madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Madziu urzekająca :loveu: mnie tez sie podoba :eviltong: Gosiek,Alicja, Pika...dzięki :buzi: jeszcze wieczorem lecimy na spacer z asiunia,malawaszka i agnieszką, zobaczymy... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 juz na dobranoc kilka ostatnich spacerkowych zdjec, bo jak wróce ze poszukiwan, to jeszcze do ksiazek musze zajrzec :shake: w pędzie z wiatrem we włosach :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 i torpeda na dobranoc :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: Quote
Patka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 falujace w biegu futro boskie :multi: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 czesc wszystkim! padnieta, spiąca i wogóle nie w sosie wpadam do was kochani, zaraz uciekam na kolejne poszukiwania sprokecika, mam nadzieje ze juz dzisiaj sie mały znajdzie:-( przypominam wam tez mordzie mojej kudłatej :cool3: coś dla Joli specjalnie :razz: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale pieknie wyszla! :loveu: wyglada tak slodko i lagodnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Madziu, Gajka jest naprawde pieknym psem! :) Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 zaraz uciekam na kolejne poszukiwania sprokecika, mam nadzieje ze juz dzisiaj sie mały znajdzie:-( Trzymam kciuki :kciuki: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 poszukiwania spelzły na niczym, niestety, nie wiem gdzie mamy jeszcze szukać...:-( a gajeczka...cholera mi troche schudła przez te warzywka przy urojonej, ale nadrabiamy, juz dzisiaj mielone z makaronem poszło w ruch i ukochane kurze łapeczki :p dobranoc :buzi: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Tak mi przykro,ze nie znaleźliście zguby :-( Dobranoc :hand: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 dzieńdoberek cudeńko - pięknie Gajeczce w takiej fryzurce :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 czesc wszystkim!:buzi: co racja to racja, pogoda okropna, ja sie chyba znow doprawiłam tym bieganiem po sniegu za zuczkiem, cała przemoczona od kilku dni wracam no i juz katarek i takie tam pierdoły... lece z pyskiem na siku, pozniej cos wrzuce do galerii :) miłego dnia :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 witaj alu w naszych skromniastych progach ;) obiecane zdjecia :eviltong: w taki dzien mozna robic tylko jedno... Quote
sota36 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Alus - fajna "dziewczyna" dla Gucia, nie???? Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] malenki kanapowy pieseczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześć Madziu i Gajeczko :multi: Własnie nadrabiamy zaleglosci bo mamy troche wolnego czasu :lol: :lol: Tak mi przykro, ze mordunia się nie znalazła, a tak gleboko w to wierzylam, ze sie uda :-( :-( Gajusia pięknie wyszła na ym zdjeciu, gdzie jest jej sama, pięknie wyczesna mordunia. Ma suodziutki wyraz tej kofanej morduni. A schudła bo dba dziewczyna o linie, na wiosenke trzeba sie elegancko prezentowac, wtedy to dopiero nie będziesz sie mogła odgonic od psów :P Miłego dnia zyczymy no i kuruj sie :buzi: Quote
sota36 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']na wiosenke trzeba sie elegancko prezentowac, wtedy to dopiero nie będziesz sie mogła odgonic od psów :P :buzi: DAGA - Gajeczka ma "narzeczonego" nie ma tego owego - to Gucio!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='sota36']DAGA - Gajeczka ma "narzeczonego" nie ma tego owego - to Gucio!!!! Qrcze no a wydawało mi sie, ze miała większe zainteresowanie Oskarkiem :eviltong: :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Zainteresowanie zainteresowanie, ale moze Gajka lubi facetow na sterydach??? Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 w taki dzien mozna robic tylko jedno... O matko jak ja jej zazdraszczam :roll: Tez bym pospala :roll: Quote
Agga Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='PIKA']O matko jak ja jej zazdraszczam :roll: Tez bym pospala :roll: PIKA to ja ne rozumiem co staje ci na przeszkodzie? Kładź sie kochana. Saba cię kocykiem nakryje. Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Agga']PIKA to ja ne rozumiem co staje ci na przeszkodzie? Kładź sie kochana. Saba cię kocykiem nakryje. albo sobą :evil_lol: Quote
Recommended Posts