki za wszystkich dogomaniaków wystawiających psiaki w sobotę i niedzielę!!!
Połamania pazurków!!!!! :lol:
POWODZENIA!!!!!!!![/QUOTE]
Brawo ogary! Piekny wynik!

[quote name='Tecia']No my niestety też z mieszanymi uczuciami :(
Niestety ze względu na awarie wpadliśmy na ring już w trakcie sędziowania (wlasciwie psy juz byly ocenione - sedzia byl proszony o zmiane kolejnosci ras mowil ze oki a potem i tak nic nie zmienil:()
I tak moje chłopaki wypadły blado:
Lofty Desperado - ex ale bez tytułu ( oceniony poza konkurencja)
Irish Melody Lucky Luke - CAC, res CACIB - tym samym Lucky zakończył Championat Słowacji[/QUOTE]
Oj, trudno, ale i tak skończony Championat, super!!!

[quote name='Złośnica']U nas też nieźle...Uzi CAC i res.CACIB :D
Ringi wielkościowo okej, ale śliskie jak fiks, trzeba się było nieźle nagimnastykować. Zimno jak...w psiarni.[/QUOTE]
Aj, Złośnico, kiedy my się spotkamy, co?
Brawo za wynik!

[quote name='aga616']my dziś nie do końca zadowoleni - 1, dosk., CAC, res.CACIB - ale championat słowacji zaczęty;)[/QUOTE]
O, i tak trzymać!:)

[quote name='shirkan']U nas bez rewelacji R.Cac.
A towarzysząca nam bullterierka Cac,Cacib,East Cup i na deser BOB!!![/QUOTE]
A ten r.CAC coś Ci daje? Gratulować czy nie...?;)
Profilaktycznie gratuluję:)

Gratuluję i zobacz, jak to jest. Baba zawsze wyślizga faceta, nie? Nawet jak walczą w kl. weteranów;)

[quote name='black-manor']A my ...
BI BAHATIKA Loango- exc1, CAC, CACIB, EAST WINNER 2010 + rozpoczęty Grand SkCh
Bulldobas MISSING LINK- exc1, CAJC, BOB Junior, EAST JUNIOR WINNER 2010 + rozpoczęty SkJrCh
:):):)[/QUOTE]
Gratulowałam na miejscu, ale i tutaj pogratuluję! brawo!!!
I dziękuję za pomoc przy prezentacji Grupy hodowlanej, było inaczej, ale i tak bardzo ładnie:)

[quote name='Shetanka']Syriusz pierwszy raz w "prawdziwej" klasie (młodzieży) - oc.dosk, 1 lokata, CAJC, Junior East Winner, BOB :D[/QUOTE]
hohoho, brawo!!!

[quote name='narisowa']GRATKI WIELKIE dla wszystkich za zwycięstwa duże i małe :):):)
u nas totalna klapa - czekolada tylko ocena obiecyjaca w szczeniorkach - no cóz - też tak bywa ;)[/QUOTE]
Następna wystawa będzie Wasza, wierzę w to!

Pzdr.

Posted

O to nasze wyniki z Presova.
Na ringu sędziował nas Goran BODEGARD/Szwecja
Bis Puppy - Bojan MATAKOVIC/Chorwacja
Bis Weteranów -Miroslav VACLAVIK/Słowacja
BOG - Goran BODEGARD/Szwecja

[COLOR=RoyalBlue][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Puppy, BIS PUPPY2! (to jego 3 wystawa w klasie puppy i 3 raz BIS PUPPY2!)[/B][/COLOR]

[COLOR=Lime][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC, r.CACIB
[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka vel Pirania) - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, EAST WINNER 2010, BOG3 (to jej pierwsza wystawa w kl. pośredniej; zaczęty Interchampionat i zaczęty Championat Słowacji)
[/B][/COLOR]
[COLOR=Magenta][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, r.CACIB (zaczęty Championat Słowacji)
[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj.Weteran, BIS WETERAN1!!! (zaczęty Championat Słowacji Weteranów)
[/B][COLOR=Black]
Pzdr.[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']O to nasze wyniki z Presova.
Na ringu sędziował nas Goran BODEGARD/Szwecja
Bis Puppy - Bojan MATAKOVIC/Chorwacja
Bis Weteranów -Miroslav VACLAVIK/Słowacja
BOG - Goran BODEGARD/Szwecja

[COLOR=RoyalBlue][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Puppy, BIS PUPPY2! (to jego 3 wystawa w klasie puppy i 3 raz BIS PUPPY2!)[/B][/COLOR]

[COLOR=Lime][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC, r.CACIB
[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka vel Pirania) - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, EAST WINNER 2010, BOG3 (to jej pierwsza wystawa w kl. pośredniej; zaczęty Interchampionat i zaczęty Championat Słowacji)
[/B][/COLOR]
[COLOR=Magenta][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, r.CACIB (zaczęty Championat Słowacji)
[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj.Weteran, BIS WETERAN1!!! (zaczęty Championat Słowacji Weteranów)
[/B][COLOR=Black]
Pzdr.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Wooow:)
Wielkie gratki i pozazdrościć wyników :)
Poszaleliście !!!

Posted

M&S - stawkę zaraz wkleję. Fotek - niestety nie ma. Myślałam, że się wyrobię, bo ringi były obok siebie, ale u mnie poszło takie przyspieszenie, że ja schodzę z ringu, a na sąsiednim - już PO wilczych...
Ale mam dla Was ogłoszenie o szpicach wilczych na Słowacji. Na pewno Cię zainteresuje:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']M&S - stawkę zaraz wkleję. Fotek - niestety nie ma. Myślałam, że się wyrobię, bo ringi były obok siebie, ale u mnie poszło takie przyspieszenie, że ja schodzę z ringu, a na sąsiednim - już PO wilczych...
Ale mam dla Was ogłoszenie o szpicach wilczych na Słowacji. Na pewno Cię zainteresuje:)

Pzdr.[/QUOTE]

O, to fajnie :)

Dzięki wielkie!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']No to stawka szpiców wilczych:
PSY
kl.mł.
JORIK Sumbarsky pramen

KL.O
ATILA pod Kojsovou hol'ou

KL.CH
BENJAMIN Adelit

suki
KL.mł.
Arctic Kees BRING ON THE NIGHT

Pzdr.[/QUOTE]

Jak zawsze powalająca;)
Dziękować:)

Posted

[quote name='aneta']Pudle z Presova wracają z tarczą :)

duży biały - Volsky Talisman EGOR - CAJC, Junior Winner East Cup
[/QUOTE]

Jak napisała aneta, Igor rozpoczął młodzieżowy championat Sowacji, ale jako że pani Igora była na końcu świata, i nie była na wystawie, to bardzo prosi o foty.... Bardzo bardzo...

Posted

ring jak dla nas - śliski jak diabli... psy długowłose ślizgały się potwornie :-(
jak patrzę na wyniki od naszego sędziego, to wypadliśmy zupełnie dobrze :-)
Hocky - V1, CAC i w wieku 3 lat zdobył swój nomen - omen 13-ty tytuł championa - CHAMPIONAT SŁOWACJI :-)
jego ojciec Orton - V1, Najlepszy Weteran - i kontynuuje swój 24-ty championat - Vet Ch. Słowacji :-)