olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ale masz ślicznego charta afgańskiego :loveu: Raaaaju na samo słowo MATURA dreszcze mi po plecach przechodzą. Schudłam 9 kg (jedyny pozytyw całej tej zabawy) na ustny polski szłam zielono-niebieska w czerwone plamki...najwyraźniej miałam uczulenie na ustną maturę. A co do zaspania to moja przyjaciółka to uczyniła. Podjechałam po nią trąbię i trąbię, na komórkę dzwonię, do drzwi, nikogo! Się okazało, że leży sobie smacznie w łóżeczku, zebrała się w 5 minut :evil_lol: POWODZENIA TRZYMAM KCIUKASY i tak zdasz!!! :kciuki: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeem :eviltong: no wiec tak, podstawy jak zwykle cos wycudowali, ale i tak skonczyłam przed czasem, za to rozszezona mi bardzo podeszła, jestem z siebie zadowolona, kciuki sie przydały, dlatego bede was prosic zebyscie mnie i jutro wspierali :cool3: :cool3: :cool3: jak ktos chcętny zeby zobaczyc co dali w tym roku, to zapraszam http://www.oke.jaworzno.pl/index.php?wybor=matura/ark_06/matura06 malawaszka, g_o_n_i_a, alka, teklunia, gosiek, olcha BÓG WAM ZAPŁAĆ :multi: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 olcha napisał(a): ale masz ślicznego charta afgańskiego :loveu: olcha ja mam nadzieje ze sobie zartujesz z tym chartem afganskim :cool3: :eviltong: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Madziu , to super , cieszymy się razem z Tobą .:multi: Oczywiście ,że jutro też będziemy trzymać kciukasy. Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Czesć Madziu - no to superaśnie ze poszło nieźle.. jutro też mocno bedziemy trzymać kciuki :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 super super super, ale was kochaaaaam :eviltong: a sprawdzałam odpowiedzi w tych arkuszach bede miec ze 2 błędy :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Madziu, bardzo się cieszymy i obiecujemy jutro rowniez trzymać kciuki :kciuki: ;-) Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :multi: superrrr jutro zatem też trzymam :kciuki: a jaki przedmiot jutro?:oops: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: superrrr jutro zatem też trzymam :kciuki: a jaki przedmiot jutro?:oops: nom jutro inglisz:) Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Magdaleno, Ty to zdolniacha jesteś :cool3: :cool3: :cool3: ... Gratulacje ;) ... Tak w ogóle to mogłaś mi coś rano odpisać, a nie ja tu się zamartwiam :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ... Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):olcha ja mam nadzieje ze sobie zartujesz z tym chartem afganskim :cool3: :eviltong: Jasne, że tak :eviltong: Ale na tym zdjęciu z grzebieniem wygląda niemalże identycznie :eviltong: Ma piękne, jedwabiste włosy. GRATULUJĘ I ZACZYNAM TRZYMAĆ KCIUKI ZA JUTRO! :kciuki: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 o rany paluchy boleją i znów mam trzymać :razz:a niech Wam będzie :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdaleno, Ty to zdolniacha jesteś :cool3: :cool3: :cool3: ... Gratulacje ;) ... Tak w ogóle to mogłaś mi coś rano odpisać, a nie ja tu się zamartwiam :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ... hahaha ty mendooo, jak mnie kochasz to dzwonic mogłes :eviltong: dopiero po 1 częsci łaskawie mi doładowali :eviltong: ] a jutro macie trzymac i trzymac i nie puszcac póki nie powiem :eviltong: bede wam wszystkim na zlocie dziękować :p Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):bede wam wszystkim na zlocie dziękować :p w naturze? ;D tzn .. chciałam napisac .. w terenie? ;D Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Madziu, kciuki już trzymamy za Ciebie! Powodzenia! :kciuki: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] bede wam wszystkim na zlocie dziękować :pa mi jak i kiedy podziekujesz? :cool3: [quote name='panienkabubu']w naturze? ;D tzn .. chciałam napisac .. w terenie? ;Dalez Kasiu, co Ci chodzi po glowie? :evil_lol: ;) Magda - solennie obiecuje trzymac jutro!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a):w naturze? ;D tzn .. chciałam napisac .. w terenie? ;D tak kasiu, ale nie w naturze a na łonie natury :eviltong: kasienko blizniaczko moja ja juz sie schowam w torbe kasi jak bedzie do wawki jechac :eviltong: wpadne z...ciastkami :cool3: :cool3: :cool3: dobraaaaanoc i trzymać kciuki jutro :kciuki: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cześć Madziu Ja tu jestem, ale sie nie odzywam Cieszę, się ze Ci dzisiaj poszlo :multi: I nadal trzymam kciuki za nastepne sprawdziany :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Cześć Madziu!! I jak tam po matruce z anglika? Kciuki były u nas obowiązkowe :p Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc Magducha :lol: prosze mi tu szybko zdac sprawozdanie z wczoraj!!! :lol: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Magducha :lol: prosze mi tu szybko zdac sprawozdanie z wczoraj!!! :lol: No wlasnie!:mad: Pewnie, tez tylko 2 bledy:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 uhuhuhu, jak dobrze jest wejsc na dogo i zobaczyc starych znajomych , co ja bym bez was zrobiła :eviltong: :loveu: a anglik niestety nie poszedł mi juz tak dobrze, powiem wiecej, poszedł zle, "lisining" był tak beznadziejnie nagrany, jeden wielki bełkot i nic wiecej, naprawde, jesli nadgonie to tylko listem i pocztówką no i moze troche pkt. załapię z czytania ze zrozumieniem, ale nie licze na wiele... dziękuje wam wogóle wszystkim, ze jestescie ze mną, teraz przede mną w poniedziałek ustny angielski, 16 historia i dopiero 22 polski, juz po angielskim biore sie do pracy i polski i historie zakłuwaaam, bo musze sie dostac na moją wymarzoną uczelnie :razz: a tak z nowosci, to dzisiaj byłam z gajkiem u wetki naszej, gaja ma silne zapalenie spojowek (jak tłumaczyła mi pani ewa, w jeziorze w którym gaja sie ostatnio dosc czesto kąpała teraz na lato stare rosliny gniją i obumierają i wydają z siebie pełno chemii typu amoniak i cholera wie co jeszxze) i mamy kropelki jak narazie 5 razy dziennie przez kilka dni dopoki zapalenie sie nie zmiejszy, potem czeka nas szczepienie i pod koniec maja sterylka uffff...:roll: :roll: :roll: zaraz wrzuce zdjątka kudłatka :loveu: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Magda - trzymam :kciuki: za pozostałe egzaminy i za dobry wynik z angielksiego :kciuki: i za zdrówko Gajeczki :drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 obiecany gajek gajek siedzący :p Quote
Recommended Posts