Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Madziu :multi:

Widzę, że Ty ostatnio też przelotem bywasz na dogo to tak jak Ja :p Ja na szczęście swoją pracę mam już napisana i potwierdzoną, że się nadaje :eviltong: tak to nic poza tym jeszcze nie zrobiłam :roll: i strasznie mi się nie kce robić cokolwiek :eviltong:

śliczna Gajeczka, ostatnio jak byłam w parku i szłam tą alejką która wtedy spacerowałysmy z psiutkami to myślałam o Was :loveu: Po maturkach mam nadzieje, że się spotkamy już :razz: :razz: Pozdrów Piotrka :lol: :lol: i wygłaskaj, wypieśc i wycałuj Gajeczke :loveu:

Posted

[quote name='sota36']No - briardzica pelna geba - tj. paszcza! A gdzie spineczki, takie co ma Gutek??? fajne sa, nie?

fajne fajne tylko mamy ostatnio mały problem z okiem gaja, musiała gdzies małpa przyłozyc sobie jakims patykiem jak leciała przez las i teraz jej takie gluty wychodzą, znajoma radziła rumiankiem przemywac a jutro chyba polece po swietlika :oops:

[quote name='Gosiek']jesień? hihi kolorki tywpowo nie :evil_lol:wiosenne

a no własnie tak jakos w tej części lasu jest jesiennie, pełno lisci i liści i liści :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Widzę, że Ty ostatnio też przelotem bywasz na dogo to tak jak Ja

no własnie własnie tylko ja w porównaniu do ciebie dagula to pracy jeszcze nie mam :oops: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Daga_i_Oskar']Po maturkach mam nadzieje, że się spotkamy już :razz: :razz: Pozdrów Piotrka :lol: :lol: i wygłaskaj, wypieśc i wycałuj Gajeczke :loveu:
tyz mam taką nadzieje ze sie jakos umówimy ;)
piotrek pozdrowiony
gaj z całym kompletem pieszczoch wyppieszczony :lol:

[quote name='panienkabubu']Maaaaaaadzia jakie kolory :mdleje:
zmienilas aparat czy co? :cool3:

w koncu mam neta :p

aparatu nie zmieniłam, ale bawiłam sie w easy thumbinalsie :eviltong:

jak dobrze miec neta :evil_lol: zaraz wrzuce ci kilka benkowych fot na stronke :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']taa naucze, sciagne ci program, przesuniesz sobie jeden cycek w prawo i juz umiesz :diabloti:

Madzia ja nie mam zamiaru przesuwac nigdzie swoich piersi, bo one i tak juz sa za bardzo na boki ehehehehehehehehehe :lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Chwasty są prześliczne, Gajek w lesie też i tylko lasu szkoda...ale chyba trochę jego zostało???!!!

zostało, zostało, bez paniki :)
Ale naszą łaczke nam podpalili gdzie zawsze Benek z Gajką sie bawili :(

Posted

[quote name='Alka']Madziu, miłego dzioneczka ! :loveu:

ach dziękujemy dziękujemy, my równiez w drugą stronę kierujemy ;)

[quote name='panienkabubu']Madzia ja nie mam zamiaru przesuwac nigdzie swoich piersi, bo one i tak juz sa za bardzo na boki ehehehehehehehehehe :lol:

kasia moje są na swoim miejscu jak chcesz to ci pokaze jak nie wierzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='AlKil']Chwasty są prześliczne, Gajek w lesie też i tylko lasu szkoda...ale chyba trochę jego zostało???!!!

witamy w naszych skromnych progach :modla:

lasu troche zostało, bez obaw jeszcze kilka psów mozemy zaprosic, moze wspadniecie :razz: :razz: :razz:

dzisiaj mam dzien do opijania, bo nie tylko zbiliza sie nasza 200 stronka i 2000 poscik, ale i dzisiaj skonczyłam szkołę średnią, cieszę się strasznie, choc pewnie na studiach będę za nią płakać, ale jak narazie nie pozostaje mi nic, jak tylko cieszyc sie chwilką i zaprosic was do toascika :popcorn:

zdróweczko :roll: :laola: :drink1::drinking: :drink1: :drinking::drink1: :drinking:

troche gajusia :evil_lol:

i na naszym ulubionym miejscu w parku ;)

chociaz siedze to i tak jestem czujna i patrze z kazdej strony

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasia moje są na swoim miejscu jak chcesz to ci pokaze jak nie wierzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ulalaa to kiedy ten spacer z pokazywaniem?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

Ale Gajeczka slicznie wyglada na tle tej zieleni:loveu::loveu: A co z Coco? Jak sie miewa?
Ja dzisiaj wykapalam Gutka, bo w czyms sie wybrudzila:lol:

Posted

Hmmmm - u Madzi 200 stronka!!!! Ale zapracowana maturzystka pewnie nie zwrocila uwagi - albo - ja - zpracowyny nauczyciel przed maturkami :):):) No i za chwileke - 2000 poscik!!!!