Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo prosimy o pomoc dla aresa, chcemy zrobic wszystko co sie da zeby go uratowac. a bez zawszej pomocy bedzie to trudne dlatego prosze o wsparcie finansowe na leczenie i hotelik dla niego ;((

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tą rehabilitacją, to chyba żle dobrałam słowa. Mnie chodziło głównie o jego psychikę i o dojście do siebie. Jemu teraz są potrzebne dobre warunki, nie wyobrażam sobie nawet mniejszego przymrozku a on z ta raną na dworze. Tym bardziej, że ranę należy przemywać riwanolem. Tak jak wcześniej pisałam hotel nie jest zły, nawet bardzo dobry ale wydaje mi się, że im szybciej Ares znajdzie się w warunkach domowych tym lepiej dla niego. Nie wiem Ja znam hotel w Krakowie u pana Tomka tam wiem, że są ogrzewane boksy w pomieszczeniu, płytki i jest czysto ale nie wiem czy on ma teraz wolne miejsca i czy zgodziłby sie przyjąć Aresa i nie wiem też ile by to kosztowało? Jak chcecie mogę popytać. Malawaszka ty chyba wiesz, o którym hoteliku mówię? Pytanie tylko czy jest go sens w takim stanie wieźć taki kawał drogi?

Posted

Ula zadzwonilam wczoraj do hoteliku i jest w pomieszczeniu na noc, za dolpata oczywiscie bo pani dla niego odpalila ogrzewanie.
A sam wet mowil ze dlaszy transport to moglby byc dla niego wyrok... ale to nie zmienia faktu ze najlepszeb byby by dla niego warunki domowe...
Podobno zrobil malutka kupke ,ale dopiero jak wypusila go na dwor, bo psiak wychowany byl w bloku i zapewne jest odczony zalatwiania sie w pomieszczeniu......

Posted

Cioteczki, pies piekny, pomózcie mu . Ranę przemywać rivanolem koniecznie płynnym gotowym , słusznie dla dezynfekcji, ale dla szybkiego leczenia trzeba natychmiast i koniecznie kupić koncentrat propolisowy w areaozolku w aptece. Przemywać delikatnie rivanolem a potem pokry mgiełka propolisu. W miare często . Gwarantowany postęp gojenia wypróbowany na moich wszystkich tymczaskach po ciężkich operacjach. Nic się nie paprze i nie jątrzy.wydatek w granicach 10,- 13,- pln zależnie od apteki, mały a sukces gwarantowany szybko. Zapobiegnie też przypadkowej infekcji.

Posted

Aresku kochany trzymaj się biedaku. Rana się zagoi na pewno, będzie dobrze.
Proszę o nr konta , prześlę 20 zł na ten środek propolisowy, o którym pisała pani Teresa

Posted

ares chlopie nie daj sie ....
Jutro jade na wizyte do ludzi ktorzy chca haszczaka pomyslalam o Rudasku , w razie co dacie rade zalatwic kastracje ? jutro po poludniu bede wiedziala czy dom sie nadaje

Posted

pati123487 napisał(a):
Ja jeszcze dzis jade do dziewczyny sprawdzic dom i tez myslalysmy o rudym ale haszczkow nie brakuje , tak kastracja bedzie zalatwiona.....

Bylam dzisiaj na wizycie i wydaje mi sie, ze mam swietny dom dla niego o ile chlopak stoleruje koty. Tak jak mowilam jak sie zakoncczy aukcje tego orbazka przelewam kase na jego rzecz.

Jest do sprawdzenia jeszcze domek w krynicy. Bardzo aktywny pan, byly goprowiec chcialby aktywnego psiaka do biegania z nim. Po godzinnej rozmowie przez telefon zapowiada sie bardzo obiecujaco. Myslalam o rudym jesli nie pojdzie do tamtej pani.

Posted

Pieniążki wczoraj poszły więc dziś powinny już wpłynąć na konto Aresa. Bardzo proszę aby w miarę możliwości kupić ten koncentrat propolisowy.
Oby przyniósł ulgę znękanej psinie.

Aresiku trzymaj się, będzie dobrze ! :)

Posted

Orpha pisała o kasie,która została po Miszce,ale to rozstrzygnie kosu32.Ja przekazuję swoją Miszkową deklaraję stałą na Aresa:).To tylko 10 zł.,ale od czegoś trzeba zacząć a "troszkę" tych deklaracji mi się uzbierało...