Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Kikou - podaj mi numer konta, żeby wpłacić pieniążki z mojego bazarku na Gajkę. Lada dzień spłyną wszystkie wpłaty
Pozdrawiam Ewa :)

Wyczyść skrzynkę, bo chyba jest zapchana, nie można wysłać wiadomości
Posted

Pieniądze wpłaciłam z początkiem lutego, kikou podała mi numer konta i potem zero odzewu, nie ukrywam ze słabo to jak dla mnie wygląda, nie zakładam nieuczciwości tylko brak czasu ale i tak rzuca to cień na sens pomagania temu psu...przykro, tym bardziej że w profilu widać, że kikou bywa na dogomanii.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z kikou - trochę zabiegana ostatnio jest:(

Ja też często wchodzę na dogo ale np tylko po to żeby odp na pw i nie mam czasu zaktualizować wszystkiego. Kikou to osttania osoba której by można zarzucić nieuczciwość - jak znajdzie czas to na pewno wszystko popotwierdza:)

Posted

Pieniądze wpłaciłam z początkiem lutego, kikou podała mi numer konta i potem zero odzewu, nie ukrywam ze słabo to jak dla mnie wygląda, nie zakładam nieuczciwości tylko brak czasu ale i tak rzuca to cień na sens pomagania temu psu...przykro, tym bardziej że w profilu widać, że kikou bywa na dogomanii.

jezeli moja nieobecność lub ograniczona na niej obecność na dogo dla Ciebie cyt. "...  rzuca to cień na sens pomagania temu psu "  

to proponuje się zastanowić nad motywami skłaniającymi Cię do tej pomocy...  ;)

a jesli chodzi o ew. uczciwośc lub jej brak to większość z osób na tym wątku dysponuje telefonem  do Opiekunki Gajki proponuję zadzwonić i zapytać kiedy otrzymuje pieniądze dla Gaji ... to zaoszczędzi domniemań i spekulacji na wątku  :)

Posted

od ostatniego podsumowania Gaja otrzymała następujące przelewy:

06-01-2015 Olena84   - 200,-
14-01-2015 Gluchypies - 50,-
15-01-2015 Mruczka - 100,-
19-01-2015 Doda 20,-
29-01-2015 Olena84 - 40,-
03-02-2015 Sunia2000 - 211,- (bazarek)
04-02-2015 Maja7 30,-
04-02-2015 Mama Muninki 40,- (bazarek)
09-02-2015 Olena84 - 60,- (bazarek)

stan na 14.02.2015   minus 359,- zł
Posted

Dziękuję za potwierdzenie, cień rzucała Twoja obecność na dogo przy jednoczesnym lekceważeniu próśb potwierdzenia lub choćby, krótka wiadomość, "nie mam teraz czasu". Nie znam większości osób na tym wątku i większość osób nie zna mnie dlatego tak ważna dla mnie była przejrzystość rozliczeń finansowych. Znalazłaś czas. Jest OK.

Posted

od ostatniego podsumowania Gajka otrzymała 

16-02-2015 Mruczka - 100,-

23-02-2015 Ewa Gałązka 289,- bazarek

czyli w tej chwili niuńka jest na czysto i mamy juz 30,- na marzec  :D  :D  :D

• 4 weeks later...