pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bardzo prosimy o pomoc dla aresa, chcemy zrobic wszystko co sie da zeby go uratowac. a bez zawszej pomocy bedzie to trudne dlatego prosze o wsparcie finansowe na leczenie i hotelik dla niego ;(( Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [SIZE="6"]Ares prosi o pomoc Numer konta na pw. Quote
ULKA12 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Z tą rehabilitacją, to chyba żle dobrałam słowa. Mnie chodziło głównie o jego psychikę i o dojście do siebie. Jemu teraz są potrzebne dobre warunki, nie wyobrażam sobie nawet mniejszego przymrozku a on z ta raną na dworze. Tym bardziej, że ranę należy przemywać riwanolem. Tak jak wcześniej pisałam hotel nie jest zły, nawet bardzo dobry ale wydaje mi się, że im szybciej Ares znajdzie się w warunkach domowych tym lepiej dla niego. Nie wiem Ja znam hotel w Krakowie u pana Tomka tam wiem, że są ogrzewane boksy w pomieszczeniu, płytki i jest czysto ale nie wiem czy on ma teraz wolne miejsca i czy zgodziłby sie przyjąć Aresa i nie wiem też ile by to kosztowało? Jak chcecie mogę popytać. Malawaszka ty chyba wiesz, o którym hoteliku mówię? Pytanie tylko czy jest go sens w takim stanie wieźć taki kawał drogi? Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Ula zadzwonilam wczoraj do hoteliku i jest w pomieszczeniu na noc, za dolpata oczywiscie bo pani dla niego odpalila ogrzewanie. A sam wet mowil ze dlaszy transport to moglby byc dla niego wyrok... ale to nie zmienia faktu ze najlepszeb byby by dla niego warunki domowe... Podobno zrobil malutka kupke ,ale dopiero jak wypusila go na dwor, bo psiak wychowany byl w bloku i zapewne jest odczony zalatwiania sie w pomieszczeniu...... Quote
TERESA BORCZ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cioteczki, pies piekny, pomózcie mu . Ranę przemywać rivanolem koniecznie płynnym gotowym , słusznie dla dezynfekcji, ale dla szybkiego leczenia trzeba natychmiast i koniecznie kupić koncentrat propolisowy w areaozolku w aptece. Przemywać delikatnie rivanolem a potem pokry mgiełka propolisu. W miare często . Gwarantowany postęp gojenia wypróbowany na moich wszystkich tymczaskach po ciężkich operacjach. Nic się nie paprze i nie jątrzy.wydatek w granicach 10,- 13,- pln zależnie od apteki, mały a sukces gwarantowany szybko. Zapobiegnie też przypadkowej infekcji. Quote
Ania&Herra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Boże Pati jak to się stało biedaczek;( W górę chłopaczki i do nowego kochającego was domu .!!! Quote
Livka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Aresku kochany trzymaj się biedaku. Rana się zagoi na pewno, będzie dobrze. Proszę o nr konta , prześlę 20 zł na ten środek propolisowy, o którym pisała pani Teresa Quote
orpha Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ares chlopie nie daj sie .... Jutro jade na wizyte do ludzi ktorzy chca haszczaka pomyslalam o Rudasku , w razie co dacie rade zalatwic kastracje ? jutro po poludniu bede wiedziala czy dom sie nadaje Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Ja jeszcze dzis jade do dziewczyny sprawdzic dom i tez myslalysmy o rudym ale haszczkow nie brakuje , tak kastracja bedzie zalatwiona..... Quote
Sayrel Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pati123487 napisał(a):Ja jeszcze dzis jade do dziewczyny sprawdzic dom i tez myslalysmy o rudym ale haszczkow nie brakuje , tak kastracja bedzie zalatwiona..... Bylam dzisiaj na wizycie i wydaje mi sie, ze mam swietny dom dla niego o ile chlopak stoleruje koty. Tak jak mowilam jak sie zakoncczy aukcje tego orbazka przelewam kase na jego rzecz. Jest do sprawdzenia jeszcze domek w krynicy. Bardzo aktywny pan, byly goprowiec chcialby aktywnego psiaka do biegania z nim. Po godzinnej rozmowie przez telefon zapowiada sie bardzo obiecujaco. Myslalam o rudym jesli nie pojdzie do tamtej pani. Quote
jolek68 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nieudana naturalna selekcja...:shake: może uda się znaleźć dt bliżej...:p Quote
ULKA12 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pamiętajcie, że tam siedzi jeszcze kłapouchy. Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Na klapouchego jest chetna ... ale w srode sie wszystko wyjasni....:) wrocilam wlasnie z wizyty z czestochowy , i jestem jak najbardziej za.... Quote
ULKA12 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A u Aresa zdążyłaś być? Jakieś nowe informacje je? Ma gorączkę? Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 nie niestety nie bylam,ale dzwonilam, niewiadomo ze ma goraczke , bo jak to spradzic jak nie da rady z termometrem, postaram sie jutro podjechac ale nie gwarantuje..... Quote
pati123487 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Tak aresik je i nawet warknol na jakiego innego psa :D a to dobry znak Quote
Dora Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Livka, Martyba wielkie dzieki dziewczyny za pieniazki dla Aresika :) Quote
Livka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pieniążki wczoraj poszły więc dziś powinny już wpłynąć na konto Aresa. Bardzo proszę aby w miarę możliwości kupić ten koncentrat propolisowy. Oby przyniósł ulgę znękanej psinie. Aresiku trzymaj się, będzie dobrze ! :) Quote
Nikus Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Orpha pisała o kasie,która została po Miszce,ale to rozstrzygnie kosu32.Ja przekazuję swoją Miszkową deklaraję stałą na Aresa:).To tylko 10 zł.,ale od czegoś trzeba zacząć a "troszkę" tych deklaracji mi się uzbierało... Quote
Sayrel Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dzisiaj juz jedna 100 na psiaka poszla:) Misiak 3maj sie bedziemy walczyc o ciebie! Quote
Nikus Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Sayrel napisał(a):Dzisiaj juz jedna 100 na psiaka poszla:) Misiak 3maj sie bedziemy walczyc o ciebie! no super:):):) Quote
pati123487 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Jutro rano pojade z aresikiem do weta, zobaczymy co powie... napewno sie odezwe popoludniu:D Jak razem bedziemy walczyc , to wiem ze uda nam sie go uratowac..... Quote
Dora Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziekuje bardzo bardzo mocno wszystkim za pieniazki na Aresika,chlopak chce zyc tylko potrzebna nasza pomoc, ale wiem ze razem damy rade !!!! Quote
Nikus Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 pewno,że damy..nie ma innej opcji...Jutro postaram się o kase ze Skarbonki...już prawie ją Orpha zalatwiła:) Quote
obraczus87 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 za minut kilka pójdzie ze SKarbonki 100 zl dla Aresika. ( o pomoc poprosili : Orpha oraz Nikuś) Kasa powinna być na koncie za chwilke, bo wysyłam z mbanku :) Quote
Recommended Posts