sota36 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No - briardzica pelna geba - tj. paszcza! A gdzie spineczki, takie co ma Gutek??? fajne sa, nie? Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jesień? hihi kolorki tywpowo nie :evil_lol:wiosenne ślicznie Gajeczka siekomponuje z lasem :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć Madziu :multi: Widzę, że Ty ostatnio też przelotem bywasz na dogo to tak jak Ja :p Ja na szczęście swoją pracę mam już napisana i potwierdzoną, że się nadaje :eviltong: tak to nic poza tym jeszcze nie zrobiłam :roll: i strasznie mi się nie kce robić cokolwiek :eviltong: śliczna Gajeczka, ostatnio jak byłam w parku i szłam tą alejką która wtedy spacerowałysmy z psiutkami to myślałam o Was :loveu: Po maturkach mam nadzieje, że się spotkamy już :razz: :razz: Pozdrów Piotrka :lol: :lol: i wygłaskaj, wypieśc i wycałuj Gajeczke :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Maaaaaaadzia jakie kolory :mdleje: zmienilas aparat czy co? :cool3: w koncu mam neta :p aha, masz moze jakies fotki Benka i Gajki? ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='sota36']No - briardzica pelna geba - tj. paszcza! A gdzie spineczki, takie co ma Gutek??? fajne sa, nie? fajne fajne tylko mamy ostatnio mały problem z okiem gaja, musiała gdzies małpa przyłozyc sobie jakims patykiem jak leciała przez las i teraz jej takie gluty wychodzą, znajoma radziła rumiankiem przemywac a jutro chyba polece po swietlika :oops: [quote name='Gosiek']jesień? hihi kolorki tywpowo nie :evil_lol:wiosenne a no własnie tak jakos w tej części lasu jest jesiennie, pełno lisci i liści i liści :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Widzę, że Ty ostatnio też przelotem bywasz na dogo to tak jak Ja no własnie własnie tylko ja w porównaniu do ciebie dagula to pracy jeszcze nie mam :oops: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Daga_i_Oskar']Po maturkach mam nadzieje, że się spotkamy już :razz: :razz: Pozdrów Piotrka :lol: :lol: i wygłaskaj, wypieśc i wycałuj Gajeczke :loveu: tyz mam taką nadzieje ze sie jakos umówimy ;) piotrek pozdrowiony gaj z całym kompletem pieszczoch wyppieszczony :lol: [quote name='panienkabubu']Maaaaaaadzia jakie kolory :mdleje: zmienilas aparat czy co? :cool3: w koncu mam neta :p aparatu nie zmieniłam, ale bawiłam sie w easy thumbinalsie :eviltong: jak dobrze miec neta :evil_lol: zaraz wrzuce ci kilka benkowych fot na stronke :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): aparatu nie zmieniłam, ale bawiłam sie w easy thumbinalsie :eviltong: cwaniak :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): aparatu nie zmieniłam, ale bawiłam sie w easy thumbinalsie :eviltong: ale nauczysz mnie tego? :razz: :eviltong: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dzień doberek dziewczynki !:multi: Śliczna foteczka w leśnym plenerku :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 taa naucze, sciagne ci program, przesuniesz sobie jeden cycek w prawo i juz umiesz :diabloti: troche chwastów wam przyniosłam :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 i jeszcze chwasciory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gajus :loveu: a teraz uciekam sie szykowac do szkoły i do pracy, będę pooozno :-( Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']taa naucze, sciagne ci program, przesuniesz sobie jeden cycek w prawo i juz umiesz :diabloti: Madzia ja nie mam zamiaru przesuwac nigdzie swoich piersi, bo one i tak juz sa za bardzo na boki ehehehehehehehehehe :lol: Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Chwasty są prześliczne, Gajek w lesie też i tylko lasu szkoda...ale chyba trochę jego zostało???!!! Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 AlKil napisał(a):Chwasty są prześliczne, Gajek w lesie też i tylko lasu szkoda...ale chyba trochę jego zostało???!!! zostało, zostało, bez paniki :) Ale naszą łaczke nam podpalili gdzie zawsze Benek z Gajką sie bawili :( Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Miejmy nadzieję, że szybko odrośnie, żeby Wasze psiaki mogły szaleć! Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 AlKil napisał(a):Miejmy nadzieję, że szybko odrośnie, żeby Wasze psiaki mogły szaleć! niom oby oby bo nawet zdjec wstyd robic :P Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alka']Madziu, miłego dzioneczka ! :loveu: ach dziękujemy dziękujemy, my równiez w drugą stronę kierujemy ;) [quote name='panienkabubu']Madzia ja nie mam zamiaru przesuwac nigdzie swoich piersi, bo one i tak juz sa za bardzo na boki ehehehehehehehehehe :lol: kasia moje są na swoim miejscu jak chcesz to ci pokaze jak nie wierzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AlKil']Chwasty są prześliczne, Gajek w lesie też i tylko lasu szkoda...ale chyba trochę jego zostało???!!! witamy w naszych skromnych progach :modla: lasu troche zostało, bez obaw jeszcze kilka psów mozemy zaprosic, moze wspadniecie :razz: :razz: :razz: dzisiaj mam dzien do opijania, bo nie tylko zbiliza sie nasza 200 stronka i 2000 poscik, ale i dzisiaj skonczyłam szkołę średnią, cieszę się strasznie, choc pewnie na studiach będę za nią płakać, ale jak narazie nie pozostaje mi nic, jak tylko cieszyc sie chwilką i zaprosic was do toascika :popcorn: zdróweczko :roll: :laola: :drink1::drinking: :drink1: :drinking::drink1: :drinking: troche gajusia :evil_lol: i na naszym ulubionym miejscu w parku ;) chociaz siedze to i tak jestem czujna i patrze z kazdej strony Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 i jeszcze dwa z polanki i dobranoc mowimy ;) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze dwa z polanki i dobranoc mowimy ;) czym te foty sie roznia? :p Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aha, no jak pijemy, to pijemy :cunao: :drink1: Madzia, a to My w niedziele: :drink1::lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia moje są na swoim miejscu jak chcesz to ci pokaze jak nie wierzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ulalaa to kiedy ten spacer z pokazywaniem?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):ulalaa to kiedy ten spacer z pokazywaniem?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha ja nie iwem o co jej chodzi hahahahaha Madzia transwestytą???? :lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Ale Gajeczka slicznie wyglada na tle tej zieleni:loveu::loveu: A co z Coco? Jak sie miewa? Ja dzisiaj wykapalam Gutka, bo w czyms sie wybrudzila:lol: Quote
sota36 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Hmmmm - u Madzi 200 stronka!!!! Ale zapracowana maturzystka pewnie nie zwrocila uwagi - albo - ja - zpracowyny nauczyciel przed maturkami :):):) No i za chwileke - 2000 poscik!!!! Quote
Recommended Posts