KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ej ludzie nie piszcie tak glośno bo ja zbudzicie:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='sota36']Alus - fajna "dziewczyna" dla Gucia, nie????no no to nam się conajmiej zaręczyny szykuja :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='sota36']Zainteresowanie zainteresowanie, ale moze Gajka lubi facetow na sterydach??? haha dziewczyny ja wam nie pomoge...mnie sie wydaje...ze ona po prostu...kocha dwóch :loveu: [quote name='PIKA']O matko jak ja jej zazdraszczam :roll: Tez bym pospala :roll: tez bym pospała :-( Agga, Piotruś :eviltong: witamy witamy :eviltong: wódka na stół dla was :eviltong: :drink1: i dla reszty też, a co;) [quote name='Alicjarydzewska']no no to nam się conajmiej zaręczyny szykuja :loveu: Alu czy Ozzy poniesie welon ( CZYT.PONIESIE NIE ZJE :p ) Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Alu czy Ozzy poniesie welon ( CZYT.PONIESIE NIE ZJE :p )chętnie tylko zeby go Gutek nie zjadł ,< Ozzyego ma się rozumieć nie welon> Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chętnie tylko zeby go Gutek nie zjadł ,< Ozzyego ma się rozumieć nie welon> Oskar go obroni. W końcu co 2 terriery to nie jeden :razz: :razz: Quote
sota36 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ło matko - co to bedzie??? 2 terriery i moj borok - damy im rade!!! Quote
sota36 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Widzicie jaka ta daga jest! Jak rekomenduje swojego psaiaka - A bidul Gutek??/ Za to on jest wiekszy!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 oj baby baby :lol: DOBRANOC Quote
Evelina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Madziu, PIEKNA fotka :multi: Mam bzika na punkcie wyrazu psich oczu :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Evelina']Madziu, PIEKNA fotka :multi: Mam bzika na punkcie wyrazu psich oczu :loveu: cieszę się, że się podoba ;) cięzko jest mi tą małpe moja uchwycić, żeby jej oczka nie swieciły :roll: jeszcze troche z sennej galeri :p pancia daj pospac jeszcze chwile ja i fredziooo mojj:loveu: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czesc Magda! Ja rozumiem, ze panowie konkurenci do Gajowej lapy, najpierw przyjda do jej brata poprosic o zgode na taki zwiazek... :roll: ;) Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czesc Madziu! Co tam u was? Caly czas mam nadzieje, ze zguba sie znajdzie;) Oby jak najszybciej:roll: Gajeczka sliczna, a z tym reniferkiem.....CUDO!!:loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Magda! Ja rozumiem, ze panowie konkurenci do Gajowej lapy, najpierw przyjda do jej brata poprosic o zgode na taki zwiazek... :roll: ;) kasiu innej opcji to ja nie widzę :lol: Magda_Miki napisał(a):Czesc Madziu! Co tam u was? Caly czas mam nadzieje, ze zguba sie znajdzie;-) Oby jak najszybciej:roll: Gajeczka sliczna, a z tym reniferkiem.....CUDO!!:loveu::loveu: madziu, bez zmian, sproketa jak nie było tak nie ma,ja sie rozchorowała troche, musze sie podleczyc bo w piatek mam studniówke :roll: pozniej dokleje jeszcze gaja z fredziem:loveu: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): madziu, bez zmian, sproketa jak nie było tak nie ma,ja sie rozchorowała troche, musze sie podleczyc bo w piatek mam studniówke :roll: No to wracaj do zdrowka!! A beda jakies studniowkowe fotki?:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Magda_Miki napisał(a):No to wracaj do zdrowka!! A beda jakies studniowkowe fotki?:cool3: dziekuje :buzi: foteczki będą ale dopiero w sobotę jak wrócimy :cool1: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dziekuje :buzi: foteczki będą ale dopiero w sobotę jak wrócimy :cool1: No to z pewnoscia bedzie co ogladac;) W takim razie czekam. Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Evelina']Madziu, PIEKNA fotka :multi: Mam bzika na punkcie wyrazu psich oczu :loveu: Nie da się zaprzeczyć ,że Gajka ma baaardzo ujmujące oczęta :loveu::loveu::loveu: na fotce takie rozmarzone w czarnych obwódkach wyglądają jak pomalowane :iloveyou: Quote
Teba Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jakbym już gdzieś widziała tą fotkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cześć Madziu i gajeczko :buzi: Miłego dnia Wam Kofani życzymy :multi: P.S mam nadzieje, ze teraz bez żadnych przeszkód Twoja studniówka się odbedzie, a gdzie dokładnie macie?? No i liczymy oczywiscie na fotki Twoje, TZa :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 z sesji spiącej królewny i jej ksiecia fredzia :loveu: w miłosnym uścisku :loveu: nawet jak sie cos dzieje niedobrego, to fredek jest zawsze ze mną ;) chyba opisu nie trzeba :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu i gajeczko :buzi: Miłego dnia Wam Kofani życzymy :multi: P.S mam nadzieje, ze teraz bez żadnych przeszkód Twoja studniówka się odbedzie, a gdzie dokładnie macie?? No i liczymy oczywiscie na fotki Twoje, TZa :lol: hej dagula:buzi:miło widzieć zacharowaną na śmierć maturzystke :lol: studniówke mamy w DorJanie w Sosnowcu, jestem zła, bo po innych studniówkach widziałam moją kiecke :angryy: ale...jakoś musze to przeboleć :eviltong: uciekam w ksiazeczki :buzi: wyżej nowe fotki gaja z tymczasowym kochankiem :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 i nochalek i z profilu :cool1: Quote
Recommended Posts