Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eh okropne, włos się jeży.. wypadek i psu ogon odgryzły inne psy. Straszne :| Co to za schronisko... Biedny pies, taki piękny. Życze mu dużo szczęścia i trzymam kciuki!

Posted

No to ciotki czas zaczac szukac domu DT albo DS jak mi sie wydaje.
Domek o ktorym mowilam wczesniej po tygodniu korespondencji i wizycie wlasnie sie wycofal:(

Posted

Sayrel napisał(a):
No to ciotki czas zaczac szukac domu DT albo DS jak mi sie wydaje.
Domek o ktorym mowilam wczesniej po tygodniu korespondencji i wizycie wlasnie sie wycofal:(

no trudno...szkoda,ale lepiej teraz niż tydzień po...:(

Posted

lilk_a napisał(a):
tak może nie w temacie ale macie błąd w temacie zamiast błaga jest blada.........................

mam szykować bazarek dla Aresa ?

Szykuj, szykuj ....Livka włąśnie dziś rozliczy swój...a kasa będzie potrzebna tym bardziej po rezygnacji "domku" ehhhh

Posted

Pati jest juz po wizycie u weta, na dzien dzisiejszy koszt pobytu Aresika lacznie z leczeniem wynosi - 500zł
3 dni w hoteliku - 90 zł
propolis- 10 zl
wizyta u pierwszego weta - 50zł
Stan naszych pieniedzy lacznie- 605zł
czyli jestesmy 45zł na minusie
:(:(:(

Posted

Przepraszamy za brak info, ale Pati nie ma jeszcze dostepu do netu a mnie nie bylo.
Ale u Aresika wszystko dobrze, wczoraj chlopak zostal odjajeczniony i dochodzi do siebie :) mysle ze w przyszlym tygodniu pojedzie juz do hoteliku.