Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czako, takie mu dano imię, jest ogolony, miał odparzenia pod sieścią, na razie bierze antybiotyk, bo ma obrzęk po kastracji, poza tym jest bardzo spokojny, wszystko można z nim zrobić, poddaje się wszystkim zabiegom łącznie z głębokim i długo trwającym czyszczeniem uszu. Nie wiem co by z nim było, to był ostatni dzwonek, uszy, skóra wszystko do remontu....Może ktoś zrobi mu banerek z tego zdjęcia pysia......

Posted

malawaszka napisał(a):
te numery to mogą być nieaktualne bo tamto pisałam kilka lat temu :( mam nadzieję, że te psy tam nie siedzą tak długo

Na pewno jakieś są, nie wiem czy to te, bo wszystkie są jednakowo zarośnięte....

Posted

A jest szana na zdjęcia, opisy - info o psach - wiek, płeć, chociaż troche charakter? może od kiedy są w schronie? no i jakie ich numery albo coś żeby dało się zidentyfikować? poogłaszałabym dzieciaki, niech już nie siedzą tam :(

Posted

czyli są jednak?
na stronie schroniskowej może warto poszukać

Troszkę też zaoffuje i pozowolę sobie coś napisać
Pomoc potrzebna
Szukamy na gwałt DT, chociaz dla jednej istotki

[quote name='Beata M']Byłam u maluchów.Patrze i oczom nie wierze....jeden po ulicy zapierdziela....
Niestety jaki gospodarz takie ogrodzenie,płot lichy,ogromne szpary...a maluchy się od Zorki uczą wychodzić.
Spotkałam dwie dziewczynki które sobie pieski biorą do zabawy :( powiedziałam im,że piesków zabierać nie można.
Że jeśli chcą mogą przychodzić,przyniesć szczeniaczkom mleka,kocyk,jedzenie dla mamy ale nie wolno ich wynosić.
Chyba dotarło...
Powiedziały mi,że jutro ma przyjechać jakaś pani i zabrać dwie suczki

Dałam p.Andrzejowi do zrozumienia,że będę jutro z flaszką i jeśli będa wszystkie pieski flaszke dostanie ;)

Co mamy robić????
Moja mama przyjmie Zorke i dwa szczeniaki na DT(Zorka zostałaby wysterylizowana)
Więcej nie jest w stanie przygarnąć(ma 3 swoje psy kota i kota na DT oraz mężą-gdyby męża nie było przyjełaby wszystkie)

Czy mamy zabrać Zorke i 2 szczeniaki do mamy a cztery szczeniaki do schronu :( ? Jak wybrać dwa z sześciu,które skazać na schron?
Czy zostawić całą rodzinke u p.Andrzeja?

http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DT-i-DS

Posted

A ja na stronie radoskiego schroniska znalazłam kilka kudłaczy, i chciałam zapytać czy to są aktualne ogłoszenia psiaków ? Bo jeden piesek to pisało że ma 6 lat a od 2004 siedzi w schronisku. To nie wiem teraz czy on teraz ma tyle lat, czy wtedy tyle miał.