Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']gotowe :

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1250724240[/URL][/QUOTE]

ale Jesteś szybka :)
Wielkie dzięki!!!

.....może przy fragmencie tekstu o leczeniu dodać słówko, że nie jest ono kosztowne? jak myślicie?

• 1 month later...
Posted

staram sie dzisiaj podsumować wpłaty na Gajeczke i znalazłam takie oto:

29-09-2010 Maja7 30,00 PLN
30-09-2010 Mruczka 50,00 PLN
12-10-2010 Gogonek 20,00 PLN
15-10-2010 Mruczka 50,00 PLN
25-10-2010 Leyla 50,00 PLN
29-10-2010 Maja7 30,00 PLN
12-11-2010 Cajus JB 40,00 PLN

a to oznacza że tradycyjnie brakuje niestety aż ponad 150,- złotych na opłatę listopada (prosze koniecznie sprawdzić czy coś mi nie umknęło)

Posted

[quote name='kikou']staram sie dzisiaj podsumować wpłaty na Gajeczke i znalazłam takie oto:

a to oznacza że tradycyjnie brakuje niestety aż ponad 150,- złotych na opłatę listopada (prosze koniecznie sprawdzić czy coś mi nie umknęło)[/QUOTE]

Kasiu ,przesle Ci w poniedzialek 120 zl ,ktore uzbieraly sie z bazarkow.

• 2 weeks later...
Posted

[INDENT]Robię jej ogloszenia, ale jako ze robie je jednoczesnie 15 innym psom, to troche potrwa, robie na:
pineska
pajeczyna
gumtree
kokosy
adopcjapsa
kupsprzedaj
przygarnijzwierzaka
petsy

i jak sie uda:
eoferty
ojoj
psiamania
nasipupile. [/INDENT]

Posted

Miałąm kiedys lepszy, ale na razie taki

[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Przedstawiamy Wam Gaję- kochaną i wspaniałą sunię, któa marzy o własnym domku! Sunia jest w tej chwili wyjątkowo biedna, była źle traktowana przez właścicieli, dlatego zrobiłą się nieufna i troche płochliwa, na razie nie jest kosmatą przytulanką, ale napewno taką zostanie. Niestety ma jedną wadę - ma niestety alergie atopową, która nie jest zaraźliwa, zmniejsza sie i czasem ustępuje, ale moze też nawracać. Rozpaczliwie szukamy domu, ktory pokocha ją bezwarunkowo, który pozwoli jej zaufać na nowo człowiekowi i który ma pojęcie o leczeniu alergii u psiaka. Sunia ma ok. 3lata i jest taka średnia waży ok. 20kg.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: 792 333 938[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]