g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha się wie ;) załatwione pies wymiziany, zostałas oficjalnie goniu wylizana przez gajka :shiny: Ale mnie zaszczyt spotkał! :Cool!: Kochana Gajeczka :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 troche mokrych zdjęć z wczoraj ;) ps. u nas juz słonko wychodzi :multi: mokre igiełki i młodziutkie huby ;) i mokry gajec rozczochraniec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 JAki brrrudassssek :jumpie: ale jaka szczesliwa. Madzia, zapodaj swineczke :rolleyes: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ale musze sie wyposazyc w canona, jakiegokolwiek, bardzoe ładne zdjecia robią, nie to co moj nikon :oops: a jakiego masz nikona? nikony też ładne fotki robią (zobacz fotki an3czki) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='anetta']JAki brrrudassssek :jumpie: ale jaka szczesliwa. Madzia, zapodaj swineczke :rolleyes: a tak anettko zebys wiedziała, ze im brudniejsze tym szczesliwsze psisko :evil_lol: juz zapodaje wg zyczenia:p prosze panstwa cocon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zwracajcie uwagi na obgryzioną klatke, odkąd coco jest u nas, klatka juz nie jest pieknie czerwono niebiesko zółta tylko jakas rdzawa :evil_lol: pomijam fakt pozartej firanki :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):a jakiego masz nikona? nikony też ładne fotki robią (zobacz fotki an3czki) niestety to tylko nikon coolpix 4600, nie wiem, nie jestem z niego jakos zadowolona, ostatnio kasia ktora ma canona, tak mnie jakos na te aparaty nakreciła :evil_lol: ok uciekam z kasia własnie na spacerek, troche słonka jest, trzeba uwiecznic ;) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 rany jaka ciepła fota hihihihihihi to kiedy to picie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć Madziu :multi: Mam nadzieje, ze mi wybaczysz tą moją dlugą nieobecnośc :oops: ale nadrobiłam zdjęcia i naoglądałam się cudnej Gajki :loveu: :loveu: :loveu: tyle, ze pewnie starczy do następniej wizyty :lol: :lol: 3maj sie :buzi: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Swiniolek!!:loveu: Ale ona jest podobna do mojego gryzonia (tylko, ze mniejsza) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Madzia zazdroszcze Ci coco uwielbiam morszczaki :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] hihihihihihi to kiedy to picie ;) jak juz te kartony powynoscicie to przytachamy z colą czteropaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi: Mam nadzieje, ze mi wybaczysz tą moją dlugą nieobecnośc :oops: ale nadrobiłam zdjęcia i naoglądałam się cudnej Gajki :loveu: :loveu: :loveu: tyle, ze pewnie starczy do następniej wizyty :lol: :lol: 3maj sie :buzi: hej dagus widze ze i ty pochłonięta maturą i obowiązkami zony hihii :evil_lol: jakos po maturce sie spikniemy na spaceros po parkos :cool3: [quote name='Magda_Miki']Swiniolek!!:loveu: Ale ona jest podobna do mojego gryzonia (tylko, ze mniejsza) madzia a jaka ona jest spryciula!normalnie bierze nawyki z gajka, spi identycznie jak ona z wywalonymi łapskami albo łbem opartym o klatke, a jak nie to domaga sie zarełka jak widzi jak cos gajek dostaje [quote name='anetta']Moglabym swineczki ogladac non stop :shiny: alez proszę cię bardzo, moja modelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to u góry to nie jest podreczny wibrator tylko poidło :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):Madzia zazdroszcze Ci coco uwielbiam morszczaki :cool3: jak wam sie zmiesci jeszczze jeden karton to wam ją podesle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jak wam sie zmiesci jeszczze jeden karton to wam ją podesle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oki ide na to :evil_lol: jest zarabista :loveu: czteropaki slowo klucz ;) Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): madzia a jaka ona jest spryciula!normalnie bierze nawyki z gajka, spi identycznie jak ona z wywalonymi łapskami albo łbem opartym o klatke, a jak nie to domaga sie zarełka jak widzi jak cos gajek dostaje łee.....to Coco reaguje na Gajke, a moja ma Mikiego gleboko w doopie:lol: Ale reaguje na otwieranie lodowki i szelest siatek. A ma jakies charakterystyczne plamki?:razz: Moja pierwsza swinka (Kubus) miala trzy plamki na sobie:lol: Smiesznie to wygladalo. A Gucia ma czarna foczke na poopie:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']łee.....to Coco reaguje na Gajke, a moja ma Mikiego gleboko w doopie:lol: Ale reaguje na otwieranie lodowki i szelest siatek. A ma jakies charakterystyczne plamki?:razz: Moja pierwsza swinka (Kubus) miala trzy plamki na sobie:lol: Smiesznie to wygladalo. A Gucia ma czarna foczke na poopie:evil_lol: moja pierwsza swinia misia która była z nami 8 lat (:crazyeye: ) miała pod łapkami plamki rozowe a na dwóch kolejnych łapkach czarne i doopinke miała rózową w czarne plamki :eviltong: i jeszcze misss mokrego sierscia :p błooooogo mii :evil_lol: i spinek mi sie przekrzywił :cool3: mokry pies to szczesliwy pies :loveu: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jak bylam mala znaczy mniejsza i mieszkalam z Mamą to bralam wszystkie stare swinki morskie z lecznicy zyly u mnie po 3, 4 lata :-( najbardziej kochalam edka podobny do Coco byl teraz mam krola zyje juz 10 lat ( nie wiem czy to duzo czy nie na krola) bardzo go kocham ale przeprowadzki nie zniosl i musial zostac u Mamy :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']jak bylam mala znaczy mniejsza i mieszkalam z Mamą to bralam wszystkie stare swinki morskie z lecznicy zyly u mnie po 3, 4 lata :-( najbardziej kochalam edka podobny do Coco byl teraz mam krola zyje juz 10 lat ( nie wiem czy to duzo czy nie na krola) bardzo go kocham ale przeprowadzki nie zniosl i musial zostac u Mamy :shake: moja misia byla z nami długo 8 lat, 10 lat do evenement debe CHYBA :oops: a tu juz po kąpieli i po suszeniu, zmęczony pies spi ;) oczywiscie piach na ziemi nalezy do gajki a nie do mnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] i spinek mi sie przekrzywił :cool3: hoho ale brudasek :iloveyou: dobranoc :cool3: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ale extra Gajeczka - jaka mordzia szczęśliwa :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] [SIZE=3]oczywiscie piach na ziemi nalezy do gajki a nie do mnie :evil_lol: po 1. żadnego piachu na pierwszy rzut oka nie ma, więc Ty Madzia, to masz chyba jakiś kompleks, nie wiem, ciągle byś zamiatała po tym swoim psie, dosłownie każdy jeden "papłoch" :evil_lol: :evil_lol: po 2. jak dla mnie te zdjęcia są bombastyczne :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon']hoho ale brudasek :iloveyou: dobranoc :cool3: a my ju dzien dobry mowimy i witamy w naszych skromnych progach :multi: [quote name='Gosiek']ale extra Gajeczka - jaka mordzia szczęśliwa :loveu: anooo szczesliwa ale jaka brudnaaaaa :placz: ja ci ją gosia kiedys podrzuce do prania :cool3: [quote name='panienkabubu']po 1. żadnego piachu na pierwszy rzut oka nie ma, więc Ty Madzia, to masz chyba jakiś kompleks, nie wiem, ciągle byś zamiatała po tym swoim psie, dosłownie każdy jeden "papłoch" :evil_lol: :evil_lol: no widzisz kasia, piach jest i jak nie trzeba to moj aparat go uchwyci ;) ty sie lepiej zbieraj, bo twoje przepowiednie deszczu sie nie sprawdziły :eviltong: troche gajka na dzisiaj :cool3: jeszcze jak było moookrooo, trzepu trzepu robi pies :cool3: i juz w domu piekna czysciutka i pachnąca :loveu: zawinięta w seksowne RZ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i czesanko :eviltong: Quote
Magda Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Wow:-o Ale wyczesany dywan...... Gdzie mozna taki zamowic?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 dzieńdoberek :cool3: [quote name='madzia18sosnowiec'] łojejaaa jak ja lubie duze noski u psiakow :loveu: Quote
Recommended Posts