Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc wszystkim!

padnieta, spiąca i wogóle nie w sosie wpadam do was kochani, zaraz uciekam na kolejne poszukiwania sprokecika, mam nadzieje ze juz dzisiaj sie mały znajdzie:-(

przypominam wam tez mordzie mojej kudłatej :cool3:
coś dla Joli specjalnie :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

ale pieknie wyszla! :loveu:
wyglada tak slodko i lagodnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Madziu, Gajka jest naprawde pieknym psem! :)

Posted

poszukiwania spelzły na niczym, niestety, nie wiem gdzie mamy jeszcze szukać...:-(

a gajeczka...cholera mi troche schudła przez te warzywka przy urojonej, ale nadrabiamy, juz dzisiaj mielone z makaronem poszło w ruch i ukochane kurze łapeczki :p

dobranoc :buzi:

Posted

czesc wszystkim!:buzi:

co racja to racja, pogoda okropna, ja sie chyba znow doprawiłam tym bieganiem po sniegu za zuczkiem, cała przemoczona od kilku dni wracam no i juz katarek i takie tam pierdoły...

lece z pyskiem na siku, pozniej cos wrzuce do galerii :) miłego dnia :buzi:

Posted

Cześć Madziu i Gajeczko :multi:

Własnie nadrabiamy zaleglosci bo mamy troche wolnego czasu :lol: :lol:
Tak mi przykro, ze mordunia się nie znalazła, a tak gleboko w to wierzylam, ze sie uda :-( :-(

Gajusia pięknie wyszła na ym zdjeciu, gdzie jest jej sama, pięknie wyczesna mordunia. Ma suodziutki wyraz tej kofanej morduni. A schudła bo dba dziewczyna o linie, na wiosenke trzeba sie elegancko prezentowac, wtedy to dopiero nie będziesz sie mogła odgonic od psów :P

Miłego dnia zyczymy no i kuruj sie :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']na wiosenke trzeba sie elegancko prezentowac, wtedy to dopiero nie będziesz sie mogła odgonic od psów :P
:buzi: DAGA - Gajeczka ma "narzeczonego" nie ma tego owego - to Gucio!!!!

Posted

[quote name='PIKA']O matko jak ja jej zazdraszczam :roll: Tez bym pospala :roll:

PIKA to ja ne rozumiem co staje ci na przeszkodzie? Kładź sie kochana. Saba cię kocykiem nakryje.