sota36 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Patka napisał(a):dokąłdnie zgadzam sie super wyglądąłś świeżo i delikatnie :) :lol: - oj tak!! tych slow mi brakowalo!!! Trafilas Pika w sedno!!! Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry Madziu!! Fajne fotki:evil_lol: A ta pani z lewej to rzeczywiscie pikna:loveu::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 czesc, gdzie sie podziewacie? czyzbys dopiero dzisiaj odsypiala studniowkowe harce? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Madziunia - piękna kreacja. A gdzie zdjęcia Gajuni? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 czesc kochani! przepraszam, że tak pozno, dziękuję za wsztystkie cieplutkie słowa, kocham was :loveu: aktualnie zdycham, chyba mam grype jelitową-gorączka, wymioty, bóle brzuch i inne cuda, ledwie miałam siłe sie zebrac:-( wykoncze sie chyba :-( jeszcze zdjęcia Gaja dla was bo nie wiem kiedy znów zawitam:-( zabawa z króliczkiem:razz: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Madziu - ślicznie wyglądałaś... tak zwiewnie i delikatnie :multi: suuuper zdjąteczka i fajnie ze sie nimi z nami podzieliłaś :p ja też mam Piotrka w domu.... brata rodzonego :cool3: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] aktualnie zdycham, chyba mam grype jelitową-gorączka, wymioty, bóle brzuch i inne cuda, ledwie miałam siłe sie zebrac:-( wykoncze sie chyba :-( jeszcze zdjęcia Gaja dla was bo nie wiem kiedy znów zawitam:-( zwana takze syndromem dnia drugiego lub kacem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zartuje oczywiscie - kuruj sie bidulko :glaszcze: sucharki i slaba herbatka i moze przejdzie :) Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 coca cola i paluszki słone ;) ale tak serio to współczuję :shake: Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Madziu i my zdrówka życzymy:loveu: jakie nieprzyjemne choróbsko Cię dorwało, oby szybko je wykurzyłaś:mad: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :shake: uuu Madziu współczuję - też niedawno miałam - jakieś morowe powietrze na tym naszym Zagłębiu :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Cześc Madziu, uff znalazłam minutke zeby zajrzec do Ciebie i podziwiac zdjęcia pieknej Madzi w pięknej kreacji :loveu: Slicznie wyglądałas :loveu: Kolorki świetne dobrane, a z Piotrkiem .. nic dodać nic ując - kiedy Wesele :lol: :lol: Ostatnio zaliczyłam tyle tych wesel, ze zaczynam się do tego przyzwyczajać :cool3: :cool3: A tak w ogóle to zdrowiej nam tutaj, nie dawaj się jakimś wstrętnym choróbskom. Co ona Wam na te studniówce podali, że teraz się tak męczycie :mad: Buziaczki w nochalek dla Gajuszki. DOBRANOC Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dzieńdoberek jak tam dziś samopoczucie? Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dzień dobry !:multi: Madziu ,w jakim humorze zaczynasz nowy tydzień? Jak zdrówko? Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej Magda :) Chorobsko odpuscilo, czy nadal sie meczysz? :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej Madziuniu! I jak tam zdroweczko? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']zwana takze syndromem dnia drugiego lub kacem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu, nawet nie wiesz jakbym chciała żeby to był kac :shake: Nawet taki po imprezowaniu z Alą RRRRRRR :evil_lol: [quote name='PIKA']Oj Bidulko :glaszcze: [quote name='Alicjarydzewska']coca cola i paluszki słone ;-) ale tak serio to współczuję :shake: [quote name='Alka']Madziu i my zdrówka życzymy:loveu: jakie nieprzyjemne choróbsko Cię dorwało, oby szybko je wykurzyłaś:mad: [quote name='malawaszka']:shake: uuu Madziu współczuję - też niedawno miałam - jakieś morowe powietrze na tym naszym Zagłębiu :shake: dziękuje moje aniołki :buzi: co ja bym bez was zrobiła, juz mi lepiej :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']kiedy Wesele :lol: :lol: Ostatnio zaliczyłam tyle tych wesel, ze zaczynam się do tego przyzwyczajać :cool3: :cool3: wesele??jakie weseleeee:lol: na moje jeszcze sobie poczekaaaaaaaasz :eviltong: [quote name='Gosiek']dzieńdoberek jak tam dziś samopoczucie? [quote name='Alka']dzień dobry !:multi: Madziu ,w jakim humorze zaczynasz nowy tydzień? Jak zdrówko? [quote name='Teklunia']Hej Magda :smile: Chorobsko odpuscilo, czy nadal sie meczysz? :shake: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Madziuniu! I jak tam zdroweczko? czesc i czołem wszystkim!!:buzi: tydzień zaczął mi się superowo, siedziałam dzisiaj 4h u lekarza czekając na swoją kolejkę ( tak tak przy moim szczęściu byłam dzis OSTATNIA!:angryy: ) i słuchałam starszych pan, jak sobie wykupić miejsce na cmentarzu :evil_lol: także jakby ktoś z dgm chciał, chętnie poradzę, miałam taki wykład dzisiaj że hoooo :lol: zaraz wrzuce zdjątka Gajusia :buzi: tylko odwiedzę uprzednio wasze galerie ;) Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :crazyeye:Madziu , broń cie bosze żeby już miejsce na cmentarzu kupować :evil_lol::evil_lol:ale ci się trafiło :roll: Mam nadzieję ,że przez to siedzenie u wracza już zdrowiejesz :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Madziu , broń cie bosze żeby już miejsce na cmentarzu kupować :evil_lol::evil_lol:ale ci się trafiło :roll: Mam nadzieję ,że przez to siedzenie u wracza już zdrowiejesz :razz: ano ma sie rozumieć, już mi lepiej :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Mam nadzieję ,że przez to siedzenie u wracza już zdrowiejesz :razz: to się raczej pochorowac bardziej mozna :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ostatnie zdjęcia z zabaw gajka :lol: uśmiech pełną gębą :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 i jęzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jęzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor :evil_lol: słodkości, piękności, cudowności :loveu: :loveu: :loveu: Miss jezorka dla gajki :lol: :lol: Quote
Recommended Posts