Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
haha się wie ;) załatwione pies wymiziany, zostałas oficjalnie goniu wylizana przez gajka :shiny:

Ale mnie zaszczyt spotkał! :Cool!: Kochana Gajeczka :buzi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale musze sie wyposazyc w canona, jakiegokolwiek, bardzoe ładne zdjecia robią, nie to co moj nikon :oops:

a jakiego masz nikona? nikony też ładne fotki robią (zobacz fotki an3czki)

Posted

[quote name='anetta']JAki brrrudassssek :jumpie: ale jaka szczesliwa.

Madzia, zapodaj swineczke :rolleyes:

a tak anettko zebys wiedziała, ze im brudniejsze tym szczesliwsze psisko :evil_lol:

juz zapodaje wg zyczenia:p prosze panstwa cocon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie zwracajcie uwagi na obgryzioną klatke, odkąd coco jest u nas, klatka juz nie jest pieknie czerwono niebiesko zółta tylko jakas rdzawa :evil_lol: pomijam fakt pozartej firanki :roll:

Posted

Cola napisał(a):
a jakiego masz nikona? nikony też ładne fotki robią (zobacz fotki an3czki)

niestety to tylko nikon coolpix 4600, nie wiem, nie jestem z niego jakos zadowolona, ostatnio kasia ktora ma canona, tak mnie jakos na te aparaty nakreciła :evil_lol:

ok uciekam z kasia własnie na spacerek, troche słonka jest, trzeba uwiecznic ;)

Posted

Cześć Madziu :multi:

Mam nadzieje, ze mi wybaczysz tą moją dlugą nieobecnośc :oops: ale nadrobiłam zdjęcia i naoglądałam się cudnej Gajki :loveu: :loveu: :loveu: tyle, ze pewnie starczy do następniej wizyty :lol: :lol:

3maj sie :buzi:

Posted

[quote name='dbsst']

hihihihihihi to kiedy to picie ;)

jak juz te kartony powynoscicie to przytachamy z colą czteropaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi:

Mam nadzieje, ze mi wybaczysz tą moją dlugą nieobecnośc :oops: ale nadrobiłam zdjęcia i naoglądałam się cudnej Gajki :loveu: :loveu: :loveu: tyle, ze pewnie starczy do następniej wizyty :lol: :lol:

3maj sie :buzi:

hej dagus widze ze i ty pochłonięta maturą i obowiązkami zony hihii :evil_lol: jakos po maturce sie spikniemy na spaceros po parkos :cool3:

[quote name='Magda_Miki']Swiniolek!!:loveu: Ale ona jest podobna do mojego gryzonia (tylko, ze mniejsza)

madzia a jaka ona jest spryciula!normalnie bierze nawyki z gajka, spi identycznie jak ona z wywalonymi łapskami albo łbem opartym o klatke, a jak nie to domaga sie zarełka jak widzi jak cos gajek dostaje

[quote name='anetta']Moglabym swineczki ogladac non stop :shiny:

alez proszę cię bardzo, moja modelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a to u góry to nie jest podreczny wibrator tylko poidło :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

jak wam sie zmiesci jeszczze jeden karton to wam ją podesle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oki ide na to :evil_lol:

jest zarabista :loveu:

czteropaki slowo klucz ;)

Posted

madzia a jaka ona jest spryciula!normalnie bierze nawyki z gajka, spi identycznie jak ona z wywalonymi łapskami albo łbem opartym o klatke, a jak nie to domaga sie zarełka jak widzi jak cos gajek dostaje

łee.....to Coco reaguje na Gajke, a moja ma Mikiego gleboko w doopie:lol: Ale reaguje na otwieranie lodowki i szelest siatek.

A ma jakies charakterystyczne plamki?:razz:
Moja pierwsza swinka (Kubus) miala trzy plamki na sobie:lol: Smiesznie to wygladalo. A Gucia ma czarna foczke na poopie:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']łee.....to Coco reaguje na Gajke, a moja ma Mikiego gleboko w doopie:lol: Ale reaguje na otwieranie lodowki i szelest siatek.

A ma jakies charakterystyczne plamki?:razz:
Moja pierwsza swinka (Kubus) miala trzy plamki na sobie:lol: Smiesznie to wygladalo. A Gucia ma czarna foczke na poopie:evil_lol:

moja pierwsza swinia misia która była z nami 8 lat (:crazyeye: ) miała pod łapkami plamki rozowe a na dwóch kolejnych łapkach czarne i doopinke miała rózową w czarne plamki :eviltong:

i jeszcze misss mokrego sierscia :p

błooooogo mii :evil_lol:

i spinek mi sie przekrzywił :cool3:

mokry pies to szczesliwy pies :loveu:

Posted

jak bylam mala znaczy mniejsza i mieszkalam z Mamą to bralam wszystkie stare swinki morskie z lecznicy zyly u mnie po 3, 4 lata :-(

najbardziej kochalam edka podobny do Coco byl

teraz mam krola zyje juz 10 lat ( nie wiem czy to duzo czy nie na krola) bardzo go kocham ale przeprowadzki nie zniosl i musial zostac u Mamy :shake:

Posted

[quote name='dbsst']jak bylam mala znaczy mniejsza i mieszkalam z Mamą to bralam wszystkie stare swinki morskie z lecznicy zyly u mnie po 3, 4 lata :-(

najbardziej kochalam edka podobny do Coco byl

teraz mam krola zyje juz 10 lat ( nie wiem czy to duzo czy nie na krola) bardzo go kocham ale przeprowadzki nie zniosl i musial zostac u Mamy :shake:

moja misia byla z nami długo 8 lat, 10 lat do evenement debe CHYBA :oops:

a tu juz po kąpieli i po suszeniu, zmęczony pies spi ;)

oczywiscie piach na ziemi nalezy do gajki a nie do mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

[SIZE=3]oczywiscie piach na ziemi nalezy do gajki a nie do mnie :evil_lol:

po 1. żadnego piachu na pierwszy rzut oka nie ma, więc Ty Madzia, to masz chyba jakiś kompleks, nie wiem, ciągle byś zamiatała po tym swoim psie, dosłownie każdy jeden "papłoch" :evil_lol: :evil_lol:

po 2. jak dla mnie te zdjęcia są bombastyczne :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hoho ale brudasek :iloveyou:

dobranoc :cool3:

a my ju dzien dobry mowimy i witamy w naszych skromnych progach :multi:

[quote name='Gosiek']ale extra Gajeczka - jaka mordzia szczęśliwa :loveu:

anooo szczesliwa ale jaka brudnaaaaa :placz: ja ci ją gosia kiedys podrzuce do prania :cool3:

[quote name='panienkabubu']po 1. żadnego piachu na pierwszy rzut oka nie ma, więc Ty Madzia, to masz chyba jakiś kompleks, nie wiem, ciągle byś zamiatała po tym swoim psie, dosłownie każdy jeden "papłoch" :evil_lol: :evil_lol:

no widzisz kasia, piach jest i jak nie trzeba to moj aparat go uchwyci ;)
ty sie lepiej zbieraj, bo twoje przepowiednie deszczu sie nie sprawdziły :eviltong:

troche gajka na dzisiaj :cool3:

jeszcze jak było moookrooo, trzepu trzepu robi pies :cool3:

i juz w domu piekna czysciutka i pachnąca :loveu:

zawinięta w seksowne RZ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i czesanko :eviltong: