Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

ale masz ślicznego charta afgańskiego :loveu:

Raaaaju na samo słowo MATURA dreszcze mi po plecach przechodzą. Schudłam 9 kg (jedyny pozytyw całej tej zabawy) na ustny polski szłam zielono-niebieska w czerwone plamki...najwyraźniej miałam uczulenie na ustną maturę.

A co do zaspania to moja przyjaciółka to uczyniła. Podjechałam po nią trąbię i trąbię, na komórkę dzwonię, do drzwi, nikogo! Się okazało, że leży sobie smacznie w łóżeczku, zebrała się w 5 minut :evil_lol:

POWODZENIA TRZYMAM KCIUKASY i tak zdasz!!! :kciuki:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeem :eviltong:

no wiec tak, podstawy jak zwykle cos wycudowali, ale i tak skonczyłam przed czasem, za to rozszezona mi bardzo podeszła, jestem z siebie zadowolona, kciuki sie przydały, dlatego bede was prosic zebyscie mnie i jutro wspierali :cool3: :cool3: :cool3:

jak ktos chcętny zeby zobaczyc co dali w tym roku, to zapraszam
http://www.oke.jaworzno.pl/index.php?wybor=matura/ark_06/matura06

malawaszka, g_o_n_i_a, alka, teklunia, gosiek, olcha BÓG WAM ZAPŁAĆ :multi: :cool3:

Posted

Magdaleno, Ty to zdolniacha jesteś :cool3: :cool3: :cool3: ... Gratulacje ;) ...

Tak w ogóle to mogłaś mi coś rano odpisać, a nie ja tu się zamartwiam :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ...

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
olcha ja mam nadzieje ze sobie zartujesz z tym chartem afganskim :cool3: :eviltong:

Jasne, że tak :eviltong:

Ale na tym zdjęciu z grzebieniem wygląda niemalże identycznie :eviltong:
Ma piękne, jedwabiste włosy.

GRATULUJĘ

I ZACZYNAM TRZYMAĆ KCIUKI ZA JUTRO! :kciuki:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Magdaleno, Ty to zdolniacha jesteś :cool3: :cool3: :cool3: ... Gratulacje ;) ...

Tak w ogóle to mogłaś mi coś rano odpisać, a nie ja tu się zamartwiam :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ...

hahaha ty mendooo, jak mnie kochasz to dzwonic mogłes :eviltong: dopiero po 1 częsci łaskawie mi doładowali :eviltong: ]

a jutro macie trzymac i trzymac i nie puszcac póki nie powiem :eviltong:

bede wam wszystkim na zlocie dziękować :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

bede wam wszystkim na zlocie dziękować :pa mi jak i kiedy podziekujesz? :cool3:

[quote name='panienkabubu']w naturze? ;D tzn .. chciałam napisac .. w terenie? ;Dalez Kasiu, co Ci chodzi po glowie? :evil_lol: ;)

Magda - solennie obiecuje trzymac jutro!!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
w naturze? ;D tzn .. chciałam napisac .. w terenie? ;D

tak kasiu, ale nie w naturze a na łonie natury :eviltong:

kasienko blizniaczko moja ja juz sie schowam w torbe kasi jak bedzie do wawki jechac :eviltong: wpadne z...ciastkami :cool3: :cool3: :cool3:

dobraaaaanoc i trzymać kciuki jutro :kciuki:

Posted

Cześć Madziu

Ja tu jestem, ale sie nie odzywam
Cieszę, się ze Ci dzisiaj poszlo :multi:
I nadal trzymam kciuki za nastepne sprawdziany :kciuki:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Magducha :lol:

prosze mi tu szybko zdac sprawozdanie z wczoraj!!! :lol:

No wlasnie!:mad: Pewnie, tez tylko 2 bledy:evil_lol:

Posted

uhuhuhu, jak dobrze jest wejsc na dogo i zobaczyc starych znajomych , co ja bym bez was zrobiła :eviltong: :loveu:

a anglik niestety nie poszedł mi juz tak dobrze, powiem wiecej, poszedł zle, "lisining" był tak beznadziejnie nagrany, jeden wielki bełkot i nic wiecej, naprawde, jesli nadgonie to tylko listem i pocztówką no i moze troche pkt. załapię z czytania ze zrozumieniem, ale nie licze na wiele...

dziękuje wam wogóle wszystkim, ze jestescie ze mną, teraz przede mną w poniedziałek ustny angielski, 16 historia i dopiero 22 polski, juz po angielskim biore sie do pracy i polski i historie zakłuwaaam, bo musze sie dostac na moją wymarzoną uczelnie :razz:

a tak z nowosci, to dzisiaj byłam z gajkiem u wetki naszej, gaja ma silne zapalenie spojowek (jak tłumaczyła mi pani ewa, w jeziorze w którym gaja sie ostatnio dosc czesto kąpała teraz na lato stare rosliny gniją i obumierają i wydają z siebie pełno chemii typu amoniak i cholera wie co jeszxze) i mamy kropelki jak narazie 5 razy dziennie przez kilka dni dopoki zapalenie sie nie zmiejszy, potem czeka nas szczepienie i pod koniec maja sterylka uffff...:roll: :roll: :roll:

zaraz wrzuce zdjątka kudłatka :loveu: